Metro Exodus | PC

fgy6_header_(1).jpg

Metro Exodus
Developer:
4A Games
Publisher: Deep Silver
Platforms: PC,X1,PS4
Release Date: 15 Feb 2019
9yww_ff04bc4a3f368b0911844ee640ce7cbd3f4f3cab.jpg

سومین قسمت از سری مترو با نام Metro Exodus در جریان کنفرانس مطبوعاتی Microsoft با تریلری In-Engine معرفی شد. این قسمت ادامه ای بر پایان خوب بازی Metro: Last Light می باشد و بار دیگر شاهد حضور Artyom به عنوان شخصیت اصلی خواهیم بود. دموی نشان داده شده قسمت پایانی یکی از ماموریت های داخل بازی است، اما کمی هم ویرایش شده تا برای اولین نمایش مناسب باشد. سازندگان گفته اند که کیفیت نهایی بازی همان چیزی خواهد بود که مشاهده کردید و تنها در یک سری قسمت ها به صورت جزیی تفاوت خواهد بود.

اطلاعات منتشر شده:

• بازی به مدت 3 سال است که در دست ساخت می باشد و بزرگترین پروژه 4A Games تا به حال است.
  • در این بازی باز هم در نقش Artyom بازی خواهید کرد و پایان خوب بازی قبل یعنی Metro: Last Light در نظر گرفته شده است.
  • یکی از اهداف بازی خارج شدن از شهر مسکو (مکان اتفاقات دو بازی قبلی) است. این کار به وسیله قطاری که در تریلر مشاهده شد انجام می پذیرد. تعداد دیگری از بازماندگان نیز در این قطار هستند و در این راه شما را همراهی می کنند.
  • در این قسمت به فضای سطح زمین (خارج از تونل های مترو) بیشتر پرداخته می شود.
  • بازی هم دارای مراحل خطی به صورت قبل هست و هم مراحلی با وسعت بیشتر که از آن با نام Sandbox Survival یاد می شود.
  • سیستم ارتقا اسلحه در این نسخه بهبود داشته و همچنان شاهد المان های قبلی نیز می باشیم.
  • موجودات جهش یافته بیشتری در بازی وجود دارند. مثلا خرس و گرگ هایی که در تریلر مشاهده شدند.
  • بر خلاف بازی های قبلی که فقط در فصل زمستان جریان داشت، داستان این بازی در مدت یک سال روایت می شود و شاهد هر چهار فصل خواهیم بود.
  • فصلی که در اولین تریلر مشاهده کردید پاییز بود.
  • مناطق آلوده اینبار پراکنده هستند (هم در زیر زمین و هم در سطح آن) و همچنان ماسک تنفس و المان های گیم پلی آن در بازی نقش مهمی دارند (تایمر فیلتر و ... )
  • اتمسفر سنگین بازی که یکی از قسمت های شاهکار این سری به حساب می آید در این شماره هم وجود خواهد داشت.

عکس های بازی:

6rc2_header_(2).jpg

آخرین ویرایش:
سیستم خیلی بالایی میخواد ولی میشه با سخت افزار پایین تر هم اجراش کرد

دوستان یه سوال کوچیک :چطوری میشه تاپیک زد ؟ چیزی به اسم ایجاد تاپیک جدید پیدا نکردم !

• Like
Reactions: kamyy
سیستم خیلی بالایی میخواد ولی میشه با سخت افزار پایین تر هم اجراش کرد

دوستان یه سوال کوچیک :چطوری میشه تاپیک زد ؟ چیزی به اسم ایجاد تاپیک جدید پیدا نکردم !
شما تازه الان رسیدی یه چایی بخور حالا بعد تایپیک هم میزنی %%-:D
اگه گزینه ی ایجاد گفتگو رو نداری احتمالا باید میزان فعالیتت بیشتر باشه, چون زمان ما این لوس بازیا نبوده الان مٌد شده :D

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    452.7 KB · مشاهده: 29
منم موافقم
کنسول یک چیز دیگه هست و دنگ و فنگ کامپیوتر رو نداره ( آپدیت ویندوز و ارورهای جور وا جور موقع نصب کلی مشکل دیگه مخصوصا هزینه های بالای ارتقا سیستم. یک کنسول می گیری ۷ ۸ سال بیمه هستی)
lol
الان کنسول x1 و ps4 معمولی با این سخت افزار مسخره در مقابل حداقل سیستم پیشنهادی این بازی بسیار خنده داره! تاره حداقل پیشنهادی بازی 1080 و 30 فریمه! شما دیگه فرض کن چه گندی میزنن به کرافیک بازی با این سخت افزار!!! اکر هم سطح این دو رو درک نمیکنید همون بهتر برید سمت کنسول و تا 7-8 ساااااال بیمه :)) باشید! درد، درد ندانستن است!

آخرین ویرایش:
چند ساله گیمری؟! مطمن باش روی کنسول ها حداقل xone x , ps4 pro عالی اجرا میشه یه چیزی نزدیک به الترا! چرا چون بهترین پورتشون رو سانده ها همیشه رو کنسول انجام میدن چون فروش بیشتری داره! و یه چیز دیگه هیچ وقت کنسول و pc رو مقایسه ی سخت افزاری نکن چون هیچ ربطی ندارن به هم. برای نمونه یک مثال میزنم بازی های انجصاری ps4 رو اگر بخایم مثال بزنیم اگر بخان روی pc اجرا بشن به صورت الترا باید رم گرافیک حداقل 8 باشه و cpu هم i7 نسل جدید رم هم 16 چرا چون pc کلا باید سیستم قوی داشته بشی برا اجرای الترا! کلا بیخیال pc گیمری باید شد به خصوص کسی که بخاد حالت الترا بازی کنه خیلی هزینش میشه مگر بچه مایه دار باشی
:)):)):)):)):)):))=))
ps4 pro رو کار ندارم که کلا بریم سر قویتریه یعنی x1x ! اون مثلا خدای کنسول 6 ترافلاپی زیر 1070 قرار میگیره و این یعنی زیر سیستم پیشنهادی و باز یعنی در 1080 و 60 فریم باید با توجه به پردازنده این کنسول و قدرت gpu کمتر از سرو ته گرافیک بزنن. ( سایه aa یا ... ) اما در 4k بحث جداست 30 رو با همین گیفیت زیر high که گفتم بیاره شاهکار کرده. ultra بماند اکسنریم هم که ویژه انویدیا است!
اما در جواب اون دوستی که گفت سازنده ها تنبل شدن! باید بکم این تنظیمات اکستریم تا الترا احتمالا فرقی نخواهند کرد مگر در سیستم نور پردازی RTX ! یعنی احتمالا با همین 1080ti سطخ اسنریم منهای RTX رو خواهید داشت.

چند ساله گیمری؟! مطمن باش روی کنسول ها حداقل xone x , ps4 pro عالی اجرا میشه یه چیزی نزدیک به الترا! چرا چون بهترین پورتشون رو سانده ها همیشه رو کنسول انجام میدن چون فروش بیشتری داره! و یه چیز دیگه هیچ وقت کنسول و pc رو مقایسه ی سخت افزاری نکن چون هیچ ربطی ندارن به هم. برای نمونه یک مثال میزنم بازی های انجصاری ps4 رو اگر بخایم مثال بزنیم اگر بخان روی pc اجرا بشن به صورت الترا باید رم گرافیک حداقل 8 باشه و cpu هم i7 نسل جدید رم هم 16 چرا چون pc کلا باید سیستم قوی داشته بشی برا اجرای الترا! کلا بیخیال pc گیمری باید شد به خصوص کسی که بخاد حالت الترا بازی کنه خیلی هزینش میشه مگر بچه مایه دار باشی

27 ساله گیمرم نزدیک 40 ترابایت هم از اکثر کنسول ها ارشیو گیم دارم فکر نمی کنم کسی به اندازه ی من ارشیو شخصی گیم در ایران داشته بشه.

اتفاقا من چون خودم همیشه همه ی کنسول ها رو با 1 pc به روز داشتم همیشه ساید بای ساید مقایسه می کردم اختلاف ها در چنین بازی هایی خیلی زیاده اصلا فکرشم نکن این بازی بالاتر از مدیوم pc ظاهر بشه تازه اونم برای pro همین ac اخری گرافیک pc ش یک نسلی با هم اختلاف داشتن در اینکه pc خیلی سرتره اصلا شکی نیست در اینم که فریم خیلی بهتری می گیری با هر کنترلی می تونی بازی کنی هر res یا تنظیماتی که بخوای بازی می کنی اصلا شکی نیست بر فرض من از fxaa یا txaa متنفرم چون بازی کاملا مات می شه اما کنسول چیزی به اسم ازادی عمل نداره زوریه

کسایی هم که از pc می نالن چون همیشه سیستم به روز و های اندی نداشتن برای pc بخوای لذت ببری باید مشتی خرج کنی های اند یا نزدیک به های اند باشی در غیر اینصورت کنسول خیلی بهتره به قولی شتر سواری دولا دولا نمی شه.

داستان انحصاری ها هم فرق می کنه طرف نصف عمرش رو صرف بهینه سازی می کنه برای مولتی ها از جمله این بازی چنین داستانی صادق نیست. بازم همین انحصاری ها حتی روی pro حتی در 1080 هم اکثرشون بالای 30 فریم نمی دن gow می داد که اونم بین 40 تا 50 فریم بود. مقایسه ی کنسول با pc مشابه مقایسه ماشین کره ای بر فرض هیوندا با پورشه هست جفتشون سواری خوبی دارن اما اصلا لذت رانندگی پورشه با هیوندای حتی بهترینش که جنسیس باشه قابل مقایسه نیست.
در نهایت برای این بحث نخ نما هم 1000 بار گفتم کسی که pc بازه 30 ملیون پول سیستم می ده 5 تومنم می ده کنسولشم می خره انحصاری هاشم می ره لذتشم می بره مگر الکی فن بازی دربیاره.

آخرین ویرایش:
:)):)):)):)):)):))=))
ps4 pro رو کار ندارم که کلا بریم سر قویتریه یعنی x1x ! اون مثلا خدای کنسول 6 ترافلاپی زیر 1070 قرار میگیره و این یعنی زیر سیستم پیشنهادی و باز یعنی در 1080 و 60 فریم باید با توجه به پردازنده این کنسول و قدرت gpu کمتر از سرو ته گرافیک بزنن. ( سایه aa یا ... ) اما در 4k بحث جداست 30 رو با همین گیفیت زیر high که گفتم بیاره شاهکار کرده. ultra بماند اکسنریم هم که ویژه انویدیا است!
اما در جواب اون دوستی که گفت سازنده ها تنبل شدن! باید بکم این تنظیمات اکستریم تا الترا احتمالا فرقی نخواهند کرد مگر در سیستم نور پردازی RTX ! یعنی احتمالا با همین 1080ti سطخ اسنریم منهای RTX رو خواهید داشت.
باشه شما راست میگی:))

lol
الان کنسول x1 و ps4 معمولی با این سخت افزار مسخره در مقابل حداقل سیستم پیشنهادی این بازی بسیار خنده داره! تاره حداقل پیشنهادی بازی 1080 و 30 فریمه! شما دیگه فرض کن چه گندی میزنن به کرافیک بازی با این سخت افزار!!! اکر هم سطح این دو رو درک نمیکنید همون بهتر برید سمت کنسول و تا 7-8 ساااااال بیمه :)) باشید! درد، درد ندانستن است!
Good for you

از ليست خريد بنده حذف شد با اين سيستم پيشنهادى غولش .. معلومه مثل سرياى قبلى بهينه سازى خوبى نداره و دنوو هم اينجا بى تاثير نيست .. متاسفم
سیستمی که نشون داده خیلی جنبه تبلیغاتی داره بنظرم توجه نکن به اینا. حتی اکثر بنچمارک هایی که تو نت میبینی انجام میشه خودت انجام بدی یه نتیجه دیگه کلا بهت نشون میده

اون دوستی که میاد میگه کنسول سرتر از pc هستش وجدانا انگیزت از این حرفرچیه؟ نخاستم نقل قول کنم از پست کسی ولی اینو بگم اصلا بحث سابقه گیم نکنیم ولی من تا دیروز میخاستم کنسول ps4 pro بگیرم و گفتم باشه بازیهاشم اورجینال میگیرم به قران تا ۳ روز پیش اصلا کنسول ps4 رو از نزدیک ندیده بودم من خودم سیستمم بروز هستش آره میگفتم رفتم مغازه دوستم که کلوب پی اس فور هستش داشتن بازی gta v و اویل ۷ رو میکردن به والله گرافیک دو بازیو دیدم اصلا بحث ۳۰ فریم بودنش به کنار گرافیک یعنی آشغال اومدم کلا از کنسول بیخیال شدم خودم گرافیکم ۱۰۸۰و cpu 8600k دارم اما چون اون تنظیمات اولترا که بازی میکنم اصلا با گرافیک ps4 حال نکردم نه بازیاش انتی الیازینگ داره نه تکسچر اصلا و ابدا فقط هر زوری میزنن که بازی رو ۳۰ فریم قفل شه اصلا کنسول در مقابل سیستم‌ بروز تاکیدم روی بروز هستش مثلا گرافیک ۱۰۶۰ به بالا حرفی واسه گفتن نداره اونایی که مثل من با تنطیمات گرافیک هی ور میرن گرافیک کنسولو به هیچ وجه قبول ندارن

من تو یه چیزی موندم
الان 4k/60 برا حالت extreme هم 2 تا کارت 2080ti میخواد یا یدونه ؟
چون اگه ری تریس رو فعال کنیم فریم میاد زیر 30 مثل بتل 5 میشه اختمالا
اگرم فعال نکنیم باز احتمالا یدونه کارت توان 4k/60 رو نخواهد داشت

اون دوستی که میاد میگه کنسول سرتر از pc هستش وجدانا انگیزت از این حرفرچیه؟ نخاستم نقل قول کنم از پست کسی ولی اینو بگم اصلا بحث سابقه گیم نکنیم ولی من تا دیروز میخاستم کنسول ps4 pro بگیرم و گفتم باشه بازیهاشم اورجینال میگیرم به قران تا ۳ روز پیش اصلا کنسول ps4 رو از نزدیک ندیده بودم من خودم سیستمم بروز هستش آره میگفتم رفتم مغازه دوستم که کلوب پی اس فور هستش داشتن بازی gta v و اویل ۷ رو میکردن به والله گرافیک دو بازیو دیدم اصلا بحث ۳۰ فریم بودنش به کنار گرافیک یعنی آشغال اومدم کلا از کنسول بیخیال شدم خودم گرافیکم ۱۰۸۰و cpu 8600k دارم اما چون اون تنظیمات اولترا که بازی میکنم اصلا با گرافیک ps4 حال نکردم نه بازیاش انتی الیازینگ داره نه تکسچر اصلا و ابدا فقط هر زوری میزنن که بازی رو ۳۰ فریم قفل شه اصلا کنسول در مقابل سیستم‌ بروز تاکیدم روی بروز هستش مثلا گرافیک ۱۰۶۰ به بالا حرفی واسه گفتن نداره اونایی که مثل من با تنطیمات گرافیک هی ور میرن گرافیک کنسولو به هیچ وجه قبول ندارن
بی انصافی یه کم حرفات
ممکنه تنظیمات تی وی طرف درست نبوده..
البته در مورد gta v موافقما..کلا نسخه کنسولیش حرفی برای گفتن نداره اما اگه تونستی بهش بگو Horizon Zero Dawn یا RDR2 رو برات اجرا کنه یا از یوتیوب ببین گرافیک عالی هم میتونی ببینی

• Like
Reactions: kamyy
من تو یه چیزی موندم
الان 4k/60 برا حالت extreme هم 2 تا کارت 2080ti میخواد یا یدونه ؟
چون اگه ری تریس رو فعال کنیم فریم میاد زیر 30 مثل بتل 5 میشه اختمالا
اگرم فعال نکنیم باز احتمالا یدونه کارت توان 4k/60 رو نخواهد داشت

خود انویدیا هم نفهمید چرا دقیقا این سری کارتها رو روانه بازار کرده ،

اگه rtx رو ازش حذف کنیم برای بیشتر بازیها برای 4k و 60 فریم مناسبه اما برای تعدادی مثل metro نه ،

اگه rtx رو بهش اضافه کنیم برای تعداد زیادی از بازیها برای 4k و 60 فریم مناسب نیست و پرفورمنس خوبی نداره ، :))

سیستم این بازی یکم با عقل جور در نمیاد ، باید بیاد و حداقل بنچمارک هاش رو ببینیم ، چون من به شخصه برای ی بازی خطی افلاین پول نمیدم مخصوصا وقتی قفلش هم باعث کاهش پرفورمنس بشه و خودش هم کلا ی بنچمارکه :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or