حالا من به شخصه کاری به کاربری کنسولا ندارم ولی به نظرم اینکه یک سری سازنده ها هستن که با قوی تر شدن سخت افزار تنبل تر میشن این واقعا وجود داره وقتی شما یک سخت افزار محدود داری مجبوری خودت رو به اب و اتیش بزنی و با انواع و اقسام تکنیک و ترفند یک جوری اون بازی رو بهینه کنی ولی وقتی میبینی یک سخت افزار نا محدود مثل PC داری خوب معملومه خودت رو به اب و اتیش نمیزنی و به اون صورت وقتت رو صرف اون تکنیکا نمیکنی از یـ طرف هم طیف وسیعی از سخت افزارا وجود داره رو PC که کار رو واسه سازنده باز سخت تر میکنه ! البته میگم این شامل همه سازنده ها نمیشه ! درسته این بازی گرافیک خیلی خوبی داره ولی به نظرم با این حال بازم سانده میدونه که دسترسی منابع نامحدودی داره واسه همین کم کاری میکنه تو این ضمینه ! از اول نسل گرافیک بازیا رو همین سخت افزار زپرتکی کنسولا هی در حال بهبود پیدا کردن بوده منتهی اگه سال 2013 مثلا یک بازی با تنظیمات مشابه با کنسول و 30 فرم رو یـ 650 اجرا میشد الان با همون تنظیمات یکسان مثلا 1050 میخواد ! دو سه برابر قدرت پردازشی !
دقیقا همینه
star citizen به بسم الله گفت بازیم رو کنسول نمیتونه اجرا بشه و قیدشو همون اول زد
سخت افزار pc چون بازه و در کنارش شرکتهای amd و intel و انویدیا ساپورت میکنن بازیها رو
برا همین هم کلا شرکتها رو تا حدی مجبور به عدم بهینه سازی میکنن،ولی مثلا دیدیم gta v حتی با سخت افزار پایینتر از کنسولها رو pc هم راحت اجرا میشد.
ولی کلا حس کیبرد و موس به دسته میارزه . شایدم برا منی که 21 ساله گیمر pc بودم سخته.تا حدی که فایتینگ و فوتبالم باید با کیبرد بازی کنم
اولن من جواب اون عزیز رو دادم... دومن من متعصبی حرف نزدم و میدونم pc با سخت افزار قوی در بعضی موارد سرتره ! اما من 15 سال pc گیمر بودم هوزم هم اگر توانایی خرید قطعاتش رو داشتم هنوز هم pc گیمر میموندم! از میکرو کنسول گیمری رو شروع کردم و فهمیدم چقدر بهتر و بهینه تر هستن بازی ها روی کنسول! شما تکسچر های قوی بازی های انحصاری سونی رو نمیبینی فقط حرف از فریم میزنی!؟ فریم بالای 60 که کلا قابل دیدن نیست برادر من! همون 30 هم خیلی روانه! تنها حرفی که من زدم نه فقط من بلکه حرفه ای ها بنچمارک ها تست کن ها و حتی یوتیبر ها همه میدونن بازی روی کنسول بهینه تر هست کافیه برید یوتیوب ببینید ویدیو ها رو ... نهایتش pc یه مقدار توی تکسچر و فریم بهتر هست که بماند اون pc رو عموم جامعه ندارن و خیلی پر هزینه هست !!
بحث حالا مقایسه ی pc و کنسول نیست ولی هر آدم عاقلی میدونه کنسول برا گیم ساخته شده ولی pc نه! یک بازی انحصاری ps4 رو من به کل pc الترا ترجیح میدم!
هر ادم عاقلی میدونه pc برا گیم ساخته نشده؟
این فکت رو از کجا آوردی.
pc باهاش میشه همه کار کرد ،در کنارش هم گیم.
فریم بالای 60 قبلا بحث شد مقالش نوشتم تو همین سایت و گفتم چشم انسان تا الان 240 فریم رو هم دیده.این کلا بحث دیگه ای هست
بازی رو کنسول بهینه تر نیست ،بازی رو کنسول بهینه تر ساخته میشه .این دو تا متفاوته.
pc در کنار قیمت بالاتر ،استفاده از موس و کیبرد. قابلیتهای مودینگ بسیار بالا،گرافیک بهتر ،تخفیفات بهتر و اکنون جمعی از انحصاریهای هر دو کنسول رو داره.
نمیخواستم بحث کنسول و pc رو باز کنم ولی چون کلا pc گیمری رو کوبیدی خواستم بگم این نکاتو
اینم چون تازه هست میزارم یه نظرسنجی از 4000 ناشر و توسعه دهنده بازی تو gdc 2019 و پلتفرم مورد علاقه برای انتشار.
فقط نمیدونم اینا چجوری نمیدونن ،pc برا گیم ساخته نشده
از ریجن هند میشه با 16دلار خریدش ولی سیستم خیلی بالایی میطلبه با اینکه همون مکانیزم و گیم پلی قبلی رو شاهدیم فقط تو یه محیط بزرگتر
اگه با 40فریم راضی هستید بگیریدش من خودم1060دارم شاید خریدمش
یه روز بشه بگن ریجن ایران 10 دلار