Metro 2033- X360 Version

دوستان سلام.من اون اوایل که با اون یارو که اسمش یه چیزایی مثل بوربرن!بود می ریم بیرون بعد از یه دره می پریم می افیتم بد بوربرن می گه برو از تو ساختمون ها بیا اینور هستم.تو یکی از ساختمون ها هیلتر هوا تموم کردم داشتم از پله ها می آمدم پایین(ماسک نداشتم)و در به در دنبال هیلتر هوا بودم که یهو بازی چکپوینت داد رفت مرحله ی بعد ولی مرحله ی بعد بالافاصله بعد از اونجاست.یعنی پایین پله ها هستم و هیلتر هوا ندارم و بوربرن هم کنارم نیست.چی کار کنم؟هی می میرم!!این بازی چیت یا کد نداره به خدا بد جوری گیر کردم!
کسی نیست یه کمکی بکنه؟

کسی نیست یه کمکی بکنه؟

دوست عزیز یه سری پله هست شما از اون پله ها که میای پایین از درب میری بیرون یک نفر مرده و یه ماسک داره که شما با گرفتن این ماسک مشکلت حل میشه !(در حالی که ماسک نداری باید سریع تو همون حالت بی ماسکی به دنبال ماسک بگردی ! باید سریع این کار رو انجام بدی) اگر اون مرحله که گفتید باشه و اشتباه نکرده باشم تو اون مرحله فقط ماموریت شما پیدا کردن همون ماسک هست و بعد هم باید سریع از محدوده خارج بشید که خفه نشید !!!

دوستان حالا من به هر بدبختیی فی** هوا جور کردم.ولی بدبختی های این بازی که یکی دوتا نیست.به شدت کمبود مهمات دارم.یعنی اصلا رسما مهمات ندارم.اونجا هستم که بوربرن را دستگیر می کنند ما از تونل هموا در می آییم!هیچ کدی برای بازی نیست؟

سلام
بازی چند دقیقه پیش تموم شد
من نظر شخصی خودم رو میگم
اینقده که بعضی از دوستان کم لطفی کردن نسبت به بازی و گفتند که خسته کننده است و این حرفا
انصافا خسته کننده نیست
گرافیک بازی خوب بود
محیط های بسیار زیبا و خیره کننده بازی ، اکثرا تاریک و ترسناک
محیط تاریک و صداهای عجیب و غریب واقعا اون حس ترس و تنهایی توی اتاق ها و توی محیط تونل ها رو منتقل میکنه ، افکت های صوتی خیلی قشنگی به نظر من تو بازی وجود داره
طراحی شخصیت ها و کاراکتر های بازی هم خوب بود
از نظر گیم پلی بیشتر بازی تو محیط تونل ها و مترو ها بود ، یه سری ماموریت خارج از تونل داشت ، یه سری هم کنترل ماشین ها و ترن ها و این چیزا بود که اکثرا برای تیر اندازی استفاده میشد
من توی چند تا پست خوندم که دوستان نظر داده بودن تیر اندازی این بازی ضعیف هستش یا در حین بازی تیر و مهمات کمه !
من هیچ ضعف و کمی و کاستی در تیر اندازی بازی ندیدم
و به این مشکلات هم بر نخوردم
مهمات به اندازه کافی وجود داشت
البته اگه دوستان حوصله داشته باشند و بیشتر جسد ها و نیرو های مرده رو کامل بگردن ....
یکی از نکات مثبت دیگه بازی گشت و گذار و جستجو تو محیط بود که خیلی جالب بود
بعضی از اصلحه ها واقعا زیبا و با حوصله کار شده بودند
در کل از نظر من بازی کردن Metro 2033 خالی از لطف نیست هیچ رقمه .... :love:
ممنون از تمامی دوستان...

من بازی رو تموم کردم به نطرم 100% ارزش بازی کردن داره.شاید اوایل بازی کمی نا امید کننده باشه اما یکم که بگذره واقعا لذت بخش میشه

من بازی رو تموم کردم به نطرم 100% ارزش بازی کردن داره.شاید اوایل بازی کمی نا امید کننده باشه اما یکم که بگذره واقعا لذت بخش میشه

اره خصوصا اون بخش d6 که گاز هاغی سمی و ترس همجا را فرا گرفته واقعا اون تیکه بخش ترسناک بازی هست خصوصا که گاز های سمی رو تو هوا بخوبی نشون دادن

سلام
من اون جا بازي گير كردم كه بايد با khan باشيم.بعد باهاش ميريم پيش 3 نفر و بايد از اونجا دفاع كنيم و از جلومون هم از اون موجودات مي ياد و پشت سرمون هم يه پل اومده بالا چي كار كنم؟!هر چه قدر هم تير ميزنين از دوباره مي يان:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or