Metro 2033- X360 Version

دوستان بازي رو گرفتم و بازي كردم ! بازيه خوبيه ولي يه خورده شُل و وله! تير ميزني انگار تير نميزني(؟) مثلا وقتي ميدويي اصلا حس دويدن انتقال نميشه . اما اون حس ترس و تنهايي و سردي رو كاملا احساس ميكني

بله دقیقا همین طور هست که میگید ! البته جلو تر که میرید مشکلات کمتر میشه و تیر اندازی بهتر میشه !!!

بازی تموم شد
کلا بازی خوبی بود
گرافیک در سطح مطلوبی بود و جزئیات خیلی روش کار شده بود
گیم پلی هم اونقدرا که بعضیا میگن بد نبود
فکر کنم حدود نه ساعتی گیم پلی داشت

من اونجا گیر کردم تو D9 که میرن برق ازتراری رو روشن کنن چجوری باید اون کره ها که میان طرف اون یارو رو زد یا من میمیرم یا اون یارو !!!!

آقا من بدجور طلبه این بازی شدم. اما تعطیلاته و نمیشه گیرش آورد. کسی می دونه تو این ایام جایی باز هست یا نه که بگیرمش؟ ( دست دو هم عیبی نداره ) شرمنده اگه اسپم هست!

دوستان سلام.من اون اوایل که با اون یارو که اسمش یه چیزایی مثل بوربرن!بود می ریم بیرون بعد از یه دره می پریم می افیتم بد بوربرن می گه برو از تو ساختمون ها بیا اینور هستم.تو یکی از ساختمون ها هیلتر هوا تموم کردم داشتم از پله ها می آمدم پایین(ماسک نداشتم)و در به در دنبال هیلتر هوا بودم که یهو بازی چکپوینت داد رفت مرحله ی بعد ولی مرحله ی بعد بالافاصله بعد از اونجاست.یعنی پایین پله ها هستم و هیلتر هوا ندارم و بوربرن هم کنارم نیست.چی کار کنم؟هی می میرم!!این بازی چیت یا کد نداره به خدا بد جوری گیر کردم!

آقا من بدجور طلبه این بازی شدم. اما تعطیلاته و نمیشه گیرش آورد. کسی می دونه تو این ایام جایی باز هست یا نه که بگیرمش؟ ( دست دو هم عیبی نداره ) شرمنده اگه اسپم هست!
فعلا که همه جا بستس
یه دو سه روز صبر کن باز میشن

دوستان سلام.من اون اوایل که با اون یارو که اسمش یه چیزایی مثل بوربرن!بود می ریم بیرون بعد از یه دره می پریم می افیتم بد بوربرن می گه برو از تو ساختمون ها بیا اینور هستم.تو یکی از ساختمون ها هیلتر هوا تموم کردم داشتم از پله ها می آمدم پایین(ماسک نداشتم)و در به در دنبال هیلتر هوا بودم که یهو بازی چکپوینت داد رفت مرحله ی بعد ولی مرحله ی بعد بالافاصله بعد از اونجاست.یعنی پایین پله ها هستم و هیلتر هوا ندارم و بوربرن هم کنارم نیست.چی کار کنم؟هی می میرم!!این بازی چیت یا کد نداره به خدا بد جوری گیر کردم!

منم دقیقا همین مشکل را دارم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or