Metro 2033- X360 Version

امروز نسخه 360 این بازی را گرفتم و باید بگم گیم پلی بازی اون قدر هم که میگن بد نیست ، گرافیک بازی هم که خیلی خوبه ولی از اون بهتر موسیقی بازی هست که خیلی به موسیقی کشور های شرق اروپا هم خونی داره و حس خوبی را ایجاد میکنه .

ما هم بازی رو گرفتیم
گیم پلیش بد نیست گرافیکش همون طور که حدس زده شده بود خخوبه
تو تنهای ترس اصلی بازی بهتون القا میشه
ولی بیش از یه ساعت بازی کنی خسته میشی خسته کننده است

بازي خوبي هست گرافيك خوب اهنگ خوب گيمپلي خوب
ولي گرافيك تو مرحله dead city واقعا عالي هست مسكو رو واهقعا عالي ساختن
يكم سخته بعضي جاها مثل fear ميشه تصاوير اجيب و .... :evil: ي چيزايي تو بازي هست مثل روح ميمونن شايدم فضايي هستن:confused:......
در كل خيلي خوبه

من که خیلی با بازی حال کردم واقعا جو بازی فوق العادست.گیم پلی بازی خیلی ساده هستش که به نظرم تنها نکته منفی بازیه.ولی بازهم گیم پلی بازی خوبه . گرافیک هم خیلی زیباست

دوستان من یه جای این بازی گیر کردم ! اونجایی که سوار قطار هستی و یه تیر بار هم داری ! آخر اون قسمت یه تانک میاد اون ور روی یک ریل دیگه روبروی ما و شروع میکنه به شلیک کردن ! هر چی هم میزنیش اثر نداره !نمیدون داستان چی هست !:confused:

دوستان من یه جای این بازی گیر کردم ! اونجایی که سوار قطار هستی و یه تیر بار هم داری ! آخر اون قسمت یه تانک میاد اون ور روی یک ریل دیگه روبروی ما و شروع میکنه به شلیک کردن ! هر چی هم میزنیش اثر نداره !نمیدون داستان چی هست !:confused:

باید به زیر پل شلیک کنی ! خودشم میگه که پل ضعیفه انقد به پلی که قطار روشه شلیک کن

دوستان بازي رو گرفتم و بازي كردم ! بازيه خوبيه ولي يه خورده شُل و وله! تير ميزني انگار تير نميزني(؟) مثلا وقتي ميدويي اصلا حس دويدن انتقال نميشه . اما اون حس ترس و تنهايي و سردي رو كاملا احساس ميكني

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or