Metro 2033- X360 Version

تنها جایی که از بازی نباید ایراد داشته باشه ، فعلا پر ایراد ترین بخش بازیه . اونم قسمته شوترشه !
از گیم پلی استاکر هم بدم میومد ! اینم اونطوری باشه دست بهش نمیزنم !

تنها جایی که از بازی نباید ایراد داشته باشه ، فعلا پر ایراد ترین بخش بازیه . اونم قسمته شوترشه !
از گیم پلی استاکر هم بدم میومد ! اینم اونطوری باشه دست بهش نمیزنم !
آره منم کاملا موافقم. استاکر یکی از مزخرف ترین گیم پلی ها رو داشت. (نظر شخصی)
===
دوستانی که بازی رو گرفتن لطفا ازش بگن ببینیم چطوریه...

خوب یه خورده از بازی بگو

گرافيكش در حد يه بازي متوسط بد نيست گيم پلي هم همونطور كه انتظار ميرفت ضعيفه
در يك كلام پولتونو دور نريزين ارزش خريد نداره...منم حوصله نكردم تا اخرش برم اولاش بيخيل شدم گذاشتم واسه زماني كه اوضاع ريليز كساد ميشه

گرافيكش در حد يه بازي متوسط بد نيست گيم پلي هم همونطور كه انتظار ميرفت ضعيفه

در مورد گيم پلي بحثي نيست اما گرافيك رو مطمئني ؟ تنها نقاط قوت اين بازي همين گرافيك و اتمسفر فوق العاده ي بازي هستن !

در يك كلام پولتونو دور نريزين ارزش خريد نداره...
منظورت همين 3 ,4 تومنه (شايدم كمتر) ملت ميرن 60 دلار پول بازيو ميدن اينو نميگن (شوخي) !!!:biggrin1:
............................................................

تو هر نقدي از اين بازي ببينيد به جو خوف و اتمسفير عميق بازي اشاره شده به نظرم بد نيست حداقل يه نگاهي بهش بندازيم.

خوب من بازی رو دیروز گرفتم ! گرافیک بازی در حد خوب کار شده ! همچنین دمو های میان بازی هم خوب هست !و هیجان هم دربازی وجود داره و مقداری هم ترس ! اما مراحل بازی بسیار کوتاه و ضعیف کار شده ! در مورد گیم پلیر هم باید گفت در حد خوبی کار نشده وخوب نیست ! قسمت شوتر بازی هم بسیار ضعیف کار شده ! در زمان تیر اندازی باید خیلی دقت داشته باشی تا بتونی حریف رو مورد هدف قرار بدی !(البته آدمها رو نه قولهای بازی) در بعضی مراحل هم بازی فکری هست ! مشکل دیگه هم اسلحه هاست که آبدیت مناسبی تو بازی نداره ! ردیابی هم که دارید مدام جهتهای درست رو نشون نمیده و باید در بعضی جاها خودتون تلاش کنید ! اسلحه ها هم اصلا جالب نیست و آبدیت مناسبی نداره! اسلحه هم متونید بخرید ولی فکر نمیکنم زیاد توفیق داشته باشه !! همچنین تیر هم در بازی کم هست و شما باید کلا مراقب مصرف تیر در بازی باشید که کم نیارید !مهمترین ضعف این بازی به نظر من قسمت شوتر - تکراری بودن مراحل و شبیه هم بودن و نبود تنوع در بازی هست ! در کل آنچه انتظار میرفت به نظر من برآورد نشد و THQ بار دیگر نتونست یه بازی درست حسابی رو رو نمایی کنه !

آخرین ویرایش:
من هم بازی رو تهیه کردم .

این بازی بطور بسیار وسواسی روی جزییات کار کرده . طراحی محیط ها واقعا فوق العاده است . من حدود 15 دقیقه بیشتر یازی نکردم و نمیتونم در مورد گیم پلی صحبت کنم ولی در همین 15 دقیقه هم نکته ی منفی ای ندیدم .
خلاصه به نظر من که بازی فوق العاده ای است و به همه ی دوستان توصیه میکنم که اونو از دست ندن .

عجیبه تاپیک این بازی اینقدر سوت و کوره
بازی خوبیه به نظر من از خیلی بازیا که تبلیغ زیادی براشون شده بود بهتره
حتما بازی رو تهیه کنین

من هم بازی رو تهیه کردم .

این بازی بطور بسیار وسواسی روی جزییات کار کرده . طراحی محیط ها واقعا فوق العاده است . من حدود 15 دقیقه بیشتر یازی نکردم و نمیتونم در مورد گیم پلی صحبت کنم ولی در همین 15 دقیقه هم نکته ی منفی ای ندیدم .
خلاصه به نظر من که بازی فوق العاده ای است و به همه ی دوستان توصیه میکنم که اونو از دست ندن .

بله شما درست میفرمایید ! اما یه خورده که برید جلو میفهمید که این بازی گیم پلیر خوبی نداره !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or