Metro 2033- X360 Version

یکی از دوستام (همین Darkkahn :دی) گفت که یه تریلر دیده از این بازی گرافیکش فوق ابر خفن بوده!
Likewise...
آره، گرافیکش واقعا خفنه. تکستچرهای اسلحه و دست طرف، نورپردازی محیط ها، کیفیت بافت ها واقعا عالیه و جزو بهترین هاست.
ولی من شخصا از گیم پلی بازیهای روسی خوشم نمیاد:دی امیدوارم با این بازی نظرم عوض بشه.

ولی من شخصا از گیم پلی بازیهای روسی خوشم نمیاد:دی امیدوارم با این بازی نظرم عوض بشه.
عوض میشه اقا عوض میشه :دی همیشه بازی هایی که من بهت پیشنهاد کردم باهاش به شدت حال کردی :دی (به غیر از ME چیزی بود ؟:-":confused:) اگر اون چیزی که من از بازی انتظار دارم باشه مطمئنا اکثر کسایی که میشناسم (اریا، نوید، تو و ...) با بازی حال میکنن

سلام
یه 300 مگ ازش تریلر دانلود کردم ببینم این همه تعریف میکنین چیه:دی
بازیه خوبیه جوه خوبیم داره! گرافیکشم واقعا عالیه...
فقط مشکل من با همین روسی بودنشه:دی بازی خیلی یخه:دی

اطلاعات خیلی مختصر از بازی:

اول اینکه این بازی یک بازی ترسناک نیست، اگرچه المان های ترس درش موجود هستن.
با اینکه ژانر بازی به طور کلی شوتر هست ولی متغیر هم میتونه باشه. به عنوان مثال بعضی قسمت های بازی، Survival Horror (مثل Dead Space)، بعضی ادونچر و بعضی قسمت ها هم شوتر خالص هستن.

بازی هم امروز گلد شده و برای PC و 360، 16 مارچ به بعد در سراسر دنیا عرضه خواهد شد.

New Trailer

یاد جریان Gears 1 فتادم. اون زمان یکی از دوستان نتونست به چیزی گیر بده، برگشت گفت: اقا این تیرهاش یواش میرن. تیر واقعی رو ادم نمیبینه که!. (lolz).
شده داستان شماها. ازش نمیتونید ایراد بگیرید، گیـــــر دادید به روسی بودنش.

پ.ن.چرا نیکو و رومن بلیک رو دوست دارم؟ برای لحجه روسی ش :biggrin1:.

یاد جریان Gears 1 فتادم. اون زمان یکی از دوستان نتونست به چیزی گیر بده، برگشت گفت: اقا این تیرهاش یواش میرن. تیر واقعی رو ادم نمیبینه که!. (lolz).
شده داستان شماها. ازش نمیتونید ایراد بگیرید، گیـــــر دادید به روسی بودنش.

پ.ن.چرا نیکو و رومن بلیک رو دوست دارم؟ برای لحجه روسی ش :biggrin1:.
فری نزار دستم روت بلند بشه ها :دی (کوچیکتیم:blushing:)
خو اقا روسی بودنش مشکل داره دیگه ! من که خودیم میدونی که:دی
یه جوریه مثل خوده روس ها که یخن بازیشم یخه ...
البته تا تجربه نکنی دقیق نمیشه نظر داد!

احتمالا یک شاهکار خوبی از 2K هست ! یک ویدیو از بازی دیدم ! گرافیک و گیم پلیر عالی به نظر میاد ! بازی هیجان زیبایی داره و مقداری هم ترسناک !!! اولین امتیاز رو هم گرفت ! فعلا که 9 هست ! GAME SPOT !

آخرین ویرایش:
احتمالا یک شاهکار خوبی از 2K هست ! یک ویدیو از بازی دیدم ! گرافیک و گیم پلیر عالی به نظر میاد ! بازی هیجان زیبایی داره و مقداری هم ترسناک !!! اولین امتیاز رو هم گرفت ! فعلا که 9 هست ! GAME SPOT !
خوبه تو پست اول اطلاعات بازی رو گذاشتم! سازنده بازی A4 Games و ناشر THQ است.
امتیاز 9 هم از Xbox world 360 گرفته، نه GS !

همون طور كه قبلا حدس ميزدم گيم پلي بازي مشكل داره . تو همون تريلر هم معلوم بود كه منم اينجا بهش اشاره كردم :biggrin1:
قابل توجه فن هاي بازي از جمله جناب سام ( چمران فن ) :biggrin1:

2 تا سایت امتیاز دادن جفتشون به شوتینگ بازی گیر دادن:دی بازیه FPS که شوتینگش خوب نباشه که...:دی!
امید وارم در حد فاجعه نباشه!بشه بازی کرد!:دی -
یک بازی شوتر!با شوتینگ ضعیف!نوبره وا...:دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or