Metro 2033- X360 Version

Dreadlord

کاربر سایت
Search کردم تاپیکی برای این بازی ندیدم!

cover-metro.jpg

Developer: A4 Games
Publisher: THQ
Genre: Sci-Fi FPS
Platform: PC - X360
Release Date: 16 March 2010
ESRB: 18

خودم چیز زیادی از بازی نمیدونستم ولی این اطلاعات از تاپیکش در بخش PC است که اینجا هم میزارم:

داستان بازی در متروهای شهر مسکو و آینده ای آخرالزمانی را بازگو می کند. مردان و زنانی که به عنوان نجات یافتگان جنگهای بشریت ,مسئولیتی سنگینی بر دوش آنان گذاشته شده و سرنوشت بشریت به دستان آنان افتاده.
در سال 2033 بر اساس اتفاقات ناگواری که بوجود میاید , جهان دچار یک ویرانی عظیم می شود و سطح زمین به یک بیابان مسموم تبدیل می شود. شما در نقش Artyom , یکی از بازماندگان این حادثه ی ناگوار که زیر زمین چشم به جهان گشوده اید , وظیفه دارید که خود را به سیستم مرکزی مترو رسانده و بقیه ی انسان ها را از اتفاق ناگواری که در حال وقوع هست , باخبر کنید...

• Metro 2033 یک بازی اکشن ترسناک با مایه های RPG است.
  • داستان بازی براساس رمان Metro 2033 نوشته ی Dmitry Glukhovsky ساخته شده.
  • در ابتدا پسوند The Last Refuge برای بازی در نظر گرفته شده بود که با درخواست ناشر برداشته شد.
  • موتور بازی همان موتور بازی Shadow of Chernobyl یعنی X-Ray است که بهبود داده شده - البته بعضی می گویند که خود شرکت 4A Games از موتور خودش برای این بازی استفاده کرده.

تصاویر بازی
یک تریلر از نسخه 360 بازی هم جدیدا اومده که از اینجا میتونید مشاهده کنید.

به نظر می رسد از نظر گرافیک و داستان خیلی قوی است.

خیر! اول بازی قرار بود برای PS3 و PC عرضه بشه که مثنکه THQ حق انتشار بازی رو گرفت سیاست شرکت سازنده با توجه به سیاست THQ تغییر کرده و بازی برای 360 و PC میاد
بابی برای زدن تاپیک ممنون ! یسری اطلاعات هم توی بخش تصاویر بازی هست که برین بخونین بد نیست دوستان
بقیه ی انسان ها را از اتفاق ناگواری که در حال وقوع هست , باخبر کنید...
که با حمله ناگهانی ساکنان بیرون از مترو مواجه میشین و تمامی اطرافیانتون رو میکشند و چون دیگه جایی برای شما توی این مترو نمیمونه مجبورین برای اولین بار از ان خارج بشین و قیافه واقعی زمین رو با تمامی بدی هاش ببینین :دی
داستانش منو یاد Fallout میندازه ! جو خود بازی هم شبیه Stalker و Fallout ـه!

موتور بازی همان موتور بازی Shadow of Chernobyl یعنی X-Ray است که بهبود داده شده - البته بعضی می گویند که خود شرکت 4A Games از موتور خودش برای این بازی استفاده کرده.
موتور بازی X-Ray نیست و موتور اختصاصی استودیو به نام 4A Engine هست.

چند وقت پیش شایعه شده بود که بازی المان های Stealth و مخفی کاری داره نگو راست بوده ! فعلا که من خیلی به بازی امیدوارم و دقیقا همون جو و GP ـی رو داره که من همیشه طالبش بودم ! امیدوارم بازی من یکی رو ناامید نکنه !

امروز GP ديدم ازش نميدونم چرا وقتي تير ميزد حركت اسلحه Slow Motion بود ! خواستن خيلي طبيعي بشه ؟ :biggrin1:
اما در كل اتمسفر بسيارعالي داشت ! اميدواريم GP جذابي داشته باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or