Metro 2033- X360 Version

بازی قشنگ هست من هنوز دو دلم بخر چون وقت برای بازی ندارم ؟؟؟؟؟؟
اگه گرافیک براتون خیلی مهم و اهمیت زیادی میدی به نظرم بخر جون گرافیکش واقعا خوبه ولی از نظر گیم پلی زیاد حرفی واسه گفتن نداره کلا روسا بازیاشون گیم پلی تعرفی نداره......

اگه گرافیک براتون خیلی مهم و اهمیت زیادی میدی به نظرم بخر جون گرافیکش واقعا خوبه ولی از نظر گیم پلی زیاد حرفی واسه گفتن نداره کلا روسا بازیاشون گیم پلی تعرفی نداره......

پس اين بازي رو از ليست سفارشات خط بزنيم :biggrin1:
بچه ها هم قبلا گفته بودن گيم پلي خوبي نداره . خودم هم چندتا تريلر ديدم خوشم نيمد !
حيف شد :biggrin1:

سلام
من اون جا بازي گير كردم كه بايد با khan باشيم.بعد باهاش ميريم پيش 3 نفر و بايد از اونجا دفاع كنيم و از جلومون هم از اون موجودات مي ياد و پشت سرمون هم يه پل اومده بالا چي كار كنم؟!هر چه قدر هم تير ميزنين از دوباره مي يان:((
اونقتی ک حمله میکنن و دوستان شما پست تیربار ایستادن، KHAN به شما میگه که باید برین و تونل را منفجر کنین، برای همین مستقیم حرکت کنین و بعد یه ذزه که حرکت کردین بپیچین به راست ( البته از قطب نماتون استفاده کنین)
و در حقیقت اونجایی که اون 3 نفر دفاع میکنن شما لازم نیست کسی را بکشین

من هم تموم كردم بازي رو در كل بگم شيفتش شدم ايا نسخه ديگري هم مياد از بازي ؟؟؟؟

بچه ها دي ال سي براي اين بازي اومده ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
اونقتی ک حمله میکنن و دوستان شما پست تیربار ایستادن، KHAN به شما میگه که باید برین و تونل را منفجر کنین، برای همین مستقیم حرکت کنین و بعد یه ذزه که حرکت کردین بپیچین به راست ( البته از قطب نماتون استفاده کنین)
و در حقیقت اونجایی که اون 3 نفر دفاع میکنن شما لازم نیست کسی را بکشین
در این قسمت سه تونل وجود داره
یک قسمت وسط که افراد اونجا ایستاده اند و تیر اندازی میکنند و دو تونل دیگری در سمت راست و چپ

برای برداشتن بمب ابتدا به انتهای تونل سمت راست رفته و بمب را برداشته
حالا به سمت انتهای تونل چپ رفته و روی ستون فلزی بمب را نصب کنید و سریع خارج شوید

پس از انفجار به وسط تونل میانی بیایید و از راهرویی که پلکان دارد وارد شوید و قبل از پله برقی ها یک بمب دیگر روی ستون فلزی نصب کنید و سریع از آنجا خارج شوید

آقا من تو بخشی که با سربازان نازی برخورد کردم یعنی بعد از اون بخشی که اون کودک رو به مادرش تحویل دادم من تمام سربازارو کشتم حالا توی اون ساختمان بزرگ اولی هستم چه باید بکنم ؟؟؟

خیلی بازی جالب و ترسناکی هست

دارم کیف میکنم در مورد ماسک ضد گاز هم نمیخواد همیشه بزنید یک لحظه بزنید و بر دارید و وقتی دیدید دارید خفه میشید دوباره بذارید

چه کنیم دیگه ماسک ضد گاز هم سهمیه ای هستش :laughing:

آقا یکی تو اسپویلر بگه آخر بازی چی میشه :cheesygri

درود
من هم تازه بازی رو گرفتم و هنوز اوایل بازی هستم به نظرم گرافیک بازی خوب هستش ولی از نظر گیم پلی زیاد جالب نبود برام میخواستم بدونم در ادامه به جذابیت بازی اضافه میشه یا ...
در ضمن چند ساعت حدودا گیم پلی داره؟
مرسی

بازی رو تموم کردم و حسابی هم حال کردم طلبه ی نسخه دومشم البته اگه بدن....خیلی هم بازی ترسناک نیست بلکه جو خوبی داره وآدم رو مجذوب میکنه ولی ایراد های تکنیکی کوچکی هم داشت..از نظر گرافیک هم خوب بود من که باهاش حال کردم
آقا من تو بخشی که با سربازان نازی برخورد کردم یعنی بعد از اون بخشی که اون کودک رو به مادرش تحویل دادم من تمام سربازارو کشتم حالا توی اون ساختمان بزرگ اولی هستم چه باید بکنم ؟؟؟
هر جا رو که ماموریتی که بهت میگن رو متوجه نشدی اون قطب نمای سبز رنگ که گوشه ی اون تخته(بک رو بزنی میاد) هستش ماموریت وجهتش رو نشون میده....

آخر بازی رو هم نمی گم خودتون بازی کنید ببینید چی میشه:biggrin1:

خوب dlc از این بازی معرفی شد و احتمال نسخهی 2 ش هم زیاد با توجه به این که رمان دومی هم وجود داره وبا توجه با اخر بازی احتمال نسخه 2 بالا است البته همش حدس گمانه

انصافا بازي فوق العادست . من تمام حرف هاي گذشتم رو در مورد بازي پس ميگيرم ! حدودا 1 ساعت و نيم بازي كرديم واقعا لذت بردم . در مورد اتمسفر و صداگذاري كه هيچي نميشه گفت . كافيه شما در تاريكي مطلق و با HeadSet بازي كنين صدا رو هم زياد كنين تا بازي كاملا بره رو مُخ اونوقت از صداگذاري فوق العاده ي بازي لذت ببرين . امكان نداره لحظه اي تو بازي باشه كه شما بتونين با خيال راحت بازي رو برين جلو . صداگذاري اسلحه ها هم خيلي عاليه . گرافيك بازي هم خيلي خوبه اما من نميدونم قرار بود چه استانداردي رو وارد كنسول 360 بكنن :biggrin1: چيز عجيبي نداره . گيم پلي بازي هم خوبه و شوتينگ بازي هم بهتر از اون چيزيه كه تو تريلرها ديده بود و تصورش ميكردم . طراحي اسلحه ها هم خيلي خوبه . كلا بازي هست كه فوق العاده درگيرش ميشين و كاملا ارزش بازي كردن داره
يه جا از بازي هم داشتم وارد يه اتاق ميشد يكي ازون جونورها از سمت راست يوهو پريد بيرون دقيقا از جام پريدم . حسابي جُفت كرده بوديم :biggrin1:

خوش باشيد .

منم بازی رو تموم کردم. البته چند وقت پیش. خیلی ها از سیستم شوتینگ بازی ایراد میگرفتن. به نظر من بیشتر به خاطر اینه که همه عادت کردن به شوتینگ های سریع امروزی مثل MW2 . در صورتی که مترو اینجوری نیست. باید برای بازی کردنش حوصله به خرج داد. در ضمن بعد از یک سوم اول بازی خیلی بهتر میشه.
البته من رو PC بازی کردم و مشکلات فریم ریت یکم اذیت میکرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or