Metal Gears Solid (پشت صحنه )

• Thread starter Thread starter XxM2xX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

XxM2xX

کاربر سایت
Rating - 100%
4   0   0
سلام خدمت دوستان یه دونه بلوری پشت صحنه متال گیرو دارم که به قیمت 30 تومن به فروش میرسه
از نظر تمیزی فوق العاده هست و خود دیسک هم عینه روز اول سالم
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1/98785984650058702087.jpg
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1/01717471819951489279.jpg
.................................................................................................................
برای دوستان خارخ از تهرانم پست میشه.

---------- نوشته در 05:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:00 PM ارسال شده بود ----------

دوستان هر سوالی نظری چیزی دارن میتونن p.m بدن.

سلام خدمت دوستان یه دونه بلوری پشت صحنه متال گیرو دارم که به قیمت 30 تومن به فروش میرسه
از نظر تمیزی فوق العاده هست و خود دیسک هم عینه روز اول سالم
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1/98785984650058702087.jpg
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1/01717471819951489279.jpg
.................................................................................................................
برای دوستان خارخ از تهرانم پست میشه.

---------- نوشته در 05:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:00 PM ارسال شده بود ----------

دوستان هر سوالی نظری چیزی دارن میتونن p.m بدن.

سلام

ببخشید چند تا سوال دارم؟؟؟
این چرا قابش آبیه؟؟؟ چرا دفترچه نداره؟؟؟ از اول همین شکلی بوده؟؟؟ برای چه پکی بوده؟؟؟

امیدوارم سوال هام اگر هم احمقانس کسی رو نرنجونه

این بونوس دیسکس هستش که با لیمتد ادیشن ریجن 2 فروخته میشده! توی یک پک بودن!

دلیل آبی بودن قاب هم اینه که چون بلو ری تصویری هستش!! یعنی هر بلو ری پلیری اجراش میکنه!! بلوری مووی هستش!! بلوری های فیلم هم توی بسته های آبی عرضه میشه!

این بونوس دیسکس هستش که با لیمتد ادیشن ریجن 2 فروخته میشده! توی یک پک بودن!

دلیل آبی بودن قاب هم اینه که چون بلو ری تصویری هستش!! یعنی هر بلو ری پلیری اجراش میکنه!! بلوری مووی هستش!! بلوری های فیلم هم توی بسته های آبی عرضه میشه!

خیلی ممنون دوست عزیز بابت پاسخت ...

آونوقت هیشکی نمیدونه این پک لیمیتد رو از کدوم جهنمی میشه گیر آورد. آقا من هر کی داشته باشه به قیمت فضایی خریدارم این پک رو.

ممنون

خیلی ممنون دوست عزیز بابت پاسخت ...

آونوقت هیشکی نمیدونه این پک لیمیتد رو از کدوم جهنمی میشه گیر آورد. آقا من هر کی داشته باشه به قیمت فضایی خریدارم این پک رو.

ممنون

چرا خیلی راحت میتونی بخری از eaby!!

چند تا نکته و تفاوت بین لیمتد ریجن ها هستش!!

ریجن 1 توی یک پک کاغذی هستش و داخلش یه بازی توی قاب معمولی و این دیسک بونوس هستش!

ریجن 2 توی یک جعبه بزرگ هستش بازی با قاب معمولی و همین دیسک بونوس به همراه یک اکشن فیگور بزرگ هستش!

ریجن 3 هم توی یک پک کاغذی و داخل پک هم بازی با قاب معمولی و یه بونوس دیسک توی قاب فلزی هستش!

هیچ کدومش زیر 400 دلار توی نت فرخته نمیشه!!

توی همین سایت هم یه چن سری فروخته شد! البته فقط ریجن 1 بازی!! و یک بار در تاریخ BC دیسک بونوس ریجن 3 هم توی همین سایت فروخته شده!

سلام

ببخشید چند تا سوال دارم؟؟؟
این چرا قابش آبیه؟؟؟ چرا دفترچه نداره؟؟؟ از اول همین شکلی بوده؟؟؟ برای چه پکی بوده؟؟؟

امیدوارم سوال هام اگر هم احمقانس کسی رو نرنجونه
اختيار داري شما ممنون از هيتمن عزيز كه به سوال هاي شما پاسخ داد.

---------- نوشته در 11:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 PM ارسال شده بود ----------

فروخته شد ممنون از دوستان

چرا خیلی راحت میتونی بخری از eaby!!

چند تا نکته و تفاوت بین لیمتد ریجن ها هستش!!

ریجن 1 توی یک پک کاغذی هستش و داخلش یه بازی توی قاب معمولی و این دیسک بونوس هستش!

ریجن 2 توی یک جعبه بزرگ هستش بازی با قاب معمولی و همین دیسک بونوس به همراه یک اکشن فیگور بزرگ هستش!

ریجن 3 هم توی یک پک کاغذی و داخل پک هم بازی با قاب معمولی و یه بونوس دیسک توی قاب فلزی هستش!

هیچ کدومش زیر 400 دلار توی نت فرخته نمیشه!!

توی همین سایت هم یه چن سری فروخته شد! البته فقط ریجن 1 بازی!! و یک بار در تاریخ BC دیسک بونوس ریجن 3 هم توی همین سایت فروخته شده!

ممنونم دوست عزیز من...
من خیلی دنبالشم ... شما چجوری از Ebay خرید میکنی؟؟؟ کارت اعتباری؟؟؟ مگر به ایران پست میکنه؟

اون دیسک بونوس فلزی هم خودم خریدم ... ;)

باز هم متشکرم

ممنونم دوست عزیز من...
من خیلی دنبالشم ... شما چجوری از Ebay خرید میکنی؟؟؟ کارت اعتباری؟؟؟ مگر به ایران پست میکنه؟

اون دیسک بونوس فلزی هم خودم خریدم ... ;)

باز هم متشکرم

با توجه به اين تحريم ها فك نميكنم به ايران پست كنه ولي فروشگاه نيما تو توپخونه فك كنم هر چي سفارش بدي برات بياره ولي خوب پوله خونه باباشو ميگيره !!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or