silent_hill54
کاربر سایت
البته امید جان جزاین هم از استاد نمیشه انتظار داشت :dبه هر حال اولین بارسبک مخفی کاری را استاد اختراع کرده در بازی هااین استتار اسنیک رو اسب بدجوری سوژه شده![]()
آره یکی دیگه ام من دیده بودم یه درجه رفته بالاتر این بود:d
![]()
))))))))))))))-In my next game, things will be for real. No Wall smash.
-Not like Manga like “PW” (Peace Walker), it will be “CQC enemies into walls” for real.
-When I told my staff to implement “Wall smash CQC enemies into wall” in PW, they didn’t really like that idea. But my intention was how “MGS” can be implemented in PSP to bring the real thrill of CQC for teenager(s). That aim in a way succeeded.
-BTW, there will be crawling in the next “MGS”.
-There will not be like “Cautious advance” that appeared in “MGS4″.
-You can steal the weapon from enemy and fire as shown in E3 trailer.
-Of course there will be online.
-Restriction of using enemy’s weapon was because of the future setting w/ID weapons. Next game setting is in old days so u can use them.
شاید هیچ کدوم از این فانتوم های تولید شده با فاکس BigBoss نیستند. شاید اونایی هستند که تو متال گیر 1 و متال گیر 2 توسط اسنیک کشته میشن.
این دقیقاً نظریه ایه که من دارم توو یکی از تاپیک ها ام خیلی وقت پیش گفتم.با شواهد موجود اینکه یه Big Boss جعلی توو بازی هست قطعیه!
شاید هیچ کدوم از این فانتوم های تولید شده با فاکس BigBoss نیستند. شاید اونایی هستند که تو متال گیر 1 و متال گیر 2 توسط اسنیک کشته میشن.
این نظریه 2 تا Big Boss رو از همون روزی که گفتن دیوید هیتر دیگه قرار نیست تو MGS باشه احسان مطرح کرده بود![]()
:biggrin1:
این دیگه چه حرفیه؟!![]()
![]()
![]()
گفتم که این ایده ی من نبود و نیست این رو احسان میگفتا
حالا چرا دنبال این هستید بگید 2 تا بیگ باس ِ نمی دونم اما با تمام احترامی که واستون قائلم اگه اینطوری نشه این روزها رو به یادتون میارم![]()
اگر 0.01% هم اینطوری بود که شما می گید بود
من دیگه بازی سنتر نمیام

اوشون توضیحاتش بیشتر در جهت گمراه سازی گیمر میباشدقضیه صداگذار ژاپنی اش و اینکه چرا اون عوض نشده هم کوجیما توصیح داده در موردش![]()