Metal Gear Solid V: The Phantom Pain | PS3

آقا دستت درد نکنه خوندم جیگرم حال اومد بدبختی من اینجا بود که متا گیر 3 رو تا اونجا بازی کردم که اسنیکو میگیرن کتکش میزنن میندازنش تو زندان از اونجا به بعدو دیگه رفتم سر بازی :p هیچ وقتم نتونستم دوباره بازی کنم یه چیزیو تو متال گیر نفهمیدم اونجا که لباس اون افسررو میپوشه که اسمش یادم نیست میره تو زندان پیش اون دانشمند روسه :d ببخشید اسماشون یادم رفته ! اون یارو برقیه دست میزنه یا لگد به اونجاش مثل اینکه دم و دستگاهش یه موردی داره! درست متوجه نشدم قضیش چی بود اونجا؟

اقا من موندم رو xbox 360 و pc چجوری میخوان بازیرو عرضه کنن
اخه سری قبل mgs4 از تمام فضای بلوری استفاده می کرد
یعنی بازی رو چندتا dvd عرضه میشه؟

paz مگه جاسوس 3 جانبه نبود ؟

cipher هم فکر کنم اسم یک گروه بود نه اسم یک شخص( درسته؟)

آره PAZ یه جاسوس سه جانبه بود ! حالا چرا بیگ باس می خواد دوباره بره نجاتش بده ! باید صبر کرد و دید !

شما دوستان از Big boss بیشتر خوشتون میاد یا اسنیک پسر ؟

اگه نظرمو بخوای صد در صد اسنیک ! زجرایی که اسنیک کشیده عمراً بیگ باس نکشیده ! :d

تاریخ انتشار Metal Gear Solid:Ground Zeroes اعلام شد! ! !

ShopTo تاریخ انتشار بازی جدید استاد کوجیما Metal Gear Solid : Ground Zeroes را اعلام کرد!!! با توجه به گفته های این خرده فروش بازی، قبل از 12 شب 11(چهارشنبه) یعنی سپتامبر سال 2013 این بازی به دست کسانی میرسد که آن را پیش خرید کرده اند و روز جمعه 13 سپتامبر سال 2013 این بازی به طور رسمی عرضه خواهد شد.
البته منبع این خبر
Gamepurهست باید دید آیا می شود به صحت این خبر اعتماد کرد یا نه؟؟؟
mgs-ground-zeroes-screen-1.jpg

خجالت نمی کشین! تاپیک باید قعر صفحه ی دوم باشه!! حالا اگه انحصاری بود یا 5 بودش 200 صفحه جلو رفته بود.:|

خب عزیزانی که PW رو بازی کردید نوارای کاراکترا رو گوش کردین؟ نکات داستانی مهم زیادی لا به لاشونه.
مثلا یکیشون که مربوط به چیکو هست تقریبا ثابت می کنه که Paz برای Cipher کار نمی کنه.(بهتره نگم تو نوار چیکو به بیگ باس چی می گه تا خودتون برین گوش کنین:d)

حالا چرا بیگ باس می خواد دوباره بره نجاتش بده ! باید صبر کرد و دید !

این که جوابش مشخصه چون Paz تنها حلقه ارتباطیه که با Cipher داره و می تونه بیگ باس رو به میجر زیرو برسونه.

خجالت نمی کشین! تاپیک باید قعر صفحه ی دوم باشه!! حالا اگه انحصاری بود یا 5 بودش 200 صفحه جلو رفته بود.:|
نکته اینجاست که تاپیکای خبری Ground Zeroes همیشه جای بحث دوستان بوده!تاپیک 25Anniversary که 80 صفحه جلو رفت(دوتا بود یدونه 80 صفحه ای با یدونه 30 صفحه ای:d)تاپیک TPP هم کلی توش بحث شد(فقط یه تریلر بود تازه:d)
بعدشم،هنوز دوتا تریلر درست حسابی نیومده،یذره اطلاع داستانی نیومده،کلا بازی رو هواس!چی بگیم:d؟

دوستان اون آهنگی که تو تنها تریلر بازی
پخش
میشه چیه؟؟ کسی میدونه یا لینکی از اون آهنگ داره؟؟

اون اهنگ ساخته ي انيو موريكونه ناميه...خالق موسيقي فيلم هايي چون "خوب بد زشت" " يك مشت دلار " "روزي روزگاري در غرب" ....
براي فيلم sacco e vanzetti هست
اهنگ مال سال 1971 هست يعني وقتي پدران ما جوان و نوجوان بودن!:d
البته نه ايني كه شما ميشنويد اين نسخه بازخواني شده اهنگ هست

من كه بازرم نميشه اين تاپيك ي MGS باشه...
4 صفحه همش!!!:|
نا سلامتي قراره امشب تو TOP 3 باشه...!!!:d
اوج MGS ، 3 بود و اوج بحثش 4 . دیگه گذشت دورانش :d پیس واکر به اندازه ی 4 جواب نداد .
مگه قراره امشب چه برنامه ای باشه ؟ :d

من كه بازرم نميشه اين تاپيك ي MGS باشه...
4 صفحه همش!!!:|
نا سلامتي قراره امشب تو TOP 3 باشه...!!!:d
حالا اگه انحصاری بود تا صفحه ی صد رفته بود:|

یه حسی بهم میگه ایوا تو این شماره هستش:x

پیس واکر به اندازه ی 4 جواب نداد
اگه به جای PSP (:-&) رو PS3 اومده بود 4 رو میذاشت تو جیبش!

یه حسی بهم میگه ایوا تو این شماره هستش:x
مگه اینکه 4 رو بخوان به هم بریزن :d توی 4 ایوا دیگه ته خاطره ـش اون موقعی بود که بیگ باسو تو جنگل دید که گلوله رو میخواد در بیاره و گواهی بود بر اینکه ندیده بودش دیگه . مگه اینکه مثلا بدون دیدن هم دیگه تو بازی باشن . ولی میلر فکر کنم 100 درصد باشه ، اونی که تو تریلر صدای ژاپنیش اومد توی بیسیم بیگ باس فکر کنم میلر بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or