خیر، بر روی 5.50 Gen-B و در ضمن فقط نسخه ی Demo ـه این بازی نه بازی ـه دیگه.یعنی این کار رو روی 5/00m33 میشه انجام داد؟:biggrin1:
یعنی الان میشه به جوز این بازی motorstorm هم بازی کنیم؟:biggrin1:
مطمئن باشید یه جای کارتون مشکل داره. چون من خودم روی 5.50 به راحتی اجرا کردم.من همه ی ای ن کار هارو کردم ولی درست نشد.
فقط کافیه بازی رو در PSP/GAME در مموری کارت کپی کرده و بازی رو اجرا کنید.یه سوال داشتم.من الان PSP3000 دارم و قصد هک کردنشم ندارم.آپدیت فریمور شماره 6 رو دانلود و نصب کردم.الان دقیقا باید چیکار کنم؟
دکمه پاور دستگاهت رو چند ثانیه بالا نگه دار(موقعی که روشنه) تا کامل خاموش بشه.دوستان psp من اسلیم است و می خواستم بدونم این منوی ریکاوری کجاست.دکمه select رو هم زدم ولی یه چیز دیگه بود.برای نصب بازی ها می خوام.
در واقع شما برای اجرای این بازی به فریمور 6 نیاز دارید که طبق اون آموزشی که گذاشتم با تغییر در version.txt فریمور 5.50 Gen-B میتونید این بازی رو اجرا کنید.سلام
اونی که ign برای دانلود گذاشته
نوشته فرمور 6 می خواد
اگه از همون سایت ign دانلود کنم آیا با 5.50 میشه بازی کرد یا فایل سایت ign
فرق داره وبا فرمور 6 اجرا می شه؟
ممنون دوست عزیز(mr.nobakht)
چندتا سوال دیگه
من یه اسلیم 2001 دارم
دستگاهم هک شده و ورژنش 4.01هستش
می خوام دموی متالگیر رو بازی کنم و باید
به 5.50 آپگرید کنم
آیا بعد از آپگرید کردن به 5.50 بعد از ریست یا تموم شدن باطری
کپی خور دستگاهم میپره یا نه؟
و سوال دوم که خیلی برام مهمه
آیا این دموی متالگیری که جدیدا منتشر شده مثل portable ops هست یا مثل متالگیر های
قبلی داستان داره؟
کلا ارزش داره بخاطرش به 5.50 آپگرید کنم؟
دوست عزیز من از سایت hako دانلود کردم و وقتی فایل رو از حالت زیپ خارج می کنم چند تا فایل با نام NPJH90063 و version و readme به وجود میاد که حجم فولدر NPJH90063 حدودا 150 مگابایته که من وقتی اون رو میریزم عکس بازی نمایش داده میشه اما وقتی داخل بازی می شم error میده!فیرمورم هم 5.50 gen b هست!فقط کافیه بازی رو در PSP/GAME در مموری کارت کپی کرده و بازی رو اجرا کنید.
شما Version.txt فریمور تون رو به روشی که آموزش داده بودم تغییر دادید؟دوست عزیز من از سایت hako دانلود کردم و وقتی فایل رو از حالت زیپ خارج می کنم چند تا فایل با نام NPJH90063 و version و readme به وجود میاد که حجم فولدر NPJH90063 حدودا 150 مگابایته که من وقتی اون رو میریزم عکس بازی نمایش داده میشه اما وقتی داخل بازی می شم error میده!فیرمورم هم 5.50 gen b هست!
راستی این منوی xmb همون منوی اصلی هست دیگه یا اینکه همون منویی که با دکمه ی select میاد بالا؟
بله تغییر دادم اما بازم نشد!شما Version.txt فریمور تون رو به روشی که آموزش داده بودم تغییر دادید؟
منوی XMB هم همون منوی معمولی PSP ـه.
سلام
اینطوری که از منو و ... معلومه بازی 4 مرحلست.اما من هم به صورت مولتی پلیر هم سینگل 3 تا مرحله رد کردم اما مرحله ی دیگه ای که جاش تو منو خالیه باز نمیشه.(البته مولتی پلیر مرحله 1 هم کار نکرد)
حالا اگه 4 تا مرحلست چیکار کنم مرحله چهارم واز بشه؟؟