Metal Gear Solid: Peace Walker

اونایی که با فریز شدن بازی تو 5.50 gen d3 مشکل دارن این فایل رو دانلود کنن و محتویاتش رو که 2تا فولدر به نامهای mgsfix و mgsnever هست رو بریزن تو فولدر game! اجرای mgsfix فریمور شما رو موقتن برمیگردونه به gen d2 که بازی بدون مشکل روش اجرا میشه و mgsnever برش میگردونه به gen d3! خِلاص!
http://www.mediafire.com/?zgigotcntom

سلام دوستان
میگم چرا نمیشه هیچ بازی psp رو دانلود کرد ؟ شخصا به هر سایتی جهت دانلود مراجعه میکنم با اینکه لینک دانلود بازی هم وجود داره ولی هیچکدوم جواب نمیده!!!!!!!
شما هم مشکلی مثل من دارین ؟؟
11 آذر 1390

سلام دوستان من در همون ابتدای بازی جایی که یک در رو با نارنجک باز میکنی بعد یک تماس باهام میگیرن وبعد شروع میکنه به لود کردن وهر چقدر هم صبر میکنم ادامه بازی نمیاد و در همون حالت میمونه کسی میتونه راهنمایی کنه

سلام دوستان من در همون ابتدای بازی جایی که یک در رو با نارنجک باز میکنی بعد یک تماس باهام میگیرن وبعد شروع میکنه به لود کردن وهر چقدر هم صبر میکنم ادامه بازی نمیاد و در همون حالت میمونه کسی میتونه راهنمایی کنه
2 تا پست بالاترت راه حلشو گفته.اگه جواب نداد باید یه نسخه ی دیگه بگیری.

دوستان عزیز این بازی رو دستگاه من اجرا میشه ولی وقتی میخواد بره mission 2 هنگ میکنه skip هم نمیشه.فریمور من 6.60 pro-B9 هست.لطفا راهنمایی کنید دوستان.ممنونم

سلام دوستان.مال من خوشبختانه هیچ مشکلی نداره:d فقط مرحله فک کنم 6 هست ک c4 میخواد و بم میگه باید تیم R&D برام درست کنن.منم کل گروه رو بردم روی R&D و level 13 شد بعد c4 باز شد و انتخاب کردم ولی بازم وارد مرحله نمیشه و میگه c4 قفله!!البته یه قفل هم روی c4 اومده.لطفا یه جوون مردی مارو کمک کنه :d

6 بار zadornov رو پیدا میکنی بعدش دوباره فرار میکنه منتهی این دفعه با دفعه های قبلی فرق داره ، ایندفعه نمیدونی کجاست و باید جور دیگه ای پیداش کنی و اما بعدش .. بعدش تو اسپویلر بعدیه

حالا ایندفعه یکی دوتا کات سین می بینی و باس فایت آخر

آخرین ویرایش:
6 بار zadornov رو پیدا میکنی بعدش دوباره فرار میکنه منتهی این دفعه با دفعه های قبلی فرق داره ، ایندفعه نمیدونی کجاست و باید جور دیگه ای پیداش کنی و اما بعدش .. بعدش تو اسپویلر بعدیه

حالا ایندفعه یکی دوتا کات سین می بینی و باس فایت آخر
پس من PSP مو بزنم یه شارژ:دی

سلام
من 6 تا مرحله zodorov رو تموم کردم و ساخت اون روباته هم تموم کردم و فقط هوش مصنوعیش ناقصه ولی باس آخر باز نمیشه!!
بعد از اون 6 مرحله باید کار خاصی کنم تا باس آخز باز بشه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or