ortegoli کاربر سایت Mar 9, 2012 #2 ffببینم اون دو عکس اولی شماره یکش هست یا شماره دو هستش اگر یکش باشه خرید ویتا واجب میشه
bob_omniscient کاربر سایت Mar 9, 2012 #3 نوشته شده توسط ortegoli: ffببینم اون دو عکس اولی شماره یکش هست یا شماره دو هستش اگر یکش باشه خرید ویتا واجب میشه بیشتر... مال شماره دو هستش-چند تای پایینی هم مال سه هستش!
نوشته شده توسط ortegoli: ffببینم اون دو عکس اولی شماره یکش هست یا شماره دو هستش اگر یکش باشه خرید ویتا واجب میشه بیشتر... مال شماره دو هستش-چند تای پایینی هم مال سه هستش!
SOL!D 5NAK3 کاربر سایت Mar 9, 2012 #4 ديگه رو همه كنسولا بازي كردم ديگه رو ويتا بازي نميكنم :d . تا يك عدد MGS جديد واسه ويتا نياد خريده نخواهد شد.
ديگه رو همه كنسولا بازي كردم ديگه رو ويتا بازي نميكنم :d . تا يك عدد MGS جديد واسه ويتا نياد خريده نخواهد شد.
racon_leon کاربر سایت Mar 9, 2012 #6 هر جایی عکسی از MGS3 میبینم مو به تنم سیخ میشه تمام خاطرات از جلو چشمام رد میشه. به نظرم این گرافیک رو یه کنسول دستی خییلی عالیه.
هر جایی عکسی از MGS3 میبینم مو به تنم سیخ میشه تمام خاطرات از جلو چشمام رد میشه. به نظرم این گرافیک رو یه کنسول دستی خییلی عالیه.
Farzad1998 We are all In a big Nightmare کاربر سایت Mar 9, 2012 #7 گرافیکش که خوبه امید وارم گیم پلیشم عالی باشه :d
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Mar 9, 2012 #8 گفته میشه بازی در 28 جون سال جاری منتشر بشه
Danteppc کاربر سایت Mar 9, 2012 #9 آه بابا این همه پول کنسوله نباید بازی انحصاری براش بسازن! همش پورت
JAvAD14 کاربر سایت Mar 9, 2012 #10 نوشته شده توسط kolange_edalat: گفته میشه بازی در 28 جون سال جاری منتشر بشه بیشتر... یعنی چند روز دیگه؟
نوشته شده توسط kolange_edalat: گفته میشه بازی در 28 جون سال جاری منتشر بشه بیشتر... یعنی چند روز دیگه؟
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Mar 9, 2012 #11 نوشته شده توسط javad93: یعنی چند روز دیگه؟ بیشتر... تابستان.
JAvAD14 کاربر سایت Mar 9, 2012 #12 نوشته شده توسط Danteppc: آه بابا این همه پول کنسوله نباید بازی انحصاری براش بسازن! همش پورت بیشتر... این اخه خیلی با ارزشه الان اگه god of war 1&2 رو برای ویتا پورت کنن من استقبال میکنم(همراه با تغیرات برای استفاده در ویتا)
نوشته شده توسط Danteppc: آه بابا این همه پول کنسوله نباید بازی انحصاری براش بسازن! همش پورت بیشتر... این اخه خیلی با ارزشه الان اگه god of war 1&2 رو برای ویتا پورت کنن من استقبال میکنم(همراه با تغیرات برای استفاده در ویتا)
K Kavigne کاربر سایت Mar 9, 2012 #13 دوباره من ایوا و بیگ باس رو دیدم رو موتور ، اشک از چشمام سرازیر شد