همه که 3 ندارنICO & SHADOW of Colussos رو که میشه الانم رو ویتا بازی کرد!!!!!!!! شما اگه این بازی رو رو ps3 داشته باشین با یه آپدیت کوچیک میتونید از طریق Remoteplay رو ویتا بازی کنید.
متالگیر 2 رو روی پی اس 2 یه بار رو حالت عادی تموم کردم یه بار با یه چیت که از اول تا آخر بازی غیب میشدی! هر دو دفعه هم حال داد
!
ولی 3 ـش ... شاهکاری بود ! ( از اون شاهکار تر 1 ـشه )
بله به نظر من هم متال گیر 1 توی تمام نسخه ها از همه بهتر هست...البته بقیه هم شاهکار هستن ولی 1 ....خیلی زیبا و عمیق و...کلا فوق العاده بود هنوز ایرادات معروف سری متال گیر واردش نشده بودن....سبک شرقیش هم خیلی قوی تر از بقیه بود یعنی از بقیه خیلی کمتر هالییوودی بود به نظرم...شخصیت ها واقعا تاثیر گذار و دوست داشتنی بودن مخصوصا وقتی با کدک تماس میگرفتی و صورت ها رو به صورت نقاشی نشون میداد یه حالت خیلی زیبایی داشت اتمسفر بازی بسیار قوی بود و صدا گذاری ها و دوبله هم خاص بودن...من توی متال 4 واقعا سر نابود کردن بعضی از کرکتر ها ناراحت شدم برای مثال کرکتر mei ling که تو متال 1 واقعا کرکتر قوی و زیبایی بود توی متال 4 به نظرم کاملا نابود شد...شما فقط صورتش رو توی نقاشی های متال 1 با نسخه سه بعدی متال 4 مقایسه بکنید اصلا خوب در نیاوردن از طرفی خود کرکتر هم دیگه اون اصالت رو نداشت....(البته متال 4 جزو بهترین بازی های تاریخ هست ولی یه سری نقد هایی از دید طرفدارهای این سری بهش وارد بود واقعا و گرنه که کلا عالی بود)
موافقم يك فوقالعاده بود داستان ظريف پيچيده و زيبا
شخصيت پردازى بسيار عالي و عميق چه مثبت چه منفى
صحنه پردازى و جدال رودررويى با boss هادر موقعيتهاي خاص و حساس و بسيار خاص
اكشن معمايي هيجاني و غمناك
ببين سرنوشت چطورى با ادم بازى ميكنه امروز رفتم تو خرت و پرت هاي خونه پيداش كردم:
![]()
پس از 14 سال ادامه داستان جالب اينكه هنوز داستان قسمت اول تو ذهنم مونده