Metal Gear Solid HD Collection | Xbox 360

تو MGS3 همونجور که مشخص شد EVA وانمود میکرد مأمور KGB ست ولی جاسوس یه ارتش چینی بود که میخواستن اون Philosophers' Legacy رو بدست بیارن.تو PW وجود خارجی نداشت توو بعضی فایلها صداش بود فقط !بعداً Zero ازش استفاده کرد که کلون های BigBoss رو بوجود بیاره البته در واقع خودش داوطلب شد بخاطر علاقه ای که بهش داشت که در آخر هم Solid و Liquid رو درواقع.....زایید!:dتو MGS4 به اندازه 3 شخصیت اصلی محسوب نمیشد ولی خودش فکر میکرد خیلی کاره مهمی داره انجام میده.....
همون طور که گفتم من هنوز PW رو نزدم. اونم تو ویکی پدیا زده بود به عنوان شخصیت های PW ... فکر میکردم اونم هست!:دی
در مورد کلون ها صحبت کردی... این داستان کلون ها و طریقه به وجود اومدن Solid و Liquid تو کدوم نسخه شرح داده میشه و یا بهتره بگم اتفاق میوفته ؟!

حالا یه خورده بیشتر وارد جزئیات بشیم :دی گفتی Liquid و Solid, پس Solidus چی ؟! باقالی تشییف داشت ؟! :دی اون چجوری ببه وجود اومد ؟!

کلا یه خورده این قضیه کلون های Naked رو باز تر کن !:دی چرا اصلا EVA تصمیم گرفت کلون های Big Biss رو به دنیا بیاره ؟! خو EVA میتونست به طور طبیعی به همراه Big Boss بچه دار بشه,:دی چرا تصمیم گرفتن اصلا اون کلون ها رو به وجود بیارن ؟!

همون طور که گفتم من هنوز PW رو نزدم. اونم تو ویکی پدیا زده بود به عنوان شخصیت های PW ... فکر میکردم اونم هست!:دی
در مورد کلون ها صحبت کردی... این داستان کلون ها و طریقه به وجود اومدن Solid و Liquid تو کدوم نسخه شرح داده میشه و یا بهتره بگم اتفاق میوفته ؟!

حالا یه خورده بیشتر وارد جزئیات بشیم :دی گفتی Liquid و Solid, پس Solidus چی ؟! باقالی تشییف داشت ؟! :دی اون چجوری ببه وجود اومد ؟!

کلا یه خورده این قضیه کلون های Naked رو باز تر کن !:دی چرا اصلا EVA تصمیم گرفت کلون های Big Biss رو به دنیا بیاره ؟! خو EVA میتونست به طور طبیعی به همراه Big Boss بچه دار بشه,:دی چرا تصمیم گرفتن اصلا اون کلون ها رو به وجود بیارن ؟!
2 سال قبل از اتفاقات PW این پروژه انجام میشه که شرح اصلیش تو نسخه 4 ـه ولی اتفاق افتادنشو جایی نشون نداده!
Solidus قضیه اش فرق میکرد Zero بعد از TwinSnakes میخواست یه کلون بوجود بیاره که از هر نظر شبیه BigBoss باشه یعنی هم فیزیکش هم خواسته هاش اصلاً خیالتو راحت کنم....خودش باشه!:dکه موفق هم بود ولی مادرش معلوم نیست کیه!!
خب اون موقع موقعیت نبوده واسه بچه دار شدنشون اصلاً دستشون بهم نمیرسید که بخوان!:dنه ولی دلیل اصلیش این بوده که Zero کسی رو نمی خواست که شبیهِ BigBoss باشه یکی رو میخواست که خوده BigBoss باشه فرزند بودن با کلون بودن خیلی فرق داره.....ظاهراً Zero به این نتیجه رسیده بوده که دیگه یه سربازه افسانه ای شبیه BigBoss بوجود نمیاد برا همین این پروژه رو راه انداخته!

خوب من الان دارم MGS: PW رو میزنم. الان همون قسمتی هستم که باید C4 درست کنم. پست های قبلی رو خوندم باید یکی از مراحل رو دوباره برم تا C4 درست بشه ؟! یا همون مرحله آخری که باز شده بود رو یه بار دیگه باید برم ؟!

البته من هنوز شروع به ساختش نکردم. باید به Level 12 برسم. در حالیکه الان با این حال که نیروهام رو تو سایر بخش ها کم کردم و به اون بخش اضافه کردم تازه رفتم تو Level8.... چیکار کنم برم رو 12 ؟!

یه سری مراحل Extra هست اونم یه چندتاییش رو رفتم انگار زیاد تاثیری تو جریان بازی نداره. مثلا اگر شما اسلحه ای چیزی رو بخواین آپگرید کنین باید حتما یکی از مراحل اصلی رو برین تا آپگرید تموم شه نه فرعی ها!

این مراحل فرعی انگار زیاد تاثیر ندارند فقط بعضی از افرادم مقداری LEVELشون بالا میره که اونم زیاد نیست...

راستی یه سوال دیگه. چجوری تعداد افرادم رو زیاد کنم ؟!

خب عرض به خدمتت که ببین محمد رضا یه آیتمی هست توو وسایلت شبیه چتره نجاته......با اون ملّتی رو که بیهوش می کنی بفرست هوا میرن Mother Base کارمندت میشن!!:dبعد الان که مثلاً C4 میخوای همرو بفرست همون بخشه فک کنم R&D بود اسمش,که Level اِش بره بالا,شروع کردی به ساختنش برو یکی از مأموریتای اصلیه قبلیتو دوباره برو حالا برا سهولت همون اولی رو.....
این فرعی ها ام آنچنان مهم نیست,اینش خوبه که Level بعضی افرادت میره بالا تأثیر گذاریشون بیشتر میشه!

خب عرض به خدمتت که ببین محمد رضا یه آیتمی هست توو وسایلت شبیه چتره نجاته......با اون ملّتی رو که بیهوش می کنی بفرست هوا میرن Mother Base کارمندت میشن!!:dبعد الان که مثلاً C4 میخوای همرو بفرست همون بخشه فک کنم R&D بود اسمش,که Level اِش بره بالا,شروع کردی به ساختنش برو یکی از مأموریتای اصلیه قبلیتو دوباره برو حالا برا سهولت همون اولی رو.....
این فرعی ها ام آنچنان مهم نیست,اینش خوبه که Level بعضی افرادت میره بالا تأثیر گذاریشون بیشتر میشه!

ممنون. یکی هست تو Sickness چند تا ماموریت رفتم ولی هنوز خوب نشده... یه خانومی هم هست :دی چرا خوب نمیشه اون ؟!

راستی بازی طولانی تر از نسخه 2 و 3 هست ؟! کلا به طور میانگین چند ساعتِ میشه تمومش کرد !؟

ممنون. یکی هست تو Sickness چند تا ماموریت رفتم ولی هنوز خوب نشده... یه خانومی هم هست :دی چرا خوب نمیشه اون ؟!

راستی بازی طولانی تر از نسخه 2 و 3 هست ؟! کلا به طور میانگین چند ساعتِ میشه تمومش کرد !؟
آره برا منم یادمه یه خانومی خوب نشد.....ولش کن,بیماریش لا علاجه بگیرش به کار!!:d

تو همون حدوداست ولی خب این Side Mission ها و کارایی که تو Mother Base میکنی یکم به تایم بازیت اضافه میکنه نسبت به اونا ولی باز با داستانش اندازه همونا میشه تقریباً!

آره برا منم یادمه یه خانومی خوب نشد.....ولش کن,بیماریش لا علاجه بگیرش به کار!!:d

تو همون حدوداست ولی خب این Side Mission ها و کارایی که تو Mother Base میکنی یکم به تایم بازیت اضافه میکنه نسبت به اونا ولی باز با داستانش اندازه همونا میشه تقریباً!
ازش استفاده کنم نمیره یه وقت ؟! :(
;))
راستی گفتی داستان... زیاد اون جذابیت نسخه 2 و3 رو نداره درسته ؟!
اگر بخه بخه عنوان یه نسخه فرعی نگاه کنیم فوق العاده هست ولی اگر بخوایم به عنوان نسخه های اصلی مثل نسخه های شماره دار نگاه کنیم به هیچ وجه پای 4نسخه اول بازی نمیرسه.

والا من که نسخه 2 و 3 رو بازی کردم هر کدوم جذابیت خاصی خودش رو داشت و نمیتونم بگم کدوم بهتر بود ولی این نسخه کاملا مشخص هست به پای دو نسخه دیگه که توی کالکشن قرار داده شده نمیرسه...

آخرین ویرایش:
راستی گفتی داستان... زیاد اون جذابیت نسخه 2 و3 رو نداره درسته ؟!
اگر بخه بخه عنوان یه نسخه فرعی نگاه کنیم فوق العاده هست ولی اگر بخوایم به عنوان نسخه های اصلی مثل نسخه های شماره دار نگاه کنیم به هیچ وجه پای 4نسخه اول بازی نمیرسه.
تا اواخر بازی اینجوریه!زیاد هیجان نداره!ولی Ending و آخر بازی در حد نام متال گیر هست:d
MGS : PW توي ديسك چندمه ؟​

دیسک دوم.

میخوام این GameTrailers رو با خاک یکی کنم:d!ورداشته تو Worst Endings به MGS 2 رتبه سومو داده:|!درسته در حد بقیه متال گیرها نبود ولی بدترین پایان...:|
کلا GameTrailers با MGS لجه!Gamespot به متال گیر 4 ده داد(کلا فکر کنم به دوتا بازی ده داده:d)،این ورداشته هشت داده!
چجوری باید زدش ؟! اینم اضافه کنم از همه جون های اضافه استفاده هم استفاده کردم. موقع تیر اندازی هم جا خالی دادم ولی انگار اصلا جونش کم نمیشه !اگه هم بشه به هزار بدبختی یکی یا دوتا خونه هست!​

سعی کن به اون کلاهک AI تیر بزنی!همون استوانه!
اقا اين شكنجه dr stranglove كسي راهي اره هر كاري مي كنم شكنجه سوم مي ميرم

چشماتو ببند،دیوانه وار دکمه رو بزن!اصلا نگاه نکن چقدر مونده یا نه فقط بزن!

آخرین ویرایش:
الان یه خورده جلو تر اون قسمت که باید با اون دستگاه همون که شبیه متال گیر تو نسخه دو و سه هست باید مبارزه کنم تو یه محیط بسته.

چجوری باید بزنمش ؟! هر قسمت میزنم A...B...C...S اینا میاد فکر کنم بستگی به اون قسمت از اون دستگاهه داره. من باز سعی کردذم اون قسمت هایی که S یا A امتیاز میده بزنم. زدم تازه دوتا خونه از جونش خالی شد سریع هم مردم. اصلا اجازه نمیده بزنمش! اینم مثل تانک ها روش خاصی داره یا نیازی نیست کلش رو از بین ببری ؟! یا نه این فرق داره و باید کل جونش کم بشه و از بین بره ؟!

چجوری باید زدش ؟! اینم اضافه کنم از همه جون های اضافه استفاده هم استفاده کردم. موقع تیر اندازی هم جا خالی دادم ولی انگار اصلا جونش کم نمیشه !اگه هم بشه به هزار بدبختی یکی یا دوتا خونه هست!

سعی کن به اون کلاهک AI تیر بزنی!همون استوانه!
مرسی

آخرین ویرایش:
یه چیز دیگه رو فراموش کردم بپرسم!:دی
MGS: PW کلا چندتا Chapter داره ؟!

آره برا منم یادمه یه خانومی خوب نشد.....ولش کن,بیماریش لا علاجه بگیرش به کار!!
:d
آقا گرفتمش به کار... یه مرحله رفتم بعدش رفتم دیدم بیمارش بدتر شد! فکر کنم سرطان داره بنده خدا :(

;))

جدا هیچ راهی نیست خوب بشه؟! یعنی هر کی بره Sickness بیماری لاعلاج میگیره ؟! ;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or