Metal Gear Solid HD Collection | Xbox 360

عوضش چالش برانگیز تره!!
من خودم رو سوم شخص بازی میکردم راحت تر بودم بعدم دیگه 4 و PW ام به همین شکل بود دیگه!البته به 2 یکم عادت کرده بودم اولش همین احساسٌ داشتم برا همین یکم سخت بود ولی دیگه ردیف شد کلاً ببین چجور راحتی دیگه در هر 2 صورت با یه متال گیر طرفی!!

دوستان من تازه استارت بازی رو زدم. از 2 شروع کردم. همون اول بازی تو کشتی... گیر کردم! باید چیکار کنم و دنبال چی بگردم !؟

البته زیاد بازی نکردم ولی خوب همون یه خورده هم که بازی کردم به مشکل بر خوردم :|

دوستان من تازه استارت بازی رو زدم. از 2 شروع کردم. همون اول بازی تو کشتی... گیر کردم! باید چیکار کنم و دنبال چی بگردم !؟

البته زیاد بازی نکردم ولی خوب همون یه خورده هم که بازی کردم به مشکل بر خوردم :|

داداش چند تا بازی رو همزمان داری میری ! :d

اول rage رو تموم کن بعد بیا سراغ این ! کلا بازی متال گیر نمینویسه ماموریت حال حاضرت چیه و هر موقع نمیدونی ماموریتت چیه دکمه ی back رو بزن و شماره تماس ما فوقت رو بگیر اون برات توضیح میده که چیکار بکنی

داداش چند تا بازی رو همزمان داری میری ! :d

اول rage رو تموم کن بعد بیا سراغ این ! کلا بازی متال گیر نمینویسه ماموریت حال حاضرت چیه و هر موقع نمیدونی ماموریتت چیه دکمه ی back رو بزن و شماره تماس ما فوقت رو بگیر اون برات توضیح میده که چیکار بکنی
ممنون.
Rage که گذاشته بودم بعدا بازی کنم حسش نیست!:دی ولی خوب حالا که دارم میبینم به این نتیجه رسیدم MGS بازی ای هست که باید روش وقت گذاشت! خصوصا اگه بخوای ازش لذب ببری! واسه همین فعلا بیخیالش میشم تا سر فرصت دوباره برم سراغ MGS :دی

بچه ها میشه به طور تفکیک شده بگین محتویات دیسک یک و دیسک دو هر کدوم چیه ؟​
Disc 1:Metal Gear Solid 3 Snake Eater_Metal Gear Solid 2 Sons Of Liberty
Disc 2:Metal Gear Solid:Peace Walker
2تا بلوری؟ ایول چه بازی دارم دیوانه می شم
بلوری چیه XSh!t هست ها:d
میشه بگید گرافیک بازی ها چه قدر پیشرفت کرده
خب بهتر شده،فریم بالا رفته و ...

آخرین ویرایش:
آقا یه سوال دیگه :

دیسک اول و دوم رو گزینه نصب همون تو داشبورد میده و یا اینکه نه - دونه به دونه هر کدوم از 3 بازی رو باید جدا نصب کنی ؟؟

( مثل بتمن ...)

قابل توجه اونایی که PW رو تموم کردن.
بعد از اینکه نوشته ها تموم شد برید به بازی کردن ماموریت ها (چه اصلی ها چه اضافه ها) ادامه بدید بعدش پیامی میشنوید که zadornov فرار کرده بعدش مرحله های اصلی جدید اضافه میشه و در این مرحله ها
شما 6 بار zadornov رو که فرار می کنه پیدا می کنید ، بعدش یک بار دیگه فرار می کنه که میلر بهتون میگه نمیدونه کجاست و مرحله جدیدتری هم اضافه نمیشه ، در این زمان شما باید
ساختن متال گیر رو تموم کنید و همه گزینه هاش رو بهش وصل کنید بعد از اون باید
برید اولین مرحله از ماموریت های اضافی رو بازی کنید و تو اون مرحله از پله ها بالا برید که بعدش
شما zadornov رو پیدا می کنید ولی ایندفعه
چندتا کات سین نشون داده میشه و بعدش شما با متال گیر ساخت خودتون می جنگید

آقا یه سوال دیگه :

دیسک اول و دوم رو گزینه نصب همون تو داشبورد میده و یا اینکه نه - دونه به دونه هر کدوم از 3 بازی رو باید جدا نصب کنی ؟؟

( مثل بتمن ...)
شماره 2و3 تو یک دیسک هست که وقتی نصب میکنی و وارد بازی میشی اونجا شماره بازی رو انتخاب میکنی و اون یکی هم که هیچی!

یه سوال! تو MGS2 چرا وقتی اون دختره Rose با رایدن صحبت میکنه صداش میکنه جک ؟! تا جایی که میدونم اون بیگ باس بود که اسم اصلیش جک بود نه رایدن !
راستی اون دختره کلا چیکاره هست کلا تو سری MGS ؟! شخصیت مهمی هست ؟! یا فقط یکی از شخصیت های فرعی نسخه دوم به حساب میاد ؟! تو نسخه های دیگه هم حضور داره؟

یه سوال! تو MGS2 چرا وقتی اون دختره Rose با رایدن صحبت میکنه صداش میکنه جک ؟! تا جایی که میدونم اون بیگ باس بود که اسم اصلیش جک بود نه رایدن !
راستی اون دختره کلا چیکاره هست کلا تو سری MGS ؟! شخصیت مهمی هست ؟! یا فقط یکی از شخصیت های فرعی نسخه دوم به حساب میاد ؟! تو نسخه های دیگه هم حضور داره؟
خب چون اسمه بیگ باس جکه اسمه این نمیتونه جک باشه؟؟!:d
اون دختره هم طرف مقابل رایدنه یعنی عاشق هم دیگن از طرف دیگه ام همکاره Colonel Campbell ـه! چنان شخصیت مهمی هم نیست توو نسخه 4 هم بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or