دوستان من تازه استارت بازی رو زدم. از 2 شروع کردم. همون اول بازی تو کشتی... گیر کردم! باید چیکار کنم و دنبال چی بگردم !؟
البته زیاد بازی نکردم ولی خوب همون یه خورده هم که بازی کردم به مشکل بر خوردم![]()
ممنون.داداش چند تا بازی رو همزمان داری میری ! :d
اول rage رو تموم کن بعد بیا سراغ این ! کلا بازی متال گیر نمینویسه ماموریت حال حاضرت چیه و هر موقع نمیدونی ماموریتت چیه دکمه ی back رو بزن و شماره تماس ما فوقت رو بگیر اون برات توضیح میده که چیکار بکنی
بازی خیلی خیلی گسترده هست و امکانات انلاین زیادی هم داره و در کل بازی بسیار طولانی هست .عزیزان ببخشید اوردم بالا تاپیکو
پیس واکِر رو شروع کردم
حدودا چند ساعت گیم پلی داره ؟؟
Disc 1:Metal Gear Solid 3 Snake Eater_Metal Gear Solid 2 Sons Of Libertyبچه ها میشه به طور تفکیک شده بگین محتویات دیسک یک و دیسک دو هر کدوم چیه ؟
بلوری چیه XSh!t هست ها:d2تا بلوری؟ ایول چه بازی دارم دیوانه می شم
خب بهتر شده،فریم بالا رفته و ...میشه بگید گرافیک بازی ها چه قدر پیشرفت کرده
Disc 1:Metal Gear Solid 3 Snake Eater_Metal Gear Solid 2 Sons Of Liberty
Disc 2:Metal Gear Solid:Peace Walker
شماره 2و3 تو یک دیسک هست که وقتی نصب میکنی و وارد بازی میشی اونجا شماره بازی رو انتخاب میکنی و اون یکی هم که هیچی!آقا یه سوال دیگه :
دیسک اول و دوم رو گزینه نصب همون تو داشبورد میده و یا اینکه نه - دونه به دونه هر کدوم از 3 بازی رو باید جدا نصب کنی ؟؟
( مثل بتمن ...)
خب چون اسمه بیگ باس جکه اسمه این نمیتونه جک باشه؟؟!:dیه سوال! تو MGS2 چرا وقتی اون دختره Rose با رایدن صحبت میکنه صداش میکنه جک ؟! تا جایی که میدونم اون بیگ باس بود که اسم اصلیش جک بود نه رایدن !
راستی اون دختره کلا چیکاره هست کلا تو سری MGS ؟! شخصیت مهمی هست ؟! یا فقط یکی از شخصیت های فرعی نسخه دوم به حساب میاد ؟! تو نسخه های دیگه هم حضور داره؟