Metal Gear Solid HD Collection | Xbox 360

خوب منم بازی رو گرفتم
کلا من فقط قست متال گیر 2 (به یاد ps2) رو با متال گیر 3 به خاطر اتمام زیباش و اون چپر ها که با موتو رو EVA مبارزه میکردیم رو میخوام تموم کنم
البته متال 2 رو رسیدم تو قسمت تانکرها و خودم گیج شدم که باید چیکار میکردم:d
میخوام متال 2 رو تموم کنم بعد 3 رو شروع کنم!راستی کسی متال 2 رو تموم کرده؟اخرش موزیکی چیزی داره؟قدیما رو ps2 واسه من هیچ صدایی نداشت و مدرم راه میرفتن و اینا و کلان mute بود!

کاش MGS 1 هم ریمیک میکردن تا دوباره Sniper Wolf رو ببینم ، چه کرکتری بود لامصب!!

خودم برات ریمیک میکنم!! :d داش بهزاد گل .... ;)

بهزاد بازی رو انجام دادی ؟ چطوریاس ؟ خوب بازسازی شده به نظرت ؟ خلاصه بگیرم یا نگیرم ؟

جدیدا خیلی درگیره کارم کم بازی میکنم با دستگاه - میخوام 4تا بازی میگیرم ارزشش رو داشته باشه تو زمان آزادم بازی کنم ....

خودم برات ریمیک میکنم!! :d داش بهزاد گل .... ;)

بهزاد بازی رو انجام دادی ؟ چطوریاس ؟ خوب بازسازی شده به نظرت ؟ خلاصه بگیرم یا نگیرم ؟

جدیدا خیلی درگیره کارم کم بازی میکنم با دستگاه - میخوام 4تا بازی میگیرم ارزشش رو داشته باشه تو زمان آزادم بازی کنم ....

به به ، خیلی چاکریم داش رضا.... یاد دوران میتینگ بخیر...
نه متاسفانه بازی رو هنوز نگرفتم ولی MGS رو خیلی دوست داشتم رو 360 بیاد بازی کنم ، من که کلا عشق MGS م ... 3 تاشم بازی میکنم.....:x

MGS Peace Walker رو بازی کردم اولش که آموزش میده صدا داشت ولی وقتی آموزشش رو رد کردم دیگه صداش قطع شد یکم هم رفتم جلو ولی دیگه صدا نداشت کسی میدونه مشکل از چیه ؟

MGS Peace Walker رو بازی کردم اولش که آموزش میده صدا داشت ولی وقتی آموزشش رو رد کردم دیگه صداش قطع شد یکم هم رفتم جلو ولی دیگه صدا نداشت کسی میدونه مشکل از چیه ؟

اگه کسی به این مشکل بر نخورده هم بگه تا بفهمم حداقل مشکل از بازی منه
آقا شما ، شمایی که داری این نوشته رو میخونی ، بله با خود شمام ، فقط کافیه یک کدوم از اینا رو بگید : 1= این مشکل را نداستم 2 = این مشکل را داشتم
لازم هم نیست بنویسید ، کپی پیست کنید یک کدومشون رو

ممنون میشم

حالا من بیام بگم این مشکل رو نداشتم مشکل شما حل میشه؟به احتمال خیلی خیلی زیاد برای دیسک بازی هست که کلا به روش صحیح رایت نشده!!

خب اگه نمیشد انقدر تاکید میکردم ؟ به نظرت ؟

به هر حال ممنون

آخرین ویرایش:
اگه کسی به این مشکل بر نخورده هم بگه تا بفهمم حداقل مشکل از بازی منه
آقا شما ، شمایی که داری این نوشته رو میخونی ، بله با خود شمام ، فقط کافیه یک کدوم از اینا رو بگید : 1= این مشکل را نداستم 2 = این مشکل را داشتم
لازم هم نیست بنویسید ، کپی پیست کنید یک کدومشون رو

ممنون میشم
حالا من بیام بگم این مشکل رو نداشتم مشکل شما حل میشه؟به احتمال خیلی خیلی زیاد برای دیسک بازی هست که کلا به روش صحیح رایت نشده!!

Peace WAlker خدایی خیلی اعتیاد اوره!!

سلام دوستان من تو متال گیر 2 اونجا که اولین بار وارد بخش Sturt F میشیم موندم
درها قفلن و تو اون قسمت که دو طبقه هستش راهی پیدا نمیکنم چی کار کنم..؟

بچه ها سلام شرمنده چون زیاد وقت ندارم همه پستا رو نخوندم اگه مشکلم تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید و لطفا سری راهنمایی کنین من lt 3 زدم حالا نسخه palشو گرفتم(متال گیر اچ دی) بازی رو اصن نمیشناسه دستگاه و به جای استارت پیغام آپن تری می ده .... میشه بگید مشکل از کجاس یعنی به همین pal و فری ربط داره یا نه دیسک مشکل داره آخه چند تا ال تی 3 دیگه که همشون فری هستن گرفتم همشم کار کرده مس افکت استریت فایتر ...

حالا فرضا" اگه از رجیونش باشه باید حتما برم فری رو بگیرم:-؟

خوب بنده هم دارم قسمت 3 رو بازی میکنم تا نصفه رفتم
کلا 2 رو هم تا تانکرها رفتم و مونده!مال psp رو اولش خوب بود اما دیدم کات سینس اش شده انیمه بیخیال شدم!
برادر مال بنده صدا داره!مشکلی نداره!من رمیک شده Psp رو دوست ندارم!کلا بهش دست نزدم همون اولش که اون سرباز میکه boss و....یکم چرت و پرت دی میره تو بازی میبینم همون مال psp هست و بیمزه تر !
3ش خوبه

سلام ، اقا لطفا کمک کنید ! من گرفتم بازی رو نصب کردم وقتی میخوام برم داخل میگه سی دی کثیفه یا میگه Disk not supported مشکل از دیسک هست نه ؟ کنسول هم LT2 هست لطفا کمک کنید بدجوری تو کفشم :praying:

سلام دوستان من تو متال گیر 2 اونجا که اولین بار وارد بخش Sturt F میشیم موندم
درها قفلن و تو اون قسمت که دو طبقه هستش راهی پیدا نمیکنم چی کار کنم..؟
امكان نداره در قفل بشه كه :d شما از همون دري كه اومدي برو بيرون ، كلا هر shell مثه يه هگزگان ميمونه همينجوري دور تا دور بهم وصل ان. شما از سرش وارد بشي از تهش ميتوني بياي بيرون و برعكس.

--
بچه ها سلام شرمنده چون زیاد وقت ندارم همه پستا رو نخوندم اگه مشکلم تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید و لطفا سری راهنمایی کنین من lt 3 زدم حالا نسخه palشو گرفتم(متال گیر اچ دی) بازی رو اصن نمیشناسه دستگاه و به جای استارت پیغام آپن تری می ده .... میشه بگید مشکل از کجاس یعنی به همین pal و فری ربط داره یا نه دیسک مشکل داره آخه چند تا ال تی 3 دیگه که همشون فری هستن گرفتم همشم کار کرده مس افکت استریت فایتر ...

حالا فرضا" اگه از رجیونش باشه باید حتما برم فری رو بگیرم:-؟
ربطي به ريجن بازي نداره ، احتمالا پچ بازيت مال ال تي 2 ـه يا شايدم ديسك مشكل داره كه نميخونه ، اشكال از ديسكه به هر حال يكي ديگه بگير

--
سلام ، اقا لطفا کمک کنید ! من گرفتم بازی رو نصب کردم وقتی میخوام برم داخل میگه سی دی کثیفه یا میگه Disk not supported مشکل از دیسک هست نه ؟ کنسول هم LT2 هست لطفا کمک کنید بدجوری تو کفشم
بازيت واسه ال تي 3 ـه ، بايد بري پچ شدشو بخري ، به فروشنده بگو واسه lt2 ميخوام .

سلام دوستان من این قسما موندم
همونحایی که باید با ریدن بری به هسته ی مرکزی و بهت میگه باید کلاش داشته باشی تا در اسانسور باز شه من کل ساختمون ها را کشتم ولی چیزی پیدا نکردم میشه بگید کلاش را کجا میتونم پیدا کنم؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or