Metal Gear Solid HD Collection | Xbox 360

thumb_image_metal_gear_solid_hd_collection-16785-2305_0017.jpg

اصلا نمیتونم خودمو با این دوربین وفق بدم!آخه بابات خوب،ننت خوب؛ خُب میگرفتی اینم دوربینشو آدمیزادی میکردی دیگه!!:دی باز خدا پدرشو بیامرزه که MGS 3 رو Subsistenceـش رو گذاشت.

thumb_image_metal_gear_solid_hd_collection-16785-2305_0017.jpg

اصلا نمیتونم خودمو با این دوربین وفق بدم!آخه بابات خوب،ننت خوب؛ خُب میگرفتی اینم دوربینشو آدمیزادی میکردی دیگه!!:دی باز خدا پدرشو بیامرزه که MGS 3 رو Subsistenceـش رو گذاشت.
SC فن عزیز ترول نکن :دی ! متال گیره ، SC نیست که :دی

• Like
Reactions: B!G_BosS
به جانه بچم ترول نمیکنم!:دی
دعوا که نداریم،سوال میکنم ازت.خودت MGS 3 رو بیشتر پسندیدی یا Subsistenceـش رو؟ یعنی با اون دوربین ایزومتری بیشتر حال کردی یا Free Camera!؟
ها ؟ :دی خب Subsistence بهتره :|! اما دلیل نمیشه که دوربین ایزو متریک بد باشه :دی هر کدومشون مث یه کلوچه خوشمزه میمونن :دی !

ها ؟ :دی خب Subsistence بهتره :|! اما دلیل نمیشه که دوربین ایزو متریک بد باشه :دی هر کدومشون مث یه کلوچه خوشمزه میمونن :دی !
خُب درود بر اون شرفت!!:دی منم نگفتم بده،گفتم من باهاش سخته خودمو وفق بدم.کاشکی دوربین آزاد میزاشت.تو خودتم این دوربین رو ترجیح میدی دیگه!:دی

[video=youtube;HFK1zXtWZaE]http://www.youtube.com/watch?v=HFK1zXtWZaE&feature=player_embedded[/video]

چطوره ؟:دی

---------- نوشته در 03:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:27 PM ارسال شده بود ----------

تریلر 1080p و در 60 فریم داره اجرا میشه ، مسلما از نسخه دوم و سوم ضعیف تره کیفیت گرافیکیش ، اما اصلا انتظار نداشتم همچین چیز خوب در بیاد سفیر صلح ...

سلام کسی تریلری از metal gear peace walker ی که قراره بیاد ندیده؟ اگه تریلری هست میشه لینک دانلودشو بزارید؟من توی psp تمومش کردم واقعا قشنگ بود دمو هایی که بین هر مرحله پخش میکرد بصورت عکس سیاه سفید بود میخوام بدونم گرافیکش چقدر بالاتر رفته.اگه کسی psp داره حتما این بازی رو تجربه کنه خیلی گیم پلی جذابی داره.

سلام آقایونی که انقدر ادعاشون میشه میدونن به سایت :
http://www.nowgamer.com/news/1107460/metal_gear_solid_hd_collection_release_date_announced.html
و
http://www.eurogamer.net/articles/2011-10-26-metal-gear-solid-hd-collection-release-date-announced
برن ببینن بعد بیان بگن نمیدونم خواب دیدی از این جور حرفا...)x
هفته دیگه نسخه ژاپنی بازی release میشه اگه ژاپنی بلدی که هیچی اگه نه نسخه اینگیلیسی سال دیگه:
Metal Gear Solid HD Collection launches on 3rd February 2012, Konami has announced.
The five-game high definition compilation releases on PlayStation 3 and Xbox 360.
HD Collection includes Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater and Metal Gear Solid: Peace Walker, all in full HD.
It also contains Metal Gear and Metal Gear 2: Solid Snake, first released for MSX over 20 years ago.
The HD Collection was made with series creator Hideo Kojima closely involved. The PlayStation 3 version will pioneer Kojima's new 'Transfarring' system, which will let you transfer your Peace Walker save game from your PSP onto your PS3.
Zavvi's Ultimate HD Collection adds Metal Gear Solid 1 and Metal Gear Solid 4. But this is only available on PS3.
The Metal Gear Solid HD Collection is also in development for PS Vita.
.............

[h=2]MGS HD Collection hitting PS3 And Xbox 360 in February.[/h] Published on Oct 26, 2011
Metal Gear Solid HD Collection will launch in Europe on 3 February next year, Konami has confirmed.

The collection launches in Japan on 23 November.
)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or