Metal Gear Solid HD Collection | Xbox 360

آره اونروز که قرار بشه آنچارتد واسه 360 بیاد یا باید برد جدید عرضه کنن یا یه فکری به حال درایو مسخره 360 بکنن چون باید هر 5 دقیقه یه بار یه دیسک عوض کنی!=)) فکر آنچارتدو از سرتون بیرون کنید جماعت!
----------------
دوستان دیشب دیدم بازیش اومده
میخواستم ببینم گرافیکش چجوری شده؟

ميبيني شانسو ، حالا كه يه بازي واسه جي زودتر از پال اومد چون درايومون هيتاچيه بايد صبر كنيم lt2 اول بياد
آدم انقد بدشانس؟
خدایی صیر ایوب داری منم کنسول جی با درایو هیتاچی دارم اما نتونستم صبر کنم این همه بازی را بازی نکنم یه اسلیم زدم تو گوشش :d
اما نگران نباش دیگه lt 2 برای هیتاچی خیلی نزدیکه

تاپیک MGS Collection هست ، پس لطفا اسم عین النجاسات رو نیارید تا تاپیک کثیف نشه . حالمون بهم خورد انقد هر جا رفتیم گیرز & آنچارتد و بتلـــفیــلد & کالاو دیوتی دیدیم .

• Like
Reactions: Fenris Wolf
تاپیک MGS Collection هست ، پس لطفا اسم عین النجاسات رو نیارید تا تاپیک کثیف نشه . حالمون بهم خورد انقد هر جا رفتیم گیرز & آنچارتد و بتلـــفیــلد & کالاو دیوتی دیدیم .
تایید .مرسی که گفتی
هر پستی هم راجب این بازی ها هست خیلی با متانت مطرح می شه .البته 18 درصد و 22 دهم درصد با متانت ..گاهی هم به 23 دهم درصد می رسه.دقیقا خودم با خط کش اندازه زدم.:|

درود بر شرفت کیوان
راس میگه بحث هر بازی رو جای خودش انجام بدین دوستان

آره والا ديگه دارم رواني ميشم ٢ ماهه منتظرم ال تي بياد
پولمو دادم ps3 خريدم وگرنه عوض كرده بودم تا الان
ولي اگه همينجوري اذيت كنه يه اسليم ميگيرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or