Metal Gear Solid HD Collection | PS3

مگه از رو سیو من نرفتی:-/
اون موقع فصل امتحانا بود و منم مشتاق که ببینم بازی با این چیزا چجوری میشه ، اون موقع بازی نکردم . اما بعد از امتحانا نشستم سیو خودم رو بازی کردم.
فکر کنم بازی جوری هست که نمیشه سیو یکی دیگه رو روی یک ps3 دیگه اجرا کنی.
البته هنوز وطنپرست ژاپنی رو نتونستم پیدا کنم.
با استفاده از از m47 و m134 و یک راکت انداز دیگه ، تونستم مرحله 119 رو S بگیرم.
یکی دیگه از سختیای بازی اینه که بدون کشتن دایناسورها بتونی اونارو خوابشون کنی.واقعا S کردن بعضی مراحل بدون co op کار بسیار سختیه.

---------- نوشته در 02:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:08 PM ارسال شده بود ----------

اینقدر روی extra ops هاش چیزای مختلفی هست که میشه قسمت داستانی بازی و مراحل extra ops رو دوتا بازی در نظر گرفت ،

البته هنوز وطنپرست ژاپنی رو نتونستم پیدا کنم.
با استفاده از از m47 و m134 و یک راکت انداز دیگه ، تونستم مرحله 119 رو S بگیرم.
یکی دیگه از سختیای بازی اینه که بدون کشتن دایناسورها بتونی اونارو خوابشون کنی.واقعا S کردن بعضی مراحل بدون co op کار بسیار سختیه.
چه جوری؟! اگه یه دونه بکشی دیگه S نمیده!نه امن دو سه بار خوابش کردم. Mosin Nagant و Stun grenade خوبن برا این کار.منتها ندادش بهم. این طور که خوندم بیشترین شانس دادن دستور ساخت برا وقتیه که بالا و دمشو ناقص کنی ولی نکشیش! که اونم تازه 30% هست. کلا توصیه میشه از یکی که وطنپرست ژاپنی رو داره بخوای کمکت کنه(تو یه مرحله co op سلاحشو بگیری و ازش استفاده کنی و ترافی رو میده)

اینقدر روی extra ops هاش چیزای مختلفی هست که میشه قسمت داستانی بازی و مراحل extra ops رو دوتا بازی در نظر گرفت ،
آره باو ولی اونا Easter Egg ن جدی نیستن. و گرنه که رییس بزرگ از نظر اخلاقی خیلی فاسد میشد:d

چه جوری؟! اگه یه دونه بکشی دیگه S نمیده!نه امن دو سه بار خوابش کردم. Mosin Nagant و Stun grenade خوبن برا این کار.منتها ندادش بهم. این طور که خوندم بیشترین شانس دادن دستور ساخت برا وقتیه که بالا و دمشو ناقص کنی ولی نکشیش! که اونم تازه 30% هست. کلا توصیه میشه از یکی که وطنپرست ژاپنی رو داره بخوای کمکت کنه(تو یه مرحله co op سلاحشو بگیری و ازش استفاده کنی و ترافی رو میده)
من تو پست بالا 3 تا مطلب جدا از هم رو با هم اوردم . مرحله 119 مبارزه با peace walker هست که اگر sش کنی بهت bandana میده. وطن پرست ژاپنی هم فکر کنم تو مرحله 49 به صورت شانسی وجود خواهد داشت.و اگر هم هر دایناسور رو تو مراحلی که هست خواب کنی بهت یونیفرم میده.و منظور شما رو از دستور ساخت نفهمیدم.

من تو پست بالا 3 تا مطلب جدا از هم رو با هم اوردم . مرحله 119 مبارزه با peace walker هست که اگر sش کنی بهت bandana میده. وطن پرست ژاپنی هم فکر کنم تو مرحله 49 به صورت شانسی وجود خواهد داشت.و اگر هم هر دایناسور رو تو مراحلی که هست خواب کنی بهت یونیفرم میده.و منظور شما رو از دستور ساخت نفهمیدم.
نه تو 49 مهندس با توانایی وطن پرست ژاپنی رو میده نه خودشو.

In order to acquire this trophy, you'll need to do a couple of things. You'll need a soldier that has the skill "Japanese Patriot", which you can acquire during EXTRA OPS 049, in your R&D unit. That is a pre-requisite.

Once you have that, you have to fight the Rathalos (EXTRA OPS 121 and 122) and acquire the Rathalos Wing. At that point, your R&D unit can develop a weapon called the Tanegashima Musket. Once you have the musket, you'll realize it doesn't pack a lot of power, however it does contain one secret. Occasionally, it'll cause a tornado to spawn, sending the soldier you've hit back to MSF headquarters for 'recruiting'.

من این Musket رو دارم. ولی مهندس مورد نیاز یافت نمیشه.

---------- نوشته در 04:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:54 PM ارسال شده بود ----------

تو اینترنت خوندم که R&D با رنک S رو توی همین مرحله 49 میشه پیدا کرد. ولی من هر موقع چک کردم نهایتش POW ها رنک A داشتن

من این Musket رو دارم. ولی مهندس مورد نیاز یافت نمیشه.
من سه چهارتایی داشتم یکی دوتاشونم انداختم بیرون:d کلا 3 تا زندانی هستن تو 49 (دو تا مهندس و یک جاسوس). دیگه 3 بار که مرحله رو بری قطعا یه دونه باید بهت بده. ممکنه جاسوسه هم داشته باشه مهارتو دقت کن.

تو اینترنت خوندم که R&D با رنک S رو توی همین مرحله 49 میشه پیدا کرد. ولی من هر موقع چک کردم نهایتش POW ها رنک A داشتند
هر چند در شأن بیگ باس نبود بره حیوون شکار کنه.

راستی خاطرات پاز رو اگر گوش بدیم اتفاق خاصی میفته؟

---------- نوشته در 05:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:01 PM ارسال شده بود ----------

من سه چهارتایی داشتم یکی دوتاشونم انداختم بیرون:d کلا 3 تا زندانی هستن تو 49 (دو تا مهندس و یک جاسوس). دیگه 3 بار که مرحله رو بری قطعا یه دونه باید بهت بده. ممکنه جاسوسه هم داشته باشه مهارتو دقت کن.
شاید حواسم نبوده انداختمش دور . ولی خود پاتریوت رو در دست ساخت دارم.

یک سری از مراحلی هم که خیلی زور داره S کردنش ، اون مراحلی هست که باید با هلیکوپتر ها تو زمین اولین تانک بجنگی. مخصوصا اوناییش که نیروهای کمکی رو پیاده نمیکنه و از در و دیوار میان بیرون.

تو اینترنت خوندم که R&D با رنک S رو توی همین مرحله 49 میشه پیدا کرد. ولی من هر موقع چک کردم نهایتش POW ها رنک A داشتند
هر چند در شأن بیگ باس نبود بره حیوون شکار کنه.

راستی خاطرات پاز رو اگر گوش بدیم اتفاق خاصی میفته؟
ترافی بهت میده و گوشه ایی از داستانو از اول ورودش به MSF از دید خودش روایت می کنه که واقعا جالبه:)

یک سری از مراحلی هم که خیلی زور داره S کردنش ، اون مراحلی هست که باید هلیکئپتر ها تو زمین اولین تانک بجنگی. مخصوصا اوناییش که نیروهای کمکی رو پیاده نمیکنه و از در و دیوار میان بیرون.

تعداد ماموریتای تانک و نفربریش رو اعصابه برا S کردن.به خصوص که نفربرا رو خیلی طول میده تا نیروی جدید بفرسته. باز هلکوپترا خوبیش اینه اگه شناسایی ام بشی می تونی S کنی.
;)

اگر در صورت شناسایی هم بشه S کرد که خوبه ولی اگر اونا هم با شناسایی S نمی شد خیلی سخت می شد.
ولی انصافا مراحل تانکشم خیلی زیاده با این حال اکثرا ، مخصوصا اونایی که نیرو پیاده میکنن خیلی راحتن.

چند تا سوال دارم 1- برای این که تو مراحل مبارزه با ماشین جنگی ها مثل peace walker درجه ی s بگیریم باید چکار کنیم ؟2-برای این که مراحل عادی بازیرو s کنیم باید چکار کنیم؟(سربازا رو بیهوش متونیم بکنیم یا اینکه به حظورمون شک کنن اشکالی نداره یا اینکه با فولتون بفرستیمشون برن یا این که با cqc بیهوششون کنیم یا از پشت با تفنگ خلع سلاحشون کنیم یا دودزا جلو پاشون بندازیم؟)3- این مراحلی که باید با تانک یا هلیکوپتر بجنگیم برای گرفتن درجه ی s اشکالی نداره که شناسایی بشیم؟ بعد چطوری سربازا رو بکشم ودرجه ی s رو بگیرم اخه بیهوش که میکنمشون بعد از یه مدتی fulton هام تموم میشه و اگه سربازی هنوز بیهوش رو زمین باشه راننده بیرون نمییاد اگه وقتی بیهوشن راننده زیرشون بگیره چی!؟4- اون مرحله ی دایناسورا رو چطوری باز کنم؟و این bandanai چیه؟5-راهی هست که بتونم دو تا supply بردارم یا این که بتونم انتخاب کنم که برام چه چیزی بفرستن؟ مثلا جای جون برام fulton یا مهمات rpg بفرستن اخه تو مبارزه با peace walker type 2 با این که سه تا سلاح انفجاری و 20 تا supply برمیدارم تیر کم میارم تازه 90 درصد تیرامو درست به هدف میزنم !و همین طور تو مبارزه با تانک و هلی کوپتر fulton کم میارم! 6-اگه به جاهای حساس ماشین جنگی ها اشتباها به جای mammal pod شلیک کنم کمتر اون تراشه های داخل mammal pod رو میتونم بردارم؟ممنون میشم جواب بدید

برای S کردن هر مرحله ای باید بدون کشتن آدم ها و در زمانی کمتر از زمانی معین مرحله رو تموم کنی. برای هر مرحله ممکنه این زمان متفاوت باشه. نباید شناسایی هم بشی . البته اگر به وجودت شک کنن عیبی نداره ولی نباید پیدات کنن. اگر هم سربازی پیدات کرد ، میتونی قبل از اینکه بقیه بفهمن بیهوشش کنی یا CQC بهش بزنی(مشت بزنی یا گردشنو بگیری) اگر با تفنگ بهشون Freeze بدی هم خوبه.
ممکنه اول نتونی بعضی مراحل رو S کنی ، چون همون طور که گفتی ممکنه فولتون کم بیاری ، بهتره مراحل دیگه رو بازی کنی تا فولتون مین یا راکت انداز فولتون رو گیر بیاری. همینطور برای S کردن مراحل AI ها ممکنه به اسلحه های قوی تری نیاز داشته باشی که با آپدیت تسلیحاتت میتونی به این هدف برسی.
البته اگر با تانک برن روی سرباز ها و بمیرن (یا هرجور دیگه ای بدون تیر های تو کشته شن )، برای تو حساب نمیشه و مانع S کردن مرحله نمیشه.

پایان MGS 3 شاهکار بود :( بهترین پایانی که تا به حال تو یه بازی دیده بودم :(
پایان غم انگیز و غیر منتظره ای داشت :(
اون صحنه ای که تو دست دادن با رئیس جمهور مکث میکنه شاهکار بود، ناراحتی و نفرت از آدمای اطرافش تو صورتش و نگاهش موج میزد :(

نمیشد تاپیکو نیارم بالا :d
واقعا شاهکاره
من این بازی بالای 5 بار تموم کردم فقط 2 بار تو PS3 هنوزم نمیتونم بگم این بهتره یا MGS 4
من هنوز MGS 4 رو بازی نکردم، فقط امیدوارم اونجام با یه همچین پایان شاهکاری روبرو بشم :d

آخرین ویرایش:
پایان MGS 3 شاهکار بود :( بهترین پایانی که تا به حال تو یه بازی دیده بودم :(
پایان غم انگیز و غیر منتظره ای داشت :(
اون صحنه ای که تو دست دادن با رئیس جمهور مکث میکنه شاهکار بود، ناراحتی و نفرت از آدمای اطرافش تو صورتش و نگاهش موج میزد :(

نمیشد تاپیکو نیارم بالا :d
واقعا شاهکاره

من این بازی بالای 5 بار تموم کردم فقط 2 بار تو PS3 هنوزم نمیتونم بگم این بهتره یا MGS 4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or