Metal Gear Solid HD Collection | PS3

این همه کشته مرده متال گیر داریم تو سایت . یکی نمیاد 5 خط در مورد شماره 1 توضیح بده .

عزيز اخه يكي دو خط نيست داستانش !!! وگرنه خودم براتون توضيح ميدادم و بهتون بگم بجاي اينكه تنبل بازي در بياري برو بشين قشنگ همه رو بازي بكن چون تا خودت بازي نكني هيچي از داستان نميفهمي و بگمم اگه كسي بخواد برات توضيح بده يا بايد خيلي مختصر باشه و به كليات اشاره كنه يا برات داستان رو اسپويل كنه .

دوستان من پلی استیشنم رو کپی خور کردم و باید تروبلو بگیرم واسه این بازی... ایکس باکسش با پلی استیشنش خیلی فرق داره کنترلش و کلا کیفیتش؟ یعنی انقدر فرق داره که برم تروبلو بگیرم بخاطرش؟

دوستان من پلی استیشنم رو کپی خور کردم و باید تروبلو بگیرم واسه این بازی... ایکس باکسش با پلی استیشنش خیلی فرق داره کنترلش و کلا کیفیتش؟ یعنی انقدر فرق داره که برم تروبلو بگیرم بخاطرش؟
نه عزيز اصلا لازم نيست همچين كاري بكنيد و هيچ فرق اساسي با هم ندارند و تقريبا يكي هستند !

---------- نوشته در 08:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:44 PM ارسال شده بود ----------

دوست من اگه XB متال گیر داشت دیگه فرقش با PS چی بود
این بازی انحصاری هست

عزيز الكي مردم رو گمراه نكن .

بازي MGS HD Collection يك بازي مولتي پلتفورم هست هم بر روي xbox و هم ps3 عرضه شده

نه عزيز اصلا لازم نيست همچين كاري بكنيد و هيچ فرق اساسي با هم ندارند و تقريبا يكي هستند !

---------- نوشته در 08:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:44 PM ارسال شده بود ----------

عزيز الكي مردم رو گمراه نكن .

بازي MGS HD Collection يك بازي مولتي پلتفورم هست هم بر روي xbox و هم ps3 عرضه شده

اشتباه شدفکر کردم تاپیک MGS4

دوستان در چپتر های اولیه ( فک کنم چپتر 6 ) peace walker باید tank unit رو از بین ببریم.تمامی سربازها رو میکشم.فقط تانک میمونه که نمیدونم چکارش کنم.به دوتا باک سوخت پشت بانک شلیک میکنم تانک چند لحظه وای میسته.ولی بعدش دوباره حرکت میکنه.

دوستان لطفا راهنمایی کنید.ممنون.

دوستان در چپتر های اولیه ( فک کنم چپتر 6 ) peace walker باید tank unit رو از بین ببریم.تمامی سربازها رو میکشم.فقط تانک میمونه که نمیدونم چکارش کنم.به دوتا باک سوخت پشت بانک شلیک میکنم تانک چند لحظه وای میسته.ولی بعدش دوباره حرکت میکنه.

دوستان لطفا اگر در این زیمنه اطلاعی دارید کمک کنید که بد جور گیر این بازی هستم.ممنون.

دوست عزیز فکر کنم منظورت مرحله 6 هست ، باید تانک رو اینقدر تیر بزنی تا نابود بشه ، اگر هم تیرت تموم شد باید با سوپلای مارکر بزنی برات مهمات بفرستند.همینطور میتونی همه سربازا رو بکشی یا کلا بی هوش کنی و سر باز های جدید هم که میان همین کارو باهاشون بکنی در آخر هم فرمانده تانک میاد که اونو بزنی کار تموم میشه تانک رو هم بر میداری برای خودت.

بهترین روش استفاده از stealth هستش.باید بری پشت تک تک سربازا و hold up شون کنی.مواظب باش که آهسته پشتشون بری تا صدای پاتو نشنون.وقتی تانک دور شد یکی از اونها رو با اسلحه ای که صدا خفه کن داره بکش.اگه چنین اسلحه ای نداره صبر کن تانک فاصلش با تو زیاد بشه تا فرمانده صدای تیر رو نشنوه.نکته ای که اینجا خیلی مهم هست اینه که فقط یکی از اونها رو بکشی.چون back up ها داخل تانک نیستن و به صورت تصادفی در یکی از 3 قسمت نقشه ظاهر میشن اگه همه 4 نفری که hold up شدن رو بکشی، 4 تا back up از 3 طرف نقشه ظاهر میشن و شانس اینکه تو رو ببینن و alert اعلام بشه بسیار بالا میره.پس فقط یکی از اونها رو بکش و بعد دقت کن که back up فرد کشته شده در کدوم قسمت map ظاهر میشه.روی زمین دراز بکش تا درصد camouflage ات بالا بره و در موقعیت مناسبی قرار بگیر که تو مسیر و دید back up ای که به سمت 3 تا سرباز hold up شده میاد نباشی.وقتی back up در موقعیت مناسبی قرار گرفت اون رو بکش و همین سیکل رو ادامه بده تا وقتی که دیگه back up ای ظاهر نشه.اینجاست که میتونی 3 تا سرباز hold up شده رو هم بکشی.اگه همه چی خوب پیش بره و alert ای در کار نباشه بعد از کشته شدن همه سربازها، فرمانده از تانک بیرون میاد و میتونی بکشیش یا با MK-22 اون رو tranquilize کنی.با استفاده از این روش دیگه لازم نیست همه مهماتت رو روی تانک خالی کنی و به سادگی میتونی این مأموریت رو انجام بدی و در ضمن تانک رو هم در حالت 90% به بالا recover کنی:)

اینجا فقط باید به یه نکته توجه کنی و اون اینه که لوله تانک نباید به سمتت نشونه گرفته شده باشه.چون دید فرمانده تانک بسیار زیاده و حتی در فواصل دور هم میتونه شناساییت کنه و alert بده.وقتی alert داده بشه حتی با کشته شدن تمامی back up ها هم فرمانده از تانک بیرون نمیاد و تنها راه اتمام مأموریت منهدم کردن تانک هست که هم وقت و هم مهمات زیادی میبره.پس اگه از اول stealth رو در پیش بگیری کار به مراتب راحت تری خواهی داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or