Metal Gear Solid HD Collection توسط کوجیما برای PS Vita رو نمایی شد ( با عکس )

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

سازنده ی افسانه ای ژاپن ، Hideo Kojima نسخه ی PS Vita بازی Metal Gear Solid HD Collection را در صفحه ی توییتر خود به نمایش درآورد.
رییس Kojima Productions در صفحه ی توییتر خود تصویری را به نمایش در آورد ، که نشان میداد صفحه ی منوی اصلی این کالکشن است که دو
بازی with Metal Gear Solid 3: Snake Eater و Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty نیز در آن در دسترس بودند ...

600x-1

در صفحه ی tweet کوجیما آشکار شده که صدای SIGINT دوباره توسط Keiji Fujiwara از نو ضبط میشود ... نام واقعی SIGINT که در اینجا نامبرده
شد همان Donald Anderson است که عضو FOX هست و در Metal Gear Solid 3 به اسنیک کمک کرده بود ...
سال گذشته کوجیما تایید کرده بود که بازی Metal Gear Solid و Zone of the Enders HD Collections در سال 2012 برای PS Vita منتشر میشود
اما ما از آن زمان به بعد چیز زیادی راجع به آن نشنیدیم ...

منبع

آخرین ویرایش:
مطمئنی برا خودشه
از پی اس 3 سینک نشده روی ویتا؟

Japanese developer legend Hideo Kojima has shown off the Vita version of Metal Gear Solid HD Collection.

The Kojima Productions boss tweeted the image below, which shows the game's menu screen, with Metal Gear Solid 3: Snake Eater and Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty visible. The Vita is sitting on the game's script.
استاد با این حرکت Vita رو به سبد خرید ما اضاف فرمودند .
بابا مایه دار :d
من psp رو یک سال بعد از وقتی که اومد خریدم ولی این یکی رو به هیج وجه تواناییشو ندارم ... خیلی دوست دارم یکی بهم هدیه بده :d

آخرین ویرایش:
استاد با این حرکت Vita رو به سبد خرید ما اضاف فرمودند .

بابا مایه دار
yahoo_4.gif

من psp رو یک سال بعد از وقتی که اومد خریدم ولی این یکی رو به هیج وجه تواناییشو ندارم ... خیلی دوست دارم یکی بهم هدیه بده
yahoo_4.gif
از خارج تهیه میکنیم نیما جان :دی دوبی اون ورااا .

ای چیه :d منظور منتقل کردنه ؟
یادش رفته کی بورد رو پارسی کنه :biggrin1: !
درسته نیما :دی
رضا یادم نرفت ، از ساکس استفاده میکنم سرعت کامپیوتر رو کم میکنه . منم فارسی کردم و ادامه-ی پست رو نوشتم انقدر سریع نوشتم نصفیش انگلیسی شد شرمنده .
کلا منظور اینه که فکر کنم اولین بازی-ای باشه که این قابلیت رو داره ( اگه داشته باشه :دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or