Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes مضامین اختصاصی برای کنسول Xbox One خواهد داشت

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

با توجه به گفته های Geoff Keighley عنوان Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes مضامین اختصاصی برای کنسول Xbox One خواهد داشت.
هرچند هنوز اطلاعاتی در این زمینه در دست نیست اما احتمالا در مراسم VGX امسال در این باره اطلاعاتی منتشر خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شد نسخه PS4 این عنوان قابلیت بازی با Solid Snake کلاسیک را خواهد داشت.
Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes پیش در آمدی بر Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain است که در بهار 2014 برای PS3، PS4، X360 و XONE عرضه می شود.

منبع

آخرین ویرایش:
اون یه عده کی بوده ـن حسین جان
biggrin1.gif
؟ چون تنها نسخه انحصاری 4 ـش بوده
biggrin1.gif
حالا خوبه metal gear اولین بار رو کنسول ماکروسافت یعنی msx متولد شد:d
؟ من میگم تنها انحصاری از سری متالگیر ( سالید ) نسخه 4 ـم بوده ! چیز غیر از این نوشتم ؟
این جمله در دفاع از حرف شما بود
منظورم اینکه ip از ابتدا رو کنسول ماکروسافت زایده شده و چیز عجیبی نیست که بازم رو کنسول ماکروسافت دیده بشه

آخرین ویرایش:
استاد گویا دچار بحران میان سالی شده
مرد مومن یه بازی داری میسازی خلق الله را انداختی به جون هم
اسنیک با شرت آبی انحصاری سونی
اسنیک با دو بنده راه راه قرمز انحصاری مایکرو

بازی را بساز بدهخ حالش را ببریم، اینکارا چیه میکنی

پ.ن: توهین و متلک و ترول بکنین کلاهمون میره تو هم
دم همتون گرم بچه های خوبی باشین

That Awkward Moment وقتی تو تاپیک Metal Gear از 20 تا پست 8 نفر میگه استاد (!) و فقط 1 نفر میگه کوجیما!! که تازه اون یه نفر هم گفته استاد کوجیما!:))
خوبه، راضیم از همتون:دی

اون عزیزی هم که خیلی با اطمینان تقاضای "یدونه از اون پستا" رو میکنه، میتونه به دقت این تاپیک رو مطالعه کنه:دی مخصوصا پستای یه سهیل نامی!:دی
http://forum.bazicenter.com/thread67302/

That Awkward Moment وقتی تو تاپیک Metal Gear از 20 تا پست 8 نفر میگه استاد (!) و فقط 1 نفر میگه کوجیما!! که تازه اون یه نفر هم گفته استاد کوجیما!:))
خوبه، راضیم از همتون:دی
خب حالا کی چی ؟! :-/ :دی

ببین اینجوری نمیشه ، تو کم کم میخوای بیای زیر چتر MGS باید این وزش های ناگهانی هیتت هم درست کنی ;;) :دی

ماشالله سعی می کنه همرو راضی نگه داره :دی من هنوز هم می خون اون محتوای انحصاری سیگار کشیدن با کینکت باشه :) :دی
ببین اینجوری نمیشه ، تو کم کم میخوای بیای زیر چتر MGS باید این وزش های ناگهانی هیتت هم درست کنی ;;) :دی

با توجه به preview ها که متال گیر داره میره زیر چتر سم فیشر ;;) :دی

خوب سیاست های کلان و غنی ای که مایکروسافت داره،بطور اتوماتیک سازندگانی بزرگ چون کوجیما رو بسمت خودش میکشونه و نتیجش هم میشه همینی که می بینید.

ماشالله سعی می کنه همرو راضی نگه داره :دی من هنوز هم می خون اون محتوای انحصاری سیگار کشیدن با کینکت باشه :) :دی
وقتی تو خونه نشستی جلو تی وی سیگار کشیدی یکی اومد روت CQC اجرا کرد میفهمی !! :دی
با توجه به preview ها که متال گیر داره میره زیر چتر سم فیشر ;;) :biggrin1:
Preview از همون سایت فوق معتبری که اومد CoD:G رو Review کنه یهو آب قطع شد 720 رو گفت 1080 !؟ :دی
تا باشه از این Preview ها باشه ;;)
بعد این همون سایتی نیست که تا چند سال پیش MGS 4 رو بهترین بازی PS3 میدونست بعد تا 2 سال پیش دومین بازی بود ، از پارسال یهو کلاً MGS4 رو تو 25 تای اول PS3 هم نمیدونه !؟ :دی
من عاشق اون سایتم :x

سم فیشر هم یادم رفته بود بازیش اینقدر وسیع بوده که ماشین رو بر میداشت و دور و دور میکرد :دی

با توجه به preview ها که متال گیر داره میره زیر چتر سم فیشر
;;):biggrin1:
ایندفعه رو گذشتم ولی خواهشا دیگه تکرار نشه​
:-$
چون تا دلت بخواد ریویو و پریویو برای ول کردن دارم

That Awkward Moment وقتی تو تاپیک Metal Gear از 20 تا پست 8 نفر میگه استاد (!) و فقط 1 نفر میگه کوجیما!! که تازه اون یه نفر هم گفته استاد کوجیما!
:))
خوبه، راضیم از همتون
:biggrin1:
em... WHAT ?!

آخرین ویرایش:
من نمی دونم کسی گفته بود قراره برای one کانتنت انحصاری ندن که الان یه عده به .....سم روحی رسیدند که آی دیدید کوجیما هم خیانتکار و به جبهه سونی پشت کرده و حسابی روش نیست و ... اتفاقا همونطور که تو تاپیک های دیگه هم گفتم به نظر من کانتنت انحصاری سونی اصلا آش دهن سوزیم نبود! حالا اگه چیز بهتری رو one معرفی کردند هم که چه بهتر نسخه ی one رو میگیرم!
That Awkward Moment وقتی تو تاپیک Metal Gear از 20 تا پست 8 نفر میگه استاد (!) و فقط 1 نفر میگه کوجیما!! که تازه اون یه نفر هم گفته استاد کوجیما!
:))
خوبه، راضیم از همتون
:biggrin1:
سینا جان بحثش قدیمیه اما به عنوان کسی که حداقل 25 سال در زمینه ی گیم فعالیت داشته (و انصافا عنوان های خوبی هم ساخته حالا از یه فرنچایز یا هرچی! ) استاد کمترین کلمه ایه که میشه بهش نسبت داد.
با توجه به preview ها که متال گیر داره میره زیر چتر سم فیشر ;;) :دی
Here we go again :|

دم سینا گرم:dمن که حال نداشتم برم اون پستها رو بیارم.ولی یادم نمیره اون زمانی رو که ملت هی میگفتن MGS 5 انحصاری اژدها هست.

الانم یه عده اصن کاری ندارن خود بازی چیه.فقط ناراحتن که چرا برای Xbox داره میاد:))خیلی باحالین:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or