Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes مضامین اختصاصی برای کنسول Xbox One خواهد داشت

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

با توجه به گفته های Geoff Keighley عنوان Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes مضامین اختصاصی برای کنسول Xbox One خواهد داشت.
هرچند هنوز اطلاعاتی در این زمینه در دست نیست اما احتمالا در مراسم VGX امسال در این باره اطلاعاتی منتشر خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شد نسخه PS4 این عنوان قابلیت بازی با Solid Snake کلاسیک را خواهد داشت.
Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes پیش در آمدی بر Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain است که در بهار 2014 برای PS3، PS4، X360 و XONE عرضه می شود.

منبع

آخرین ویرایش:
الآن مثل اینکه اینا دارن یه کاری میکنن که طرفدار‌های MGS رو برای خرید هر دو کنسول تحریک کنند...احتمالاً اینم یه سیاست دوطرفه‌ی کثیف دیگست!!!:دی
هم محتوای انحصاری از این عنوان اینور هست و هم طرف همسایه...

بهتون قول میدم برای ایکسباکس ـش اجازه میده شخصیت رایدن رو برداریم :| یا رایدن کلاسیک یا رایدن رایزینگ :| ! بوکمارک کنید :دی
(چون اومد متالگیر جدیدشو رو استیج مایکرو معرفی کرد اون سال :دی )

واقعا خیلی سیاست کثیفی رو در پیش گرفته استاد:d

الآن مثل اینکه اینا دارن یه کاری میکنن که طرفدار‌های MGS رو برای خرید هر دو کنسول تحریک کنند...احتمالاً اینم یه سیاست دوطرفه‌ی کثیف دیگست!!!:دی
هم محتوای انحصاری از این عنوان اینور هست و هم طرف همسایه...

:|!

استاد کوجیما ، به بزرگی خودت این بندگان رو ببخش ! :d:>

احتمالا مد 720P انحصاریی برای Xbox one خواهد بود :دی
لااقل میخواین متلک بگین یه ذره از ذهن و خلاقیت خودتون استفاده کنین!!!
yahoo_3.gif
من ادعایی ندارم . کل پستهام هم Copy Paste از گف و جاهای دیگست :دیالان هم کامنت یکی رو از تو منبع خبر کپی کردم . انشالا راضی باشه :دی

آخرین ویرایش:
:|!

استاد کوجیما ، به بزرگی خودت این بندگان رو ببخش ! :d:>

آهان:دی...اهم‌اهم::دیمن جسارت کردم ببخشید ،در نماز شبم توبه میکنم...:دی
پ.ن: جدی جدی من منظورم استاد نبودشا!!!منظورم این دوتا کمپانی بود که دارن با احساس طرفدارای این عنوان بازی میکنن...
خب بالاخره هر کدوم با کلی خرج اومدن استاد رو راضی کردن که یه چیز خاص رو روی پلتفورمشون بزنه دیگه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or