Metal Gear Solid 4 PLAYSTATION 3 (80GB) Bundle

old_snake

کاربر سایت
Sunday, 06 April 2008

سلام...

چند وقت پیش خبر از عرضه ی PS3 40GB ـه Limited Edition مخصوص بازی MGS4 به رنگ Gunmetal داده شد. حالا خبر از Packـه جدیدی از این بازی داده شده است. این پک شامل یک عدد PS3 80GB مشکی، بازی MGS4 و Dual Shock 3 میباشد که به قیمت 499$ در 12 June در آمریکا آماده ی فروش است.

mgs4_ps3_bundle00.jpg

mgs4_ps3_bundle01.jpg

منبع: gamingbits.com

مطمئنی مجمد جان ؟
کسی که این پک رو می خره و میخواد MGO بازی کنه باید چی کار کنه ؟
تو yahoo بهت گفتم ولی برای اطلاع دیگران یک بار دیگه میگم:

MGO با MGS4 کلا" فرق دارن و دو تا بازی ـه جدا هستن... تاریخ ریلیز MGO نامعلوم هست. ( TBA )
فقط کوجیما گفته تو این بازی (MGS4) یک دمو به صورت trial از MGO میذاره....

ببخشید تاپیک قدیمی رو آوردم بالا.
می خواستم بپرسم توی این پک Metal Gear Online هم هست یا نه ؟

نه نیستش ...

مطمئنی مجمد جان ؟
کسی که این پک رو می خره و میخواد MGO بازی کنه باید چی کار کنه ؟

تو yahoo بهت گفتم ولی برای اطلاع دیگران یک بار دیگه میگم:

MGO با MGS4 کلا" فرق دارن و دو تا بازی ـه جدا هستن... تاریخ ریلیز MGO نامعلوم هست. ( TBA )
فقط کوجیما گفته تو این بازی (MGS4) یک دمو به صورت trial از MGO میذاره....

MGO به همراه MGS4 عرضه خواهد شد ( در یک پک ) ...
دمو نیست ، کامله ، در ابتدا 5 Map داره و در آینده Map های بیشتر ، کارکتر های بیشتر و امکانات بیشتر به صورت Downloadable Content براش میاد .

منبع

ببخشید که سوالم زیاد به بحث پک ها ربطی نداره ولی می شه بگین تاریخ دقیق عرضه متالگیر 4 کی هستش
البته به تاریخ شمسی رو می گم یعنی از امروز تا روز عرضه بازی چند روز دیگه مونده ؟؟؟؟؟؟
ما که کفمون برید!!!

ببخشید که سوالم زیاد به بحث پک ها ربطی نداره ولی می شه بگین تاریخ دقیق عرضه متالگیر 4 کی هستش
البته به تاریخ شمسی رو می گم یعنی از امروز تا روز عرضه بازی چند روز دیگه مونده ؟؟؟؟؟؟
ما که کفمون برید!!!

51 روز دیگه از امروز.:biggrin1:

سلام بچه ها سایت آمازون زده 28 june یعنی 16 روز بعد از تاریخی که خود بازی می یاد این پک می یاد؟ میخواستم بدونم تاریخ دقیقش 12 هست یا 28 june چون من صبر کردم تا این پک باید بگیرم یا بگم یکی از آشناهامون فیلیپین بگیره یا دبی واسم بگیرن حالا بنظرتون کجا زودتر می رسه ؟

سلام بچه ها سایت آمازون زده 28 june یعنی 16 روز بعد از تاریخی که خود بازی می یاد این پک می یاد؟ میخواستم بدونم تاریخ دقیقش 12 هست یا 28 june چون من صبر کردم تا این پک باید بگیرم یا بگم یکی از آشناهامون فیلیپین بگیره یا دبی واسم بگیرن حالا بنظرتون کجا زودتر می رسه ؟
آمازون UK من شنیده بودم تاریخ رو به دلیل شیپ تاخیر زده حالا نمیدونم آمازونی که شما رفتی UK هست یا ...
من تو آمازون Search کردم تاریخ رو همون 12Jun زده. لینک

آقا يه سوال . اين پك كه داره مياد سالم يا مثل 80گيگ هاي ديگست.
چون الان 80 گيگ ها مشكل دارن.و بعد چند روز ديگه ديسك ها رو نمي خونند.
(راستي آواتار همتون رو عشقه.)

ببخشید انگار منم اشتباه کردم تاریخ عرضه این پک 30 june هست و با این وضع صبر کردن واسه عرضه این پک خیلی سخت می شه چون نزدیک به 3 هفته باید بعد از عرضه بازی صبر کرد!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or