Metal Gear Solid 4 از 50GB Blu-Ray استفاده ميكند

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

به نقل از metalgearsolid4.net بعد از اينكه Kojima از لحاظ حجم اعتراض كرده بود و گفته بود حجم بازي بسيار بالاست امروز Konami رسما اعلام كرد كه بازي Metal Gear Solid 4 اولين بازي خواهد بود كه از 50GB Blu-Ray Disc استفاده خواهد كرد

همچنين رايان پيتون اعلام كرد به خاطر كم داشتن فضا قادر به گذاشتن چند زبان نيستند پس نسخه ژاپني زبان انگليسي رو نداره و نسخه امريكايي و اروپايي زبان ژاپني را دارا نيست

منبع

mgs4-50gbbluraycopy.jpg

موفق باشيد !!

آخرین ویرایش:
برای من خیلی جالبه که حرف های بهزاد این همه درکش مشکله برای بعضی ها.
یک دفعه از اول ماجرا رو مرور میکنیم که قشنگ برای همه موضوع روشن شه (هرچند بعضی ها من مطمینم بازم مشکل دارن و نمیخوان قبول کنن).
کوجیما یک مصاحیه میکنه و میگه حجم بلوری کمه. اینو هممون میدونیم که کوجیما این حرف رو زده. کوجیما توی مصاحبه هیچ کلمه ایی که نشون دهنده اینکه منظورش دیسک دولایه هست نمیگه. نه حرفی از دولایه میزنه و نه اصلا کلمه 50 توی جمله هاش میاد. هیچ جا هم اعلام نکرده که این بازی قراره روی چه دیسکی بیاد یعنی غیراز کنامی و سونی که دارن این بازی رو عرضه میکنن هیچ کس خبری از اینکه این بازی روی چه دیسکی میاد نداره.
بهزاد هم با مدارک و سند ثابت کرد هیچ جا خبری از اینکه این بازی روی چه دیسکی میاد گفته نشده. پس هیچکس این وسط نمیدونه این بازی روی چه دیسکی قراره بیاد و کوجیما هم حرفی در این باره نمیزنه ( من این جمله رو هی تکرار میکنم شاید یک کمکی بکنه به بعضی ها). به همین خاطر که هیچ کسی نیمدونه این بازی قراره روی چه دیسکی میاد نمیتونیم بگیم منظور کوجیما چه دیسکی بود حالا میخواد BD25 باشه یا BD50
این وسط هم برای من یا بهزاد یا هیچ کس دیگه اصلا مهم نیست این بازی روی چه دیسکی میاد. میتونه روی بیست تا BD50 بیاد یا دو تا سیدی! اومدن این دیسک روی BD50 هیچ اثری روی هیچ کسی نداره و فقط کمک میکنه احتمالا دو سه تا فن بوی بیکار شب راحت تر بخوابن. قصد اینجا این هست که اخبار تا میتونه درست و دقیق باشه.
من واقعا سوال میکنم درک کردن جمله های بالا واقعا اینقدر سخته براتون اخه؟ یعنی واقعا نمیتونین یک 2 + 2 ساده انجام بدین؟
این از این ماجرا. من نمیدونم درحالی که هیچ کس اینجا هیچ اطلاعاتی از این که این بازی روی چه دیسکی میاد نداره برای چی بازم میاد داستان سرایی بیهوده انجام میده. پس این بحث بیهوده رو همین جا تموم کنین چون واقعا بده ادم یک چیز غلط رو هی تکرار کنه و روش پافشاری کنه!
اومدن این بازی روی BD50 هم هیچ ربطی به صحبت کوجیما نداره. بحث سر این که بازی روی BD25 یا BD50 میاد نیست. نکته اینجاست که صجبت کوجیما ربطی به BD50 نداشته. دیگه باید خیلی واضح باشه.

اما میرسیم به شما اقای tekken_lord
شما ظاهرا توی ایران تبدیل شدی به نماینده رسمی کوجیما و نشستی مصاحبه ژاپنی این بابارو ترجمه (البته ترجمه که نیست چون شما در واقع داری تفسیر میکنی و اونم یک تفسیر غلط) میکنی. احتمالا یک مدت دیگه هم بگذره ادعا میکنی که خود Kaz Hirari هستی و یا این ایدی عضو شدی که نشناستت....
پیشنهاد میکنم به همون کار تولید دیسک های چهارلایه بلوری توی خونه ادامه بدی و از دادن پست های بی معنی و اسپم خودداری کنی. چون من اگه یک پست (فقط یک پست) دیگه ازت ببینیم توی هر تاپیکی که بازم اطلاعات غلط داده باشی و بخوای مغلطه و شیرین زبونی کنی و پست اسپم بدی مطمین باش یک ثانیه هم توی بن کردنت شک نمیکنم. حالا خود دانی.

آخرین ویرایش:
برای من خیلی جالبه که حرف های بهزاد این همه درکش مشکله برای بعضی ها.
یک دفعه از اول ماجرا رو مرور میکنیم که قشنگ برای همه موضوع روشن شه (هرچند بعضی ها من مطمینم بازم مشکل دارن و نمیخوان قبول کنن).
کوجیما یک مصاحیه میکنه و میگه حجم بلوری کمه. اینو هممون میدونیم که کوجیما این حرف رو زده. کوجیما توی مصاحبه هیچ کلمه ایی که نشون دهنده اینکه منظورش دیسک دولایه هست نمیگه. نه حرفی از دولایه میزنه و نه اصلا کلمه 50 توی جمله هاش میاد. هیچ جا هم اعلام نکرده که این بازی قراره روی چه دیسکی بیاد یعنی غیراز کنامی و سونی که دارن این بازی رو عرضه میکنن هیچ کس خبری از اینکه این بازی روی چه دیسکی میاد نداره.
بهزاد هم با مدارک و سند ثابت کرد هیچ جا خبری از اینکه این بازی روی چه دیسکی میاد گفته نشده. پس هیچکس این وسط نمیدونه این بازی روی چه دیسکی قراره بیاد و کوجیما هم حرفی در این باره نمیزنه ( من این جمله رو هی تکرار میکنم شاید یک کمکی بکنه به بعضی ها). به همین خاطر که هیچ کسی نیمدونه این بازی قراره روی چه دیسکی میاد نمیتونیم بگیم منظور کوجیما چه دیسکی بود حالا میخواد BD25 باشه یا BD50
این وسط هم برای من یا بهزاد یا هیچ کس دیگه اصلا مهم نیست این بازی روی چه دیسکی میاد. میتونه روی بیست تا BD50 بیاد یا دو تا سیدی! اومدن این دیسک روی BD50 هیچ اثری روی هیچ کسی نداره و فقط کمک میکنه احتمالا دو سه تا فن بوی بیکار شب راحت تر بخوابن. قصد اینجا این هست که اخبار تا میتونه درست و دقیق باشه.
من واقعا سوال میکنم درک کردن جمله های بالا واقعا اینقدر سخته براتون اخه؟ یعنی واقعا نمیتونین یک 2 + 2 ساده انجام بدین؟
این از این ماجرا. من نمیدونم درحالی که هیچ کس اینجا هیچ اطلاعاتی از این که این بازی روی چه دیسکی میاد نداره برای چی بازم میاد داستان سرایی بیهوده انجام میده. پس این بحث بیهوده رو همین جا تموم کنین چون واقعا بده ادم یک چیز غلط رو هی تکرار کنه و روش پافشاری کنه!
اومدن این بازی روی BD50 هم هیچ ربطی به صحبت کوجیما نداره. بحث سر این که بازی روی BD25 یا BD50 میاد نیست. نکته اینجاست که صجبت کوجیما ربطی به BD50 نداشته. دیگه باید خیلی واضح باشه.
در مورد صحبتت بزار یه چیزی بگم این داستان مسخره ایی که گفتی چیزی جز استنباط شماها از موضوع نبود ... قبول کردن این موضوع برای شماها خیلی سخته که این بازی 50 گیگ باشه البته درک می کنم چون فکر می کنید که مثلاَ حرفتون جلوی من مثلاَ کم میاد که البته چیزی نیستش که بگیم دفعه اوله ولی لااقل من انقدر جرات دارم که اگه اشتباه کردم بگم اشتباه کردم اونم جلوی همه ولی متاسفانه یه عده مثل تو نه ،پس بیخودی تفسیر نکن بازم می گم خیلی برام جالبه تنها جایی که انقدر روی 25 گیگ بودن متالگیر محکم حرف میزنن اینجاست ... همون قضیه نظافت چی بودن کوجیما و غیره ... در ضمن برای بار nام اگه من اون شخصم که گفتی یادم باشه به کوجیما بگم از این به بعد حتماَ چند بار تاکید کنه که منظورش کدوم دیسک هستش و در آخرم بگه برای شماها داره می گه :-". این از این مطلب .

ا
ما میرسیم به شما اقای tekken_lord
شما ظاهرا توی ایران تبدیل شدی به نماینده رسمی کوجیما و نشستی مصاحبه ژاپنی این بابارو ترجمه (البته ترجمه که نیست چون شما در واقع داری تفسیر میکنی و اونم یک تفسیر غلط) میکنی. احتمالا یک مدت دیگه هم بگذره ادعا میکنی که خود Kaz Hirari هستی و یا این ایدی عضو شدی که نشناستت....
پیشنهاد میکنم به همون کار تولید دیسک های چهارلایه بلوری توی خونه ادامه بدی و از دادن پست های بی معنی و اسپم خودداری کنی. چون من اگه یک پست (فقط یک پست) دیگه ازت ببینیم توی هر تاپیکی که بازم اطلاعات غلط داده باشی و بخوای مغلطه و شیرین زبونی کنی و پست اسپم بدی مطمین باش یک ثانیه هم توی بن کردنت شک نمیکنم. حالا خود دانی.
اما مطلب بعدی که برگشتی به من می گی بذار برات یه چندتا چیز رو روشن کنم بچه جون من اولاَ حرفم کاملاَ منطقی و علمی بود که در جواب کاربر نیما گفتم میتونی بیا ثابت کن نبوده :-" پس نمیتونی بگی پست اسپم بعدم تو تعریف پست اسپم رو به من بگو ببینم اصلاَ میدونی چیه یا فقط اسمش رو یاد گرفتی ؟:confused: بعدم نکته بعدی در مورد تیکه هاته ببین من بچه نیستم اینو یادت باشه بارها و بارها گفتم به همه اگه حرفی زدم یا کاری کردم که خلاف مقررات سایت بود باید باهام مثل بقیه برخورد بشه حتی بن کردن ولی الان تو اومدی مثلاَ داری واسه من خط و نشون می کشی اونم بدون دلیل درست چون هیچ خلافی توی اون پست من نیست پس فقط موضوعت شخصی هستش که البته یه چند نفریم حمایتت دارن می کنن ولی فقط بزار به خودت و اون چند نفر یه چیزیو بگم اگه بخواین کار رو به بچه بازی بکشونید فکر نکنید منم آروم میشینم خداشاهده قسم می خورم بخواید از این بچه بازی در بیارید و به خیال خودتون هر توهینی می خواین بکنید بعدم بگید بن ، کاری می کنم که از گفتتون پشیمون بشید فکرم نکنید مثل این بچه ها می گم هک می کنم سایت و از این چیزا ها ... نه اصلاَ همچین حرفی نمیزنم ولی یه کاری می کنم که خودتون در اینجا رو ببندید، پس دفعه آخرت باشه همچین حرفی به من زدی اونم بی دلیل از این به بعد قوانین مدیریت رو بخون بعد حرف بزن اگر هم بخوای بگی این پستم اسپم بوده بهت از الان می گم پست تو از اسپم هم بدتر بوده چون مدیر هستی حق نداری به کسی توهین کنی اینو یادت باشه ...

مطمین
در ضمن یادته از من مثلاَ غلط دیکته گرفتی ؟ الان برو از روی این تمرین کن چون مطمئن هستش نه مطمین اشتباهاَ هم دستت نخورده چون دوبار نوشتی عین هم نوشتی و جای حرف ی از ئ خیلی فرق میکنه ...

وسلام نامه تمام

فهمیدن این موضوع از آب خوردن هم راحت تره نیما جان :biggrin1: بازی بیاد حجمش رو می گیرم حتماَ قبل از بازی کردن بعد اگه از 25 گیگ یکم بیشتر بود مثلاَ به اندازه 5 گیگ یا یکی دوگیگ بالا و پایین تر ، اونوقت یعنی نتیجه گیری شما درسته ولی اگه تقریباَ تا ته پر بود یعنی 50 گیگ کم بوده :-":biggrin1:.
پس بهتره نظرات باشه برای بعد از ریلیز بازی ...

باتشکر

من هیچ جا از حرف هیچ کسی این برداشت رو نکردم که بیاد با قاطعیت بگه که بازی روی 25 GB میاد ، و در مقابل شما و بقیه که تاکید دارید این بازی حتما بر روی 50 خواهد آمد و حتی 50 هم کم بوده !!
کسایی که با شما در این مورد بحث دارن لپ کلامشون اینه که هیچ چیزی در مورد دیسک بازی MGS 4 قطعی نیست ! و هیچ حرفی هم از کمبود حجم در 50 GB زده نشده !!

اما

اینجا برای درک این موضوع یکم تفکر سطحی ( عمیق هم نه ) لازمه ...

حدود 2 - 3 هفته پیش کوجیما یک مصاحبه میکنه و اعلام میکنه که در مورد حجم BD دچار مشکل شده ... و هیچ حرفی از 50 یا 25 یا 100 یا ... نزده .

حالا بعد از اون دو سه روز پیش شایعه شده که MGS 4 میتونه ( ممکنه ، شاید ، Would Be ) بر روی 50 GB عرضه بشه .

حالا شما که همیشه از منطق صحبت میکنی خودت قضاوت کن که اگه از قبل تایید شده بود که MGS 4 بر روی 50 GB خواهد آمد و ناراحتی کوجیما هم از 50 GB بوده ، پس این خبر دوم واسه چی اومده ؟!
مثل اینه که الان بیان بگن MGS 4 ممکنه برای PS3 انحصاری بشه !! خنده دار نیست ؟

گذشته از این تمام این این صحبت ها فقط برای هایپ کردنه ، چیزی که مختص MGS 4 و کوجیما نیست ، و شما برای همه بازیها اینو میبینی ...
اگر قرار بود کوجیما واقعا با حجم BD ( حتی یک لایه )مشکل داشته باشه ، مشکلش رو باید با Konami و Sony حل کنه ، نه اینکه بیاد داد و هوار کنه .
بهتره به این قضیه همونطور نگاه کنی که مثلا Itagaki میاد میگه NG2 فقط میتونه برای 360 بیاد ! اینطوری فکر کنم برای شما راحتتر هضم میشه .

و در آخر کمبود 25 GB برای MGS 4 میتونه طبیعی باشه ، ولی 50 GB رو به هیچ وجه من شخصا نمیتونم قبول کنم که کم بیاره . اگر هم به قول شما بازی بیاد و تا مرز 50 پر باشه من میگم به زور یه چیزی چپوندن توش تا پر بشه ( آخه کلاس داره ) !

شما الان برو سایز بازی های PS3 تا بحال رو بگیر ، بیشترینش Resistance و Heavenly Sword بوده که هیچ کدوم به 20 هم نرسیده ... بعد یهو MGS میاد میشه 49.5 ؟!! :confused:

قبول کردن این موضوع برای شماها خیلی سخته که این بازی 50 گیگ باشه
که چی بشه مثلا؟
یعنی 50 گیگ باشه تاثیر مستقیم روی گیم پلی و گرافیک داشته ما خبر نداشتیم!

شرکت های دیگه میان بازیهاشونو روی DVD9 عرضه میکنن صداشونم بالا نمیاد تا بخوای هم روی گیم پلی و گرافیک و صدا کار میکنن حالا این کوجیما میخواد با این کارش چیو ثابت کنه اصلا حرف حسابش چیه؟
اگه بخواد هنوزم اون بحث کمبود حجم DVD9 (البته 25 گیگ هم براش کم اومده!) :) رو پیش بکشه که تبدیل به بزرگترین جوک تاریخ میشه ..
تمام مشکلات کمبود حجم از خود کوجیماست.تو این دور و زمونه اگه کسی بگه کمبود حجم دارم مشکل داره اصلا!

من هیچ جا از حرف هیچ کسی این برداشت رو نکردم که بیاد با قاطعیت بگه که بازی روی 25 GB میاد ، و در مقابل شما و بقیه که تاکید دارید این بازی حتما بر روی 50 خواهد آمد و حتی 50 هم کم بوده !!
کسایی که با شما در این مورد بحث دارن لپ کلامشون اینه که هیچ چیزی در مورد دیسک بازی MGS 4 قطعی نیست ! و هیچ حرفی هم از کمبود حجم در 50 GB زده نشده !!

اما

اینجا برای درک این موضوع یکم تفکر سطحی ( عمیق هم نه ) لازمه ...

حدود 2 - 3 هفته پیش کوجیما یک مصاحبه میکنه و اعلام میکنه که در مورد حجم BD دچار مشکل شده ... و هیچ حرفی از 50 یا 25 یا 100 یا ... نزده .

حالا بعد از اون دو سه روز پیش شایعه شده که MGS 4 میتونه ( ممکنه ، شاید ، Would Be ) بر روی 50 GB عرضه بشه .

حالا شما که همیشه از منطق صحبت میکنی خودت قضاوت کن که اگه از قبل تایید شده بود که MGS 4 بر روی 50 GB خواهد آمد و ناراحتی کوجیما هم از 50 GB بوده ، پس این خبر دوم واسه چی اومده ؟!
مثل اینه که الان بیان بگن MGS 4 ممکنه برای PS3 انحصاری بشه !! خنده دار نیست ؟

گذشته از این تمام این این صحبت ها فقط برای هایپ کردنه ، چیزی که مختص MGS 4 و کوجیما نیست ، و شما برای همه بازیها اینو میبینی ...
اگر قرار بود کوجیما واقعا با حجم BD ( حتی یک لایه )مشکل داشته باشه ، مشکلش رو باید با Konami و Sony حل کنه ، نه اینکه بیاد داد و هوار کنه .
بهتره به این قضیه همونطور نگاه کنی که مثلا Itagaki میاد میگه NG2 فقط میتونه برای 360 بیاد ! اینطوری فکر کنم برای شما راحتتر هضم میشه .

و در آخر کمبود 25 GB برای MGS 4 میتونه طبیعی باشه ، ولی 50 GB رو به هیچ وجه من شخصا نمیتونم قبول کنم که کم بیاره . اگر هم به قول شما بازی بیاد و تا مرز 50 پر باشه من میگم به زور یه چیزی چپوندن توش تا پر بشه ( آخه کلاس داره ) !

شما الان برو سایز بازی های PS3 تا بحال رو بگیر ، بیشترینش Resistance و Heavenly Sword بوده که هیچ کدوم به 20 هم نرسیده ... بعد یهو MGS میاد میشه 49.5 ؟!! :confused:
نیما جان عزیزمن دوست من خداوکیلی من نمیدونم چجوری باید این چیزا رو بگم ولی الان دوتا بازی دستم هست که حجم این دوتا رو بهت می گم اگه باور نکردی خداوکیلی خونه من رو که فکر کنم همه بلد باشین پاشو بیا پیشم این دوتا بازی رو هم خودت بیار با خودت تا بهت جلوی خودت نشون بدم حجمشون چقدر هستش بعد خودت فکر کن ببین با عقل کی جور در میاد بدونه فشرده سازی بازی روی 25 گیگ باشه اصلاَ هرچی خبر هم تا الان اومده به کنار خوبه ؟
من خدایی نمیدونم چرا سر هر موضوعی باید انقدر بحث کنیم ... خداوکیلی بجای اینکه از اطلاعات همدیگه استفاده کنیم فقط داریم با هم کل کل می کنیم و بحث می کنیم اگه غیر از اینه بگو غیر از اینه... اما در مورد حجم بازیها تا اینجا این دوتا رو مینویسم برات خودت فقط خداوکیلی بیا قضاوت کن بگو اصلاَ نیازی به تایید جایی هست که mgs4 روی 50 میاد یا نه من خدایی حرف تو رو قبول دارم فقط خودت ببین :
heavenly sword =19316 mb
lair = 23559 mb
این حجم ها رو خودم گرفتم و اصلاَ هم کاری نداره گرفتن حجم بازی حتی توی سایت ها هم فکر می کنم اگه بگردید میزنن این چیزا رو الان فکر کنم متوجه شده باشین چرا با قاطعیت همه می گن mgs روی دیسک 50 گیگ هستش و منظور کوجیما 50 بوده خودت ببین هیونلی تقریباَ 20 گیگ هستش و لیر بیشتر از 23 گیگ ... اگه بد می گم بگید بد میگی ...

باتشکر و معذرت از همه

اخوی اینا هم که نمیگن این بازی حتما رو 25 گیگ میاد و شما حتما اشتباه میکنی
میگن حتی اگر از حدستون هم مطمئن هستید که به یقین میپیونده و بازی روی 50 گیگ عرضه میشه باید
واستید یک منبع معتبر خیلی صریح و روشن بگه این بازی روی چه نوع از بلوری عرضه میشه
تا الان من هرچی از مباحثتون خوندم طرفدار های 50 گیگ بیشتر به تفسیر خبر پرداختن
مثل همین که دارید مگید چون این بازی 20 گیگ هست اون یکی 23 گیگ پس MGS حتما رو 50 گیگ میاد
چیزی هم تا آپریل نمونده فکر نکنم خیلی طول بکشه تا معلوم بشه بازی چطوری عرضه میشه

نیما جان عزیزمن دوست من خداوکیلی من نمیدونم چجوری باید این چیزا رو بگم ولی الان دوتا بازی دستم هست که حجم این دوتا رو بهت می گم اگه باور نکردی خداوکیلی خونه من رو که فکر کنم همه بلد باشین پاشو بیا پیشم این دوتا بازی رو هم خودت بیار با خودت تا بهت جلوی خودت نشون بدم حجمشون چقدر هستش بعد خودت فکر کن ببین با عقل کی جور در میاد بدونه فشرده سازی بازی روی 25 گیگ باشه اصلاَ هرچی خبر هم تا الان اومده به کنار خوبه ؟
من خدایی نمیدونم چرا سر هر موضوعی باید انقدر بحث کنیم ... خداوکیلی بجای اینکه از اطلاعات همدیگه استفاده کنیم فقط داریم با هم کل کل می کنیم و بحث می کنیم اگه غیر از اینه بگو غیر از اینه... اما در مورد حجم بازیها تا اینجا این دوتا رو مینویسم برات خودت فقط خداوکیلی بیا قضاوت کن بگو اصلاَ نیازی به تایید جایی هست که mgs4 روی 50 میاد یا نه من خدایی حرف تو رو قبول دارم فقط خودت ببین :
heavenly sword =19316 mb
lair = 23559 mb
این حجم ها رو خودم گرفتم و اصلاَ هم کاری نداره گرفتن حجم بازی حتی توی سایت ها هم فکر می کنم اگه بگردید میزنن این چیزا رو الان فکر کنم متوجه شده باشین چرا با قاطعیت همه می گن mgs روی دیسک 50 گیگ هستش و منظور کوجیما 50 بوده خودت ببین هیونلی تقریباَ 20 گیگ هستش و لیر بیشتر از 23 گیگ ... اگه بد می گم بگید بد میگی ...

باتشکر و معذرت از همه
بلوري از بس فضا داره ديگه سازندگان لير و هيونلي اسورد نيازي به فشرده كردن بازي نداشتند ولي در خصوص MGS4 احتمالآ فضايي كه بازي كامل اشغال ميكنه بيش از 25 گيگ خواهد بود ولي ميشه با فشرده كردن اين حجم را كاهش داد و شايد به زير 25 گيگ هم رسوند و در 25 گيگ جاش داد.
هيچ بايدي وجود نداره كه MGS4 حتمآ روي 50 گيگ عرضه ميشه...
که چی بشه مثلا؟
یعنی 50 گیگ باشه تاثیر مستقیم روی گیم پلی و گرافیک داشته ما خبر نداشتیم!

شرکت های دیگه میان بازیهاشونو روی DVD9 عرضه میکنن صداشونم بالا نمیاد تا بخوای هم روی گیم پلی و گرافیک و صدا کار میکنن حالا این کوجیما میخواد با این کارش چیو ثابت کنه اصلا حرف حسابش چیه؟
اگه بخواد هنوزم اون بحث کمبود حجم DVD9 (البته 25 گیگ هم براش کم اومده!) :) رو پیش بکشه که تبدیل به بزرگترین جوک تاریخ میشه ..
تمام مشکلات کمبود حجم از خود کوجیماست.تو این دور و زمونه اگه کسی بگه کمبود حجم دارم مشکل داره اصلا!
البته اين وسط بازيهايي هم هستن مثل Lost Odyssey و Blue Dragon كه روي 4 و 3 تا DVD9 عرضه شدن. MGS4 هم ممكنه مثل اون بازيها حجم بالايي را بطلبه...

آخرین ویرایش:
این چند وقت اخیر یک سری پست از شما دیدم و نقل قول هایی شنیدم اما هیچ اهمیتی ندادم چون واقعا ارزش این رو نداشت که بخواهم از حرفهای شما ناراحت یا دلگیر بشم چون مثل یک شوخی بود و هست و با یک لبخند ساده از کنار همه اون حرف ها گذشتم کما اینکه باقی ادمین ها هم همین کار رو کردن چون حقیقتا هدر دادن عنصر با ارزشی مثل زمان برای یک سری لطیفه واقعا کار اشتباهی هست.من شما رو میشناختم و مهم نبود که دیگران چه برداشتی میکنند چون اصولا حرف های مردم و تفکرات اونها در اون حدی که به آرا و عقاید دیگران توهین نشه محترمه.اما خیلی اتفاقی پست های ارسالی شما در این تاپیک رو دیدم تصمیم گرفتم یک سری توضیحات برای خود شما ارائه کنم تا یادتان باشد که چه شخصی بودید چون درست نیست آدم گذشته خودش رو فراموش کنه و اونها رو کاملا کتمان کنه بلکه باید از اونها درس بگیره تا در آینده موفق بشه.برای این کار به پست های خودتون مراجعه میکنم و با نقل کردن اونها توضیح میدم.

مدیران بدون من هیچی نبودن و نیستن
واقعا این حرفتون برام خیلی جالب بود.خوبه که آدم ها حرمت خودشون رو نگاه بدارن و با حرفهای خودشون باعث تخریب خودشون نشن. در باره این حرفتون به یک سری نکته به همراه پست های یکی دیگه از دوستان اشاره میکنم تصمیم با بقیه.

سلام
دوستان عزيز بالاخره بعد از چند وقت كه سرم شلوغ بود و نمي‌تونستم به سايت سر بزنم ، كمي وقت آزاد پيدا كردم و اومدم تا يه سري به سايت بزنم. :blushing:
ديدم تاپيك 360 داغه ، منم گفتم يه چند تا نكته بگم خدمتتون.
يكي از دوستان من كه خودش 360 داره چند وقت پيش موفق شده 360 خودش رو كپي خور كنه و من هم رفتم خونشون و با چشمهاي خودم ديدم و با موبايل خودم هم از اجراي ديسك كپي فيلم گرفتم. البته كيفيت فيلم گرفته شده خوب نيست ، چون گوشي من SX1 هست و دوربينش قوي نيست ، در ضمن با ETI فيلم گرفتم كه فايل eye توليد ميكنه كه متاسفانه در تبديلش به AVI به مشكل برخوردم و در نتيجه مجبور شدم از Remote S60 استفاده كنم و از صفحه مويايل خودم در حال پخش فيلم Capture بگيرم كه اينم باعث شد كيفيت پايين تر هم بياد. بهرحال اگر كسي دوست داره ببينه ميتونه اين فايل zip رو كه به اين پست attach شده بگيره و ببينه.
الان كه ديدم توي سايت ما حرف از اين افتاده كه يه سري مغازه ها براي كپي خور كردن دستگاه ميخوان 180 هزار تومن بگيرن ! ، زنگ زدم به اين دوستم و مساله رو باهاش در ميون گذاشتم ، يه چيزي رو كه ميتونم با اطمينان كامل بهتون بگم اينه كه هر كدوم از مغازه هاي ميدان امام خميني و پاساژ لباف كه ميگن 360 كپي خور ميكنند ، شك نكنيد دستگاهاشون رو ميدن به اين دوست من تا براشون كپي خور كنه ولي اين دوست ما از هيچ كدومشون 180 هزار تومن نميگيره !!! من اين قضيه رو كه به اين دوستم گفتم بالاخره راضي شد تا من بيام و توي سايت اعلام كنم كه هر كدوم از بچه ها دلش خواست تا دستگاهشو كپي خور كنه به من پيغام بده ، تا من با اين دوستم صحبت كنم تا مستقيماً كار رو بدم به خودش ، خودش هم براي هر دستگاه 80 هزار تومن ميگيره (باهاش كه صحبت كردم در مورد قيمت مي گفت كه باز كردن دستگاه دردسر داره و همينطور ريسك اين كار بالاست ، يعني اگر خدايي نكرده يه دستگاه در حين كار چيزيش بشه بايد خسارتش رو كامل بده كه به همين خاطر قيمتي پايين تر از اين براش صرف نداره) بازيهاش رو هم روي DVD-9 خام HP ميزنه كه هر كدوم رو 10 هزار تومن ميفروشه (مثل اينكه كپي گرفتن از ديسكهاي اورجينال هم كار سختيه و در ضمن ديسك خام دولايه هم گرونه ! ) الان هم براي كنسولهاي NTSC/U فكر ميكنم 5 تا بازي كپي داره ، براي NTSC/J و NTSC پاسيفيك هم فكر كنم 5 تايي داشته باشه. در مورد اينكه بعداً اگر مدچيپ بياد اين كپي خور كردن با روش الان براي مدچيپ مشكل ايجاد ميكنه يا نه هم بايد بگم كه من فكر نميكنم مشكلي پيش بياره ، حتي اگر هم معلوم بشه كه مشكل سازه ، اين دوستم تضمين ميكنه كه هر وقت خواستيد دستگاهتون رو به حالت اورجينال اوليه برميگردونه (البته ديگه اون موقع پول رو پس نميده ! ;)).
در اين حالت كنسول به حالت Region Free‌ در نمياد و در ضمن بازيهاي XBOX1 هم كه كپي هاش الان تو بازار ما هست اجرا نميشن ، البته فكر نميكنم با وجود بازيهاي 360 با قيمت 10 تومن كسي بشينه بازي XBOX1 رو بازي كنه.
من خودم اجراي بازيهاي Call Of Duty 2 , Gun , Ridge Racer 6 , FIFA 2006 , Quake 4 , Prey , Top Spin 2 , Dead Or Alive 4 , PGR 3 روي كنسول كپي خور شده ديدم.
الان اين دوستم با كابل VGA‌كنسول خودش رو وصل كرده به مانيتور كه كيفيت فوق العاده خوبي ميده. كابلش رو حدود 50 تومن فكر كنم گرفته.
من خودم يه دونه NTSC/U سفارش دادم تا برام تا چند روز آينده آماده كنه. :cheesygri
بهرحال اگر سوالي داشتيد براي من پيغام بذاريد.
موفق باشيد

هر کسی که تاپیک راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360 رودیده باشه از صفحه 103 تا به انتها تنها و تنها از شما یک مشت اراجیف تبلیغاتی میبینه و بس که تنها کارکردش واریز شدن پول های کاربران ما که موجودیت کاری شما به اونها و از آن مهم تر سایت بازی سنتر وابسته هست،بوده.

لطفا از سوابق درخشانت قبل از فعالیت در سایت هم کلمه ای نگو چون میدونم پشت پرده چه خبر بوده پس شرایط رو برای خودت سخت تر نکن.

واقعا نمیدونم شمایی که وقتی نمیتونی یک درایو هیتاچی رو فلش کنی و انواع و اقسام بهانه ها رو برای جلوگیری از خراب شدنت میاری و خطا های هنگام فلش کردن رو در قسمت سرچ یاهو جستجو میکنی تا بلکه به نتیجه ای برسی و جلوی کسانی که خودت رو خیلی استاد نشون داده بودی خجالت زده نشی و در آخر اون افراد به خاطر اینکه شخص شما خراب و خجالت زده نشی به بهانه صرف ناهار از منزل شما خارج میشن تا شما از دوستتون کمک بگیرید و در بازگشت جوک شُل بودن کابل SATA ای که به درایو متصل بوده رو بهانه میکنید برای چی این حرف و میزنید؟نمیدونم ما از بقل شما رشد کردیم یا شما با استفاده کردن از بستر مناسب و آماده ما ؟

حل کردن مشکل god of war
این حرف شما هم یکی دیگه از خود بزرگ بینی های شما بود.یادم نمیره شما برای یکی از دوستان 9 DVD این بازی رو فرستاده بودین و از قضا خراب بود (چون با Toxic پچ نشده بود )و سر همون پل معروف گیر میکرد با لینک های تورنت DVD 4.7 بازی و توضیحاتی که من و اشکان به شما دادیم تونستین این نسخه رو دانلود کنید و با تغییر Book Type این DVD رو رایت کنید که بعد از چند روز خبر بزرگی مبنی بر Rip کردن بازی روی DVD 4.7 توسط شما داده شد.
جالب نیست واقعا؟

دوستان من همه حرفها و صحبتها رو قبول دارم اما بد نیست شرایط خودم رو بهتون بگم .
من دستگاهم فرمور 5.2 سامسونگ هستش یعنی اشتباه اول برای بن شدن . دوم دیسکم هست که همیشه بچه ها میدونن وقتی میام gears بازی می کنم . و باید بگم کاملاَ غیر stealth هستش یعنی اشتباه دوم . خوب خیلی وقتم هست که تو لایو هستم البته وقفه داشتم ولی اگه از اولین روز وصل شدنم به خواهید حساب کنید میتونم به جرات بگم از خیلیهاتون زود تر وصل شدم و تا الان هم بن نشدم (اگه الان خودمو چشم نزنم) راستش تنها چیزی که میمونه که فکر می کنم باعث شده ماکرو بنم نکنه گزاشتن یه کردیت کارد پر هستش در پشت آیدیم وگرنه هر چزیو که بخواهیم حساب کنیم در دستگاه من غیر قانونیه .
البته اوصولشم همینه خودتونو بزارید جای ماکرو منو بن کنه چی میشه ؟ هیچی من فقط لایو نمیام و پولی گیرش نمیاد . ولی اگه بنم نکنه حداقل ماهی 7/8 تا میره تو جیبش تازه اگه آیدیه داداشمو نادیده بگیریم
پس توصیه می کنم دنبال روشهای عقلانی باشیم تا روشهایی که هر لحظه امکان داره لو بره .

این هم عمق فاجعه

جریان تولید دیسک های استمپلی
هک کردن Ps3
و....
بماند که واقعا از حوصله خارج هستن

اصلا دوست نداشتم این موارد رو به صورت عمومی مطرح کنم اما خود کرده را تدبیر نیست.

کاری می کنم که از گفتتون پشیمون بشید فکرم نکنید مثل این بچه ها می گم هک می کنم سایت و از این چیزا ها ... نه اصلاَ همچین حرفی نمیزنم ولی یه کاری می کنم که خودتون در اینجا رو ببندید،
هر کاری از دستتون بر آمد دریغ نکنید

متاسفانه عادت شده بعد از اینکه شکممان سیر شد با لگد به زیر سفر بزنیم

دسترسی شما برای همیشه قطع شد
موفق و پیروز باشید

heavenly sword =19316 mb
lair = 23559 mb

باتشکر و معذرت از همه

چه جالب
تنها بازی که من از PS3 ندارم همین Lair بوده ، چون اصلا خوشم نیومد ازش ... حالا این یدونه شده 23 GB !
23 کجا 50 کجا ...

Heavenly Sword رو هم که گفتم به 20 نمیرسه ... ( مطمئنا سایز گرفتم که میگم ) ضمنا فکر نمیکنم لازم داشته باشم بیام پیش شما تا برام سایز BD بگیری !!! دیگه فکر میکنم همه Swiss Army Knife Firmware رو میشناسن و با اون میتونن خیلی راحت سایز BD رو بگیرن .

این چند وقت اخیر یک سری پست از شما دیدم و نقل قول هایی شنیدم اما هیچ اهمیتی ندادم چون واقعا ارزش این رو نداشت که بخواهم از حرفهای شما ناراحت یا دلگیر بشم چون مثل یک شوخی بود و هست و با یک لبخند ساده از کنار همه اون حرف ها گذشتم کما اینکه باقی ادمین ها هم همین کار رو کردن چون حقیقتا هدر دادن عنصر با ارزشی مثل زمان برای یک سری لطیفه واقعا کار اشتباهی هست.من شما رو میشناختم و مهم نبود که دیگران چه برداشتی میکنند چون اصولا حرف های مردم و تفکرات اونها در اون حدی که به آرا و عقاید دیگران توهین نشه محترمه.اما خیلی اتفاقی پست های ارسالی شما در این تاپیک رو دیدم تصمیم گرفتم یک سری توضیحات برای خود شما ارائه کنم تا یادتان باشد که چه شخصی بودید چون درست نیست آدم گذشته خودش رو فراموش کنه و اونها رو کاملا کتمان کنه بلکه باید از اونها درس بگیره تا در آینده موفق بشه.برای این کار به پست های خودتون مراجعه میکنم و با نقل کردن اونها توضیح میدم.
با سلام خدمت علی جان ...
در این مورد فقط میتونم بگم تنها کسی که شاید گذشته خودش رو فراموش نمی کنه من هستم چون خیلی برام عزیز هستش ولی شما و این سایت فکر نکنم زیاد به خاطر داشته باشید اما به هر حال بگذریم...

واقعا این حرفتون برام خیلی جالب بود.خوبه که آدم ها حرمت خودشون رو نگاه بدارن و با حرفهای خودشون باعث تخریب خودشون نشن. در باره این حرفتون به یک سری نکته به همراه پست های یکی دیگه از دوستان اشاره میکنم تصمیم با بقیه.
در مورد این قسمت بگم خدمتت که هر کس احترامش رو خودش نگه میداره فکر نکنم توقع داشته باشید بهم همه جور توهینی بشه بعدم بگم ممنون هرچند از این به بعد به شما ها که مثل دوستام بودین می گم لااقل برای من بودین اگه من برای شما نبودم ;)

سلام
دوستان عزيز بالاخره بعد از چند وقت كه سرم شلوغ بود و نمي‌تونستم به سايت سر بزنم ، كمي وقت آزاد پيدا كردم و اومدم تا يه سري به سايت بزنم. :blushing:
ديدم تاپيك 360 داغه ، منم گفتم يه چند تا نكته بگم خدمتتون.
يكي از دوستان من كه خودش 360 داره چند وقت پيش موفق شده 360 خودش رو كپي خور كنه و من هم رفتم خونشون و با چشمهاي خودم ديدم و با موبايل خودم هم از اجراي ديسك كپي فيلم گرفتم. البته كيفيت فيلم گرفته شده خوب نيست ، چون گوشي من SX1 هست و دوربينش قوي نيست ، در ضمن با ETI فيلم گرفتم كه فايل eye توليد ميكنه كه متاسفانه در تبديلش به AVI به مشكل برخوردم و در نتيجه مجبور شدم از Remote S60 استفاده كنم و از صفحه مويايل خودم در حال پخش فيلم Capture بگيرم كه اينم باعث شد كيفيت پايين تر هم بياد. بهرحال اگر كسي دوست داره ببينه ميتونه اين فايل zip رو كه به اين پست attach شده بگيره و ببينه.
الان كه ديدم توي سايت ما حرف از اين افتاده كه يه سري مغازه ها براي كپي خور كردن دستگاه ميخوان 180 هزار تومن بگيرن ! ، زنگ زدم به اين دوستم و مساله رو باهاش در ميون گذاشتم ، يه چيزي رو كه ميتونم با اطمينان كامل بهتون بگم اينه كه هر كدوم از مغازه هاي ميدان امام خميني و پاساژ لباف كه ميگن 360 كپي خور ميكنند ، شك نكنيد دستگاهاشون رو ميدن به اين دوست من تا براشون كپي خور كنه ولي اين دوست ما از هيچ كدومشون 180 هزار تومن نميگيره !!! من اين قضيه رو كه به اين دوستم گفتم بالاخره راضي شد تا من بيام و توي سايت اعلام كنم كه هر كدوم از بچه ها دلش خواست تا دستگاهشو كپي خور كنه به من پيغام بده ، تا من با اين دوستم صحبت كنم تا مستقيماً كار رو بدم به خودش ، خودش هم براي هر دستگاه 80 هزار تومن ميگيره (باهاش كه صحبت كردم در مورد قيمت مي گفت كه باز كردن دستگاه دردسر داره و همينطور ريسك اين كار بالاست ، يعني اگر خدايي نكرده يه دستگاه در حين كار چيزيش بشه بايد خسارتش رو كامل بده كه به همين خاطر قيمتي پايين تر از اين براش صرف نداره) بازيهاش رو هم روي DVD-9 خام HP ميزنه كه هر كدوم رو 10 هزار تومن ميفروشه (مثل اينكه كپي گرفتن از ديسكهاي اورجينال هم كار سختيه و در ضمن ديسك خام دولايه هم گرونه ! ) الان هم براي كنسولهاي NTSC/U فكر ميكنم 5 تا بازي كپي داره ، براي NTSC/J و NTSC پاسيفيك هم فكر كنم 5 تايي داشته باشه. در مورد اينكه بعداً اگر مدچيپ بياد اين كپي خور كردن با روش الان براي مدچيپ مشكل ايجاد ميكنه يا نه هم بايد بگم كه من فكر نميكنم مشكلي پيش بياره ، حتي اگر هم معلوم بشه كه مشكل سازه ، اين دوستم تضمين ميكنه كه هر وقت خواستيد دستگاهتون رو به حالت اورجينال اوليه برميگردونه (البته ديگه اون موقع پول رو پس نميده ! ;)).
در اين حالت كنسول به حالت Region Free‌ در نمياد و در ضمن بازيهاي XBOX1 هم كه كپي هاش الان تو بازار ما هست اجرا نميشن ، البته فكر نميكنم با وجود بازيهاي 360 با قيمت 10 تومن كسي بشينه بازي XBOX1 رو بازي كنه.
من خودم اجراي بازيهاي Call Of Duty 2 , Gun , Ridge Racer 6 , FIFA 2006 , Quake 4 , Prey , Top Spin 2 , Dead Or Alive 4 , PGR 3 روي كنسول كپي خور شده ديدم.
الان اين دوستم با كابل VGA‌كنسول خودش رو وصل كرده به مانيتور كه كيفيت فوق العاده خوبي ميده. كابلش رو حدود 50 تومن فكر كنم گرفته.
من خودم يه دونه NTSC/U سفارش دادم تا برام تا چند روز آينده آماده كنه. :cheesygri
بهرحال اگر سوالي داشتيد براي من پيغام بذاريد.
موفق باشيد

هر کسی که تاپیک راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360 رودیده باشه از صفحه 103 تا به انتها تنها و تنها از شما یک مشت اراجیف تبلیغاتی میبینه و بس که تنها کارکردش واریز شدن پول های کاربران ما که موجودیت کاری شما به اونها و از آن مهم تر سایت بازی سنتر وابسته هست،بوده.

لطفا از سوابق درخشانت قبل از فعالیت در سایت هم کلمه ای نگو چون میدونم پشت پرده چه خبر بوده پس شرایط رو برای خودت سخت تر نکن.

واقعا نمیدونم شمایی که وقتی نمیتونی یک درایو هیتاچی رو فلش کنی و انواع و اقسام بهانه ها رو برای جلوگیری از خراب شدنت میاری و خطا های هنگام فلش کردن رو در قسمت سرچ یاهو جستجو میکنی تا بلکه به نتیجه ای برسی و جلوی کسانی که خودت رو خیلی استاد نشون داده بودی خجالت زده نشی و در آخر اون افراد به خاطر اینکه شخص شما خراب و خجالت زده نشی به بهانه صرف ناهار از منزل شما خارج میشن تا شما از دوستتون کمک بگیرید و در بازگشت جوک شُل بودن کابل SATA ای که به درایو متصل بوده رو بهانه میکنید برای چی این حرف و میزنید؟نمیدونم ما از بقل شما رشد کردیم یا شما با استفاده کردن از بستر مناسب و آماده ما ؟

این حرف شما هم یکی دیگه از خود بزرگ بینی های شما بود.یادم نمیره شما برای یکی از دوستان 9 DVD این بازی رو فرستاده بودین و از قضا خراب بود (چون با Toxic پچ نشده بود )و سر همون پل معروف گیر میکرد با لینک های تورنت DVD 4.7 بازی و توضیحاتی که من و اشکان به شما دادیم تونستین این نسخه رو دانلود کنید و با تغییر Book Type این DVD رو رایت کنید که بعد از چند روز خبر بزرگی مبنی بر Rip کردن بازی روی DVD 4.7 توسط شما داده شد.
جالب نیست واقعا؟
در مورد این قسمت فکر کنم دیگه این رو هرکسی بدونه که این سایت همش 360 بوده و هست و خواهد بود در موردش هم بقدر کافی بحث شده اثباتش هم خیلی راحت هستش ببین کدوم قسمت سایت به اندازه این قسمت بحث داره و این قسمت از کجا رشد کرده در اصل چرا که اگه همین قسمتی که از طاهر نقل قول کردی اگه نمیومد توی سایت الان همه داشتن برای کپی کردن دستگاهشون التماس بازاریارو می کردن حتی شما ;)در مورد فلش کردن درایو هیتاچی و غیره هم خودت حقیقت رو بهتر میدونی ولی من چیز دیگه ایی می گم احیاناَ اومدین خونه من مهمون من نبودین؟ ازتون مثل یه دوست پذیرایی نکردم؟ بعدم نخواستم برای ناهار نگه دارمتون ولی خودتون نخواستید ؟بعدم بابت دستگاه هاتون فکر می کنم یادت باشه که چقدر پول دادین تا براتون کپی کردم (اون موقع قیمت هر دستگاه که کپی می کردم 50 بود);)در مورد فلش دستگاه و اینکه من چیکار کردم اون لحظه فقط بهت یه راهنمایی می کنم که اگه شک داری مطمئن تر بشی برو توی همین قسمت کپی خور کردن ها بگرد ببین کی درایو های ms28 رو می تونست کپی کنه و همه داشتید دربه در دنبال یکی می گشتید برای کپی کردنش و بعد از مدتی طاهر بعد از من یاد گرفت و روش کار رو براتون گذاشت توی سایت(هنوز فکر کنم پست ها باشه ;))هرچند مطمئنم خودش الان حسابی پشیمونه چون میدونه به کار فعلی خودش خیلی سر این قضیه لطمه خورده اما تجربه بود و گذشت ... در مورد dvd5 گاد آف وار هم بهتره اطلاعات کاملتر رو از خود اشکان بگیری چون من بازی برای اون فرستادم نه شما و باهاش در این رابطه صحبت هم کردم ;)اما در مورد اون پچ toxic اگه یکم در مورد این پچ اطلاعات بدست بیاری متوجه میشی که این پچ مربوط میشه به گروهی که آی سی به اسم dms رو درست کردن که خیلی بیشتر از اونچیزی که فکرش رو بکنی من روی این آی سی کار کردم و اون پچ برای این بود که دستگاه هایی که اون آی سی رو ندارن و توی بازی مشکل می خورن روی dvd9 از اون استفاده کنن(که همه دستگاه ها اینطوری نبودن) برای عوض کردن لایه دوم دیسک یعنی همون پل معروف جایی که لایه 0 به 1 عوض میشه ،فکر می کنم از همین چیزایی که گفتم به بقیه جواب ها هم رسیده باشی ;)
دوستان من همه حرفها و صحبتها رو قبول دارم اما بد نیست شرایط خودم رو بهتون بگم .
من دستگاهم فرمور 5.2 سامسونگ هستش یعنی اشتباه اول برای بن شدن . دوم دیسکم هست که همیشه بچه ها میدونن وقتی میام gears بازی می کنم . و باید بگم کاملاَ غیر stealth هستش یعنی اشتباه دوم . خوب خیلی وقتم هست که تو لایو هستم البته وقفه داشتم ولی اگه از اولین روز وصل شدنم به خواهید حساب کنید میتونم به جرات بگم از خیلیهاتون زود تر وصل شدم و تا الان هم بن نشدم (اگه الان خودمو چشم نزنم) راستش تنها چیزی که میمونه که فکر می کنم باعث شده ماکرو بنم نکنه گزاشتن یه کردیت کارد پر هستش در پشت آیدیم وگرنه هر چزیو که بخواهیم حساب کنیم در دستگاه من غیر قانونیه .
البته اوصولشم همینه خودتونو بزارید جای ماکرو منو بن کنه چی میشه ؟ هیچی من فقط لایو نمیام و پولی گیرش نمیاد . ولی اگه بنم نکنه حداقل ماهی 7/8 تا میره تو جیبش تازه اگه آیدیه داداشمو نادیده بگیریم
پس توصیه می کنم دنبال روشهای عقلانی باشیم تا روشهایی که هر لحظه امکان داره لو بره .

این هم عمق فاجعه

جریان تولید دیسک های استمپلی
هک کردن Ps3
و....
بماند که واقعا از حوصله خارج هستن
اتفاقاَ با این حرفت موافقم که از حوصله خارج هستش ولی فقط یه توضیحی بهت بدم که عمق فاجعه بارها و بارها بوده در این سایت و اون چیزی که شما نوشتی مربوط به زمانی میشه که هیچکس نمیدونست چرا و از کجا ماکرو میتونه بفهمه و بن کنه در مورد اون دو مورد هم بقدر کافی بحث شده یکم خوب بگردی متوجه میشی ;)اما یکی از اعماق فاجعه رو بهت می گم که یه عده در سایت می خواستن بازی فری کنن که بحثش تازه داره خشک میشه و کلی فاجعه دیگه که درست نیست بگم و خودت این آخرا شاهدش بودی همینطور بچه ها ، البته تموم هم نمیشه مطمئنم و با رفتن من بیشتر هم میشه ;)

متاسفانه عادت شده بعد از اینکه شکممان سیر شد با لگد به زیر سفر بزنیم
در مورد این جمله فکر کنم الان بشه نتیجه گیری کرد که مربوط به کدوم طرف دعوا میشه الان ... هر چند من از اولم دعوایی نداشتم ;)
هر کاری از دستتون بر آمد دریغ نکنید
دسترسی شما برای همیشه قطع شد
موفق و پیروز باشید
اما حرف آخر اصولاَ وقتی دسترسی کسی در سایتی بن میشه نباید پشتش حرف زده بشه چون طرف نیست که از خودش دفاع کنه پس یا بن یا جواب نه هر دو به این می گن وارونه کردن موضوع ;).
اما در مورد دسترسی و قطع اون نمیدونم واقعاَ چرا این کار رو کردی چون خودت و بقیه خوب میدونی که اگه می گفتید دیگه پست ندم توی سایت نمی دادم اما در این مورد مهم نیست چون خودت بهتر از هرکسی میدونی که الان فقط دسترسی tekken_lord بازی سنتر قطع شده و اینکه دسترسی تکاوچ قطع بشه غیر ممکنه مگر اینکه دیگه کسی رو ثبت نام نکنید که این یعنی همون تخته شدن سایت ;)منم دیگه پست نمیدم دوست داشتی آیدیم رو باز کن که فقط با دوستام بصورت خصوصی حرف بزنم دوستم نداشتی مهم نیست اینم خواستی میتونی ببندی ...

شما هم موفق باشی از همین جا هم عید رو به شما و همه بچه های بازی سنتر تبریک می گم و آرزوی سال خوبی رو برای همه می کنم :love:

با سلام خدمت علی جان ...
در این مورد فقط میتونم بگم تنها کسی که شاید گذشته خودش رو فراموش نمی کنه من هستم چون خیلی برام عزیز هستش ولی شما و این سایت فکر نکنم زیاد به خاطر داشته باشید اما به هر حال بگذریم...

اما ظاهرا فراموش کردی که هر چی داری از پای این سایت و بچه های این سایت داری و اصلا دلیل اینکه سر و کلت تو این سایت پیدا شد این بود که برای خودت بازار پیدا کنی که لطف و مرحمت مدیر ها و چشم پوشی اونها در خیلی موارد و محبت بقیه کاربرها که با سعه صدر باهات رفتار کردن باعث شد برای مدت کوتاهی بتونی فعالیت داشته باشی اما کم سوادی و حرافیت باعث شد همه خیلی زود بفهمن چیزی در چنته نداری و اصولا کسی نیستی که بخواهی به حساب بیایی و برای ما اهمیت داشته باشی.

در مورد این قسمت فکر کنم دیگه این رو هرکسی بدونه که این سایت همش 360 بوده و هست و خواهد بود

مجموع پستهای ارسالی: 335166
تالار ایکس باکس:50757

خوبه آدم از خودش مایه بزاره نه دیگران من جمله طاهر.

ببین کدوم قسمت سایت به اندازه این قسمت بحث داره و این قسمت از کجا رشد کرده
مطمئنا از پای شما و امثال شما رشد نکرده ارجاع میدم به تعداد پست های ارسالی توسط شما و تعداد اسپم هاش وقضاوت رو به عهده کاربران میگذارم.

در ضمن من کنسول ندارم که بخوام به هم پالکی های شما رو بزنم و همچنین من تو زندگیم التماس هیچ آدمیزادی رو نکردم و نخواهم کرد شما و امثال شما که دیگه جای خود دارند.
در مورد فلش کردن درایو هیتاچی و غیره هم خودت حقیقت رو بهتر میدونی ولی من چیز دیگه ایی می گم احیاناَ اومدین خونه من مهمون من نبودین؟ ازتون مثل یه دوست پذیرایی نکردم؟ بعدم نخواستم برای ناهار نگه دارمتون ولی خودتون نخواستید
ارتباط گودرز و شقایق!!!
بعدم بابت دستگاه هاتون فکر می کنم یادت باشه که چقدر پول دادین تا براتون کپی کردم (اون موقع قیمت هر دستگاه که کپی می کردم 50 بود)

خوشبختانه هنوز یادم نرفته قیمت کپی خور کردن همان زمان هم بابت هر دستگاه 15 هزارتومان بود که شما در برابر خواسته ما مبنی بر دریافت پول به حساب رفاقت یا هر چیز دیگه امتنا کردین و ما در عوض به خاطر این کار شما Plan B-4 تبلیغاتمون رو بیشتر از 4 ماه به صورت کاملا رایگان در اختیار شما قرار دادیم تا جبران کار شما شده باشد.میتونید با مراجعه به لیست قیمتهای تبلیغات در سایت ما با یک حساب ساده و سرانگشتی به مبلغ 60 هزارتومان برسید که این 2 برابر رقمی هست که شما بابت کپی خور کردن میتوانستید دریافت کنید علاوه بر اینکه این لطف و همینطور چشم پوشی و اغماض ما از تبلیغات مفت و مجانیتون در تاپیک ها باعث شد سود کلانی از پای کاربران این سایت به جیب بزنید پس نه تنها ما به شما و هیچکس دیگه بدهکار نیستیم بلکه درآمدتون رو مدیون ما هستید.
در مورد فلش دستگاه و اینکه من چیکار کردم اون لحظه فقط بهت یه راهنمایی می کنم که اگه شک داری مطمئن تر بشی برو توی همین قسمت کپی خور کردن ها بگرد ببین کی درایو های ms28 رو می تونست کپی کنه و همه داشتید دربه در دنبال یکی می گشتید برای کپی کردنش و بعد از مدتی طاهر بعد از من یاد گرفت و روش کار رو براتون گذاشت توی سایت(هنوز فکر کنم پست ها باشه )هرچند مطمئنم خودش الان حسابی پشیمونه چون میدونه به کار فعلی خودش خیلی سر این قضیه لطمه خورده اما تجربه بود و گذشت ...
تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد.... پس بهتره بیش از این عیوب خودت رو عیان نکنی
در مورد dvd5 گاد آف وار هم بهتره اطلاعات کاملتر رو از خود اشکان بگیری چون من بازی برای اون فرستادم نه شما
خوشبختانه بنده هیچ وقت از شما خرید نکردم در پست قبلی هم جایی نگفتم برای من ارسال کردین

اما در مورد اون پچ toxic اگه یکم در مورد این پچ اطلاعات بدست بیاری متوجه میشی که این پچ مربوط میشه به گروهی که آی سی به اسم dms رو درست کردن که خیلی بیشتر از اونچیزی که فکرش رو بکنی من روی این آی سی کار کردم و اون پچ برای این بود که دستگاه هایی که اون آی سی رو ندارن و توی بازی مشکل می خورن روی dvd9 از اون استفاده کنن(که همه دستگاه ها اینطوری نبودن) برای عوض کردن لایه دوم دیسک یعنی همون پل معروف جایی که لایه 0 به 1 عوض میشه ،فکر می کنم از همین چیزایی که گفتم به بقیه جواب ها هم رسیده باشی
خوشبختانه مطمئن شدم که سطح درکت در برابر متنی که میخوانی در حد فهمیدن دستور زبانش هم نیست.
تفاقاَ با این حرفت موافقم که از حوصله خارج هستش ولی فقط یه توضیحی بهت بدم که عمق فاجعه بارها و بارها بوده در این سایت و اون چیزی که شما نوشتی مربوط به زمانی میشه که هیچکس نمیدونست چرا و از کجا ماکرو میتونه بفهمه و بن کنه در مورد اون دو مورد هم بقدر کافی بحث شده یکم خوب بگردی متوجه میشی اما یکی از اعماق فاجعه رو بهت می گم که یه عده در سایت می خواستن بازی فری کنن که بحثش تازه داره خشک میشه و کلی فاجعه دیگه که درست نیست بگم و خودت این آخرا شاهدش بودی همینطور بچه ها ، البته تموم هم نمیشه مطمئنم و با رفتن من بیشتر هم میشه

من از چیزی که اینجا کاملا اطمینان دارم اینه که رفتن شما نه تنها تعداد پست های اسپم سایت رو تا حد زیادی کمتر میکنه بلکه کمک میکنه بحث ها علمی تر و به دور از جنجال و هیاهو ادامه پیدا کنه
در مورد این جمله فکر کنم الان بشه نتیجه گیری کرد که مربوط به کدوم طرف دعوا میشه الان ... هر چند من از اولم دعوایی نداشت

اولا ما با کسی دعوا نداریم
دوما شکم ما اینقدر سیر هست و اینقدر داریم که از باقی مانده اش به خاطر لطف و مرحمتی که داریم اجازه میدیم تکرار میکنم اجازه میدیم تو و امثال تو از پای ما ارتزاق کنید و زنده بمونید و هر وقت هم که نخواهیم مثل همین امروز با کلیک کردن روی دکمه نونی که از پای ما به شما میرسه رو قطع کنیم پس بیش از این خودت رو خراب نکن.
اما حرف آخر اصولاَ وقتی دسترسی کسی در سایتی بن میشه نباید پشتش حرف زده بشه چون طرف نیست که از خودش دفاع کنه پس یا بن یا جواب نه هر دو به این می گن وارونه کردن موضوع
اینقدر هم پستات بی ارزش و بی محتواست که حتی اجازه نمیدم که یک دانه دیگه به اسپم های این سایت از طرف تو اضافه بشه و اگر این پست رو پاک نکردم فقط و فقط به خاطر لطفی هست که دارم.
اما در مورد دسترسی و قطع اون نمیدونم واقعاَ چرا این کار رو کردی چون خودت و بقیه خوب میدونی که اگه می گفتید دیگه پست ندم توی سایت نمی دادم اما در این مورد مهم نیست چون خودت بهتر از هرکسی میدونی که الان فقط دسترسی tekken_lord بازی سنتر قطع شده و اینکه دسترسی تکاوچ قطع بشه غیر ممکنه مگر اینکه دیگه کسی رو ثبت نام نکنید که این یعنی همون تخته شدن سای
مدیریت کاربر
قطع دسترسی
2 مرحله کوتاه
حتی اگر تا ابد ادامه داشته باشه

دیگه پست نمیدم دوست داشتی آیدیم رو باز کن که فقط با دوستام بصورت خصوصی حرف بزنم دوستم نداشتی مهم نیست اینم خواستی میتونی ببندی ...

نه تنها اون ایدی حق نداره تو این سایت فعالیت کنه بلکه هر ایدی دیگه ای هم از طرف شما دیده بشه به سرعت بن میشه

سال نو شما مبارک

heavenly sword =19316 mb
lair = 23559 mb
دیگه فکر کنم همه می دونند که اینا سیاست های سونی بوده که حجم بازی ها رو زیاد جلوه بده و واقعا انقدر احتیاج نبوده برای این بازی ها مثلا دموی قابل بازی همین HS با اینکه خیلی کوتاه بود اما نزدیک به 1 گیگابایت بود به خاطر اینکه حدود 15 زبان دنیا رو پوشش میداد.
حالا واقعا لازمه برای بازیی که مثلا میخواد توی ژاپن پخش بشه زبان های فرانسوی روسی ایتالیایی اسپانیایی و ... باشه؟
بنظر من این جریان حجم هم باز سیاست و تبلیغات سونی و کوجیما برای محصول خودشون هست .

کاربران محترم به حال ما گیمر ها چه فرقی میکنه که بازی روی چه نوع bd بیاد ؟ ما نهایت لذت خودمون رو از بازی میبریم. بنظرم اصلا مدیریت سایت نباید اجازه بده چنین بحث هایی که تهی از نتیجه هست شکل بگیره.

من نمیدونم برای بعضی کاربر ها چه فرقی میکنه که بازی روی چه نوع دیسکی عرضه بشه!
پس چرا اخبار درست رو قبول نمیکنید؟
اصلا نمیخواستم توی این بحث ها شرکت کنم اما از عنوان تاپیک تا خبر های چندین دست گشته شامل تفسیر نویسنده خبر هست.
هیئت تحریریه محترم سایت هم باید توجه داشته باشه که هر متن انگلیسی ارزش ترجمه نداره .

موفق باشید

من تمام پستهارو کامل نخوندم چون حالشو ندارم اما :biggrin1: . با اینکه بن شدی اما میتونی این مطالب را بخونی من نمیدونم چه دلیلی وجود داره هرچی حجم dvd بالاتر باشه گرافیک بیشتره . کوجیما هم فکر کنم بخاطر مکالمه ها و زبانهای زیادی به مشکل برخورده ( حالا من فرض میگیرم کل 50 گیگ پر میشه ) .
برای من جالبه اگه حجم dvd ربط داره که الان اگه sony تمام بازیهاش و روی 50 گیگ بده ( حالا یجوری پرش کنه :biggrin1:) که اصلا یا ماها و یا شرکتها سراغ 360 نمیرفتند . اگه حرف شما درست بود پس اگه sony از بلوری استفاده نمیکرد و wii از اون استفاده میکرد باید گرافیک بازیاش به فلک میزد . ( ببخشید حرفه ای نگفتم سعی کردم طوری بگم که یه آماتور هم متوجه حرفهای من بشود .
اما خود موضوع : من فکر نکنم با فشرده سازی مشکل حل بشه اگه حل میشد کوجیما از حجم کم صحبتی نمیکرد و بعد 25 مجبور هستند از 50 استفاده کنند چون راه دیگه ای ندارند یا یه راه دیگه هست که فقط از یک زبان استفاده بشود . ( یه سوال هم برای من پیش اومد . گیج شدم ( درباره کمبود حجم ) منظور فقط مکالمه های داخل بازی هست یا صداهای کلی که شنیده میشوند هم حساب است ) . با تشکرر .
پیشاشیش عید همه مبارک .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or