Metal Gear Solid 4 از 50GB Blu-Ray استفاده ميكند

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

به نقل از metalgearsolid4.net بعد از اينكه Kojima از لحاظ حجم اعتراض كرده بود و گفته بود حجم بازي بسيار بالاست امروز Konami رسما اعلام كرد كه بازي Metal Gear Solid 4 اولين بازي خواهد بود كه از 50GB Blu-Ray Disc استفاده خواهد كرد

همچنين رايان پيتون اعلام كرد به خاطر كم داشتن فضا قادر به گذاشتن چند زبان نيستند پس نسخه ژاپني زبان انگليسي رو نداره و نسخه امريكايي و اروپايي زبان ژاپني را دارا نيست

منبع

mgs4-50gbbluraycopy.jpg

موفق باشيد !!

آخرین ویرایش:
اولا همونطور که قبلا گفتیم از Fansiteها خبر نذارین

ثانیا توی خبری که امروز اومده کونامی اینو گفته:

In a Konami retailers meeting yesterday, it was exposed that the game would be produced on a 50GB Blu-ray disc. "

که قطعیت نداره و معنیش تقریبا میشه کونامی خواستاره یا مایله که بازی روی دیسک 50 گیگ ریلیز بشه

Would be نزدیک‌ترین معنیش خواستار چیزی بودن، یا مایل به چیزی بودن، یا حتی تلاش کردن برای رسیدن به چیزی میشه
Desiring, attempting, or professing to be

و سایت mgs4.net اومده با ترکیب پادکست ماه گذشته و خبر امروز و اضافه کردن اینکه کوجیما قبلا گفته 50 گیگ برای بازی کمه، نتیجه‌گیری کرده که بازی روی دیسک 50 گیگابایت ریلیز خواهد شد!!

فعلا چیزی رسما اعلام نشده و قطعی هم نیست

سلام

اقا بهزاد توي mgs4.net من چنين چيزي نديدم فقط همين نوشته بود

چيزي كه شما ميگيد احتمالا براي ripten هست حالا من نميدونم چرا mgs.net اومده گفته بازي روي 50 مياد

Source خبر هم براي Gamesmaya هست نه خود mgs4 .netكه فكر كنم به زبان ژاپني هست

من الان به نكته اي برخوردم Source هم ripten و هم mgs4.net يكي هست حالا واقعا عجيبه كه چرا يكي با قاطعيت گفته يكي روي 50 گيگ مياد و اون يكي نه

آخرین ویرایش:
بر اساس این جمله:
In a Konami retailers meeting yesterday, it was exposed that the game would be produced on a 50GB Blu-ray disc. "
حرف ایشون درسته!
ولی من نمیدونم این جمله ها از کجا اومده چون توی منبع خبر با قاطعیت گفته که Konami تایید کرده و خبر هم بر اساس منبعش کاملا درست ترجمه شده;) :

After Kojima spoke out and said Metal Gear Solid 4 could not all fit on a 50GB Blu-Ray Disc and things had to be compressed, people assumed that the game will be on one anyway. Konami has today confirmed that Metal Gear Solid 4 will be the first Playstation 3 game to use a 50GB disc, and is now the largest console game in terms of disc space usage.

On the Kojima Productions Podcast, Ryan Payton stated that respective versions of Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots will not have the Japanese / Other language track due to space restrictions.

"Unfortunately because of disc space, we don’t have the space to include other languages, other voice over files for the respective versions.

So the Japanese version’s not gonna have English voiceover, and the North American and European versions won’t have Japanese voiceover."

Source: Gamesmaya (Thanks, Ripten!)
................
پ.ن:لطفا از به کار بردن فن بوی و این جور کلمات بپرهیزید! خیلی توهین آمیزه!

سلام

اقا بهزاد توي mgs4.net من چنين چيزي نديدم فقط همين نوشته بود

چيزي كه شما ميگيد احتمالا براي ripten هست حالا من نميدونم چرا mgs.net اومده گفته بازي روي 50 مياد

نه چیزی که من گفتم ماله mgs4.net نبوده

فعلا شایعه شده که بازی روی 50 گیگ میاد. البته اون پادکستی که بهش اشاره شده مال ماه گذشتش. بعد از اون 2 تا پادکست دیگه هم اومده. زمانی که اون پادکست اومده قطعی نشده بود که بازی روی 50 گیگ میاد چون اگه شده بود حتما توی پادکست اشاره میکردن.

الانم این سایتا اومدن به همون پادکست اشاره کردن؛ در صورتی که احتمالا با قطعی شدن اینکه بازی روی دیسک 50 گیگ میاد، صحبت‌های اون پادکست باطل میشن

خبر هم بر اساس منبعش کاملا درست ترجمه شده

مساله اینجاس که اون منبع معتبر محسوب نمیشه!

توی اون منبع نوشته کوجیما ماه گذشته گفته 50 گیگ برای بازی کم اومده. در صورتی که فکر کنم دیگه همه‌ی 6 میلیارد ساکن کره‌ی زمین فهمیدن که توی اون مصاحبه کوجیما حرفی از چند گیگ نزده!
از همین جمله میشه اعتبار منبع رو فهمید

من الان به نكته اي برخوردم Source هم ripten و هم mgs4.net يكي هست حالا واقعا عجيبه كه چرا يكي با قاطعيت گفته يكي روي 50 گيگ مياد و اون يكي نه

اون لینک ژاپنی رو که با Google Translater باز کنی میشه این:

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ja&u=http://gamesmaya.blog98.fc2.com/blog-entry-424.html&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dhttp://gamesmaya.blog98.fc2.com/blog-entry-424%26hl%3Den

حالا شاید اون نویسنده‌ی Ripten ژاپنی بلد بوده که اینو ترجمه کرده! ولی چیز خاصی از این لینک نمیشه فهمید

من فقط منتظرم خبر اینکه این بازی روی BD 50 GB بیاد رسما اعلام بشه تا بعضی ها اینقدر بی خود گیر ندن که این بازی روی 50 GB نمیاد

کسی گیر نداده بازی روی 50 گیگ میاد یا نمیاد و برای من هم هیچ اهمیتی نداره که بازی روی دیسک 500 گیگ بیاد یا روی فلاپی

اینجا فقط اخبار اصلاح میشه

در ضمن 1 پست Off دیگه ازت ببینم از سایت بن میشی

الان بر اساس این شایعاتی که مبنی بر اومدن بازی روی 50 GB هست ، کاملا ثابت میشه که اونموقع که Kojima از فضای کم Blu-Ray مینالید ، منظورش 25 GB بوده که حالا در تلاش هستن که بازی رو روی 50 GB بدن .

دیگه هر کاری هم که با این بازی کرده باشن نمیتونه 50 GB رو کامل پر کنه !

سلام خدا کنه روی 50 گیگ نیاد بابا شما چرا به فکر خودمون نیستید الان که الان بازیها روی بلوری 25 گیگی میاد که قیمتا توی مملکتمون سر به فلک میزنه حساب کنید که بازی متال اگرم روی همین بلوری هم بزنند خودتون میدونید قیمتا سر به فلک میزنه حالا اگر 50 گیگ بشه مغازه دارای محترمند بحانه قشنگی دستشون میاد قیمت سربه فلک دوبرابر میفروشند:eek:

سلام خدا کنه روی 50 گیگ نیاد بابا شما چرا به فکر خودمون نیستید الان که الان بازیها روی بلوری 25 گیگی میاد که قیمتا توی مملکتمون سر به فلک میزنه حساب کنید که بازی متال اگرم روی همین بلوری هم بزنند خودتون میدونید قیمتا سر به فلک میزنه حالا اگر 50 گیگ بشه مغازه دارای محترمند بحانه قشنگی دستشون میاد قیمت سربه فلک دوبرابر میفروشند:eek:
البته این بازی چه روی 25gb بیاد چه روی 50gb قیمتش همون 60$ خواهد بود بنابراین تغییر دیسک نمی تونه تاثیری برروی قیمت این بازی بزاره.
گرچه اینجا ایران هست و هرکی با هر قیمتی که دوست داره جنسشو می فروشه.

فعلا چیزی رسما اعلام نشده و قطعی هم نیست

حالا به نظر شما واقعا این بازی روی Blu-ray 50GB بیاد پیروزی بزرگی ـه ؟! این طوری که شما پافشاری میکنی که "قطعی هم نیست" انگار کار عجیبی کردن...

اگه کسی Metal Gear بازی کرده باشه ؛ میدونه که بعد از هر 5 دقیقه Gameplay ؛ 1 ساعت Cut-scene داره؛ اصلا هم عجیب نیست که با این همه HD video و صدای فشرده نشده اینقدر فضا میخواد...

با این خبر با اون حرف های کوجیما دیگه خیلی خیلی واضحه که بازی روی BD 50 GB میاد؛ دیگه هم لازم نیست آدم بره ترجمه would و will be رو با هم مقایسه کنه...

یه کم واقع بین باشیم ، واقعا چه 50 گیگ چه 100 گیگ هیچ فرقی برای طرفدار بازی نمیکنه...

الان بر اساس این شایعاتی که مبنی بر اومدن بازی روی 50 GB هست ، کاملا ثابت میشه که اونموقع که Kojima از فضای کم Blu-Ray مینالید ، منظورش 25 GB بوده که حالا در تلاش هستن که بازی رو روی 50 GB بدن .

دیگه هر کاری هم که با این بازی کرده باشن نمیتونه 50 GB رو کامل پر کنه !

فهمیدن این موضوع از آب خوردن هم راحت تره نیما جان :biggrin1: بازی بیاد حجمش رو می گیرم حتماَ قبل از بازی کردن بعد اگه از 25 گیگ یکم بیشتر بود مثلاَ به اندازه 5 گیگ یا یکی دوگیگ بالا و پایین تر ، اونوقت یعنی نتیجه گیری شما درسته ولی اگه تقریباَ تا ته پر بود یعنی 50 گیگ کم بوده :-":biggrin1:.
پس بهتره نظرات باشه برای بعد از ریلیز بازی ...

باتشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or