Ali.jangi کاربر سایت May 21, 2021 #16 نوشته شده توسط Sega_genesis: بخوای فقط منفی بافی باشی خدا هم منکر باید بشی پس ? عیب نزار رو یه عنوان شاهکار ? اونم فقط یکسره عیب بزاری بیشتر... آقا منفی بافی کجا بود? فقط گفتم ریمیک مردن از این شاهکار دوری کنه به نفعش هست Reactions: Sega_genesis
نوشته شده توسط Sega_genesis: بخوای فقط منفی بافی باشی خدا هم منکر باید بشی پس ? عیب نزار رو یه عنوان شاهکار ? اونم فقط یکسره عیب بزاری بیشتر... آقا منفی بافی کجا بود? فقط گفتم ریمیک مردن از این شاهکار دوری کنه به نفعش هست
Sega_genesis کاربر سایت May 21, 2021 #17 نوشته شده توسط Ali.jangi: آقا منفی بافی کجا بود? فقط گفتم ریمیک مردن از این شاهکار دوری کنه به نفعش هست بیشتر... بله چون از ریمیک MGS1 توقع MGS2 داری ? از کات سین و ..... صحبت میکنی انگار پلی ۱ در حد پلی ۵ بوده ?? خلاصه کلام MGS1 نسل ۵ ریمیک شده برا کنسول نسل ۶ همین دیگه توقع MGS4 از کجا داری ? بازی پلی ۱ ه متوجه ای که؟ Reactions: Ali.jangi
نوشته شده توسط Ali.jangi: آقا منفی بافی کجا بود? فقط گفتم ریمیک مردن از این شاهکار دوری کنه به نفعش هست بیشتر... بله چون از ریمیک MGS1 توقع MGS2 داری ? از کات سین و ..... صحبت میکنی انگار پلی ۱ در حد پلی ۵ بوده ?? خلاصه کلام MGS1 نسل ۵ ریمیک شده برا کنسول نسل ۶ همین دیگه توقع MGS4 از کجا داری ? بازی پلی ۱ ه متوجه ای که؟
Ali.jangi کاربر سایت May 21, 2021 #18 نوشته شده توسط Sega_genesis: بله چون از ریمیک MGS1 توقع MGS2 داری ? از کات سین و ..... صحبت میکنی انگار پلی ۱ در حد پلی ۵ بوده ?? خلاصه کلام MGS1 نسل ۵ ریمیک شده برا کنسول نسل ۶ همین دیگه توقع MGS4 از کجا داری ? بازی پلی ۱ ه متوجه ای که؟ بیشتر... همین عکسی که گذاشتی منبع مشکله ولی اوکی Reactions: Sega_genesis
نوشته شده توسط Sega_genesis: بله چون از ریمیک MGS1 توقع MGS2 داری ? از کات سین و ..... صحبت میکنی انگار پلی ۱ در حد پلی ۵ بوده ?? خلاصه کلام MGS1 نسل ۵ ریمیک شده برا کنسول نسل ۶ همین دیگه توقع MGS4 از کجا داری ? بازی پلی ۱ ه متوجه ای که؟ بیشتر... همین عکسی که گذاشتی منبع مشکله ولی اوکی