سلاممقاله ی کامل و جامعی بود.فقط امیدوارم از بعد گیم پلی راه فانتوم پین را ادامه بدهند
سلامیادمه متالگیر ps1 ریمیک شده بود برا کنسول نسل ۶ nintendo gamecube
سلام
تو متن کلی دربارش نوشتم بازیش افتضاح بود
اگه ریمیکی درکار باشه باید کامل برعکس این یکی باشه
بازیش که خودش خوبه اما پر از مشکلهاتفاقا عالی بود
قرار نیست چون زیر نظر استاد ریمیک نشده بازیش خوب نباشه
هم نسخه پلی ۱ رفتم هم نسخه gamecube
نسخه gamecube بهتر بود
نسخه پلی ۱ که پیکسل پیکسل بود ?
ممنون دوست عزیز کلی وقت روش گذاشتم خوشحالم که خوشتون اومده
بازیش که خودش خوبه اما پر از مشکله
کات سیناش شبیه ماتریکسن . گیم پلیش شکنندس . با اینکه صداپیشه هاش همونن کیفیت صداگذاریش پایینه . موزیکشم که تو دیواره
رنگ محیطشم که سبزه!
حاج آقا موضوع اینه که این ریمیک برای دوران خودشم خوب نیست وقتی که میاد سیستم گیم پلیه جدید وارد لول دیزاین قدیمیه MGS1 میکنه و خرابش میکنه دیگه چجوری بهش میشه گفت عالی؟ کات سینهاش با خود MGS2 مقایسه کنید خندتون میگیرهاین ریمیک برا اون زمان عالی بود باید توقعت در همون سطح و همون زمان باشه ?
نه ۲۰ سال بعد بگی اخ پیف ?
پس حتما موافق متالگیر nokia n-gage ی ?
حاج آقا موضوع اینه که این ریمیک برای دوران خودشم خوب نیست وقتی که میاد سیستم گیم پلیه جدید وارد لول دیزاین قدیمیه MGS1 میکنه و خرابش میکنه دیگه چجوری بهش میشه گفت عالی؟ کات سینهاش با خود MGS2 مقایسه کنید خندتون میگیره
تنها ضعف mgs1 اصلی نسبت به ریمیک فقط گرافیکشه از بقیه جهت ها بازیه بهتریهبازی نسل ۵ با گرافیک پیکسل پیکسل ?
تو نسل ۶ همون بازی ریمیک کردن با گرافیک خیلی بالاتر و بهتر برا gamecube
همون طوری که اویل ۱ ریمیک کردن برا gamecube
همونطور که رزیدنت ایول ۳ یه ریمستر خیلی ناچیز کردن برا gamecube
و ........
نباید با MGS2 مقایسه شه باید با MGS1 مقایسه شه که ارتقا گرافیکی پیدا کرده
تنها ضعف mgs1 اصلی نسبت به ریمیک فقط گرافیکشه از بقیه جهت ها بازیه بهتریه
مسئله اینه که MGS1 ارتقا گرافیکی پیدا نکرده بلکه انجین و گیم پلیش مال MGS2 و گیم پلی MGS2 رو محیط MGS1 جواب نمیده خیلی سادست
این ریمیک هایی که مثال زدید برعکس MGS پیشرفت هایی که درشون ایجاد کردن بهشون میخورد و بالانسن
اویل3 هم فقط یه پورت ساده بود
حال کی گفت من گیم کیوب نداشتم؟ من نگفتم شما نگو بازی خوب هست که نظرتون محترم من فقط ایراداتش گفتمنه اصلا
اتفاقا تجربه بینظیری بود ?
حالا قرار نیست نداشتی گیم کیوب و مثلا ۱۷ سال این بازی تجربه نکردی عیب بزاری رو مال مردم ??
حال کی گفت من گیم کیوب نداشتم؟ من نگفتم شما نگو بازی خوب هست که نظرتون محترم من فقط ایراداتش گفتم