Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میشه یه ذره در مورد این مشکل که زیاد خارج بشیم BD میشکنه توضیح بدید یعنی چی؟؟مثلا چند بار در روز خارج بشیم چجوری؟بیشتر توضیح بدید ممنون
عزیز اونا شوخی بود . منظورم این بود چون ناراحت می شید چون لولتون اومده پایین ناراحت می شید و می زنید می شکنیدش .///////// و چون خودم تجربه کردم می کم اگه 4 یا 5 بار خارج بشید Block می شید . و چون من در چند Furom خودم اینا رو گفتم .سعی کنید خارج نشید از وسط بازی .

مشکل شما اینه که زیاد زیاد از بازی خازج می شید و سرور MGO هم شما رو تا 30 یا 15 دقیقه Block می کند . و اگر هم بازم تکرار کنید لولتون پایین می افته و خطر شکستن Joystick و BD وجود داره . ریجوینم 1 ه . و ماله امریکاس .

نه بابا!
همش دوبار تونستم بازی کنم...اصلا هم خارج نشدم...درسته لولم صفره...ولی فوت فنش و مپ هاش رو بلدم و میکشم زیاد!
ربطی به اون نداره....عصر،شب و..تست کردم نشد!
وسط بازی یهو پرید گفت دیسکانت از سرور!

نه بابا!
همش دوبار تونستم بازی کنم...اصلا هم خارج نشدم...درسته لولم صفره...ولی فوت فنش و مپ هاش رو بلدم و میکشم زیاد!
ربطی به اون نداره....عصر،شب و..تست کردم نشد!
وسط بازی یهو پرید گفت دیسکانت از سرور!
کسی نبود کمک کنه!
هنوز هم همین مشکل رو دارم...!
ID رو پاک کردم دوباره درست کردم باز هم همین ارور رو میده!

کسی نبود کمک کنه!
هنوز هم همین مشکل رو دارم...!
ID رو پاک کردم دوباره درست کردم باز هم همین ارور رو میده!
اقا موردی نداره حتی خوده من توی تمام روز مشکل داشتم با وصل شدندش
حتما دارند کارهایی میکنند اخه وقتی میخواستند ابدیت بدند بیرون قطع میکردند حالا صبر کن تا فردا احتمالا درست میشه:biggrin1:

اقا موردی نداره حتی خوده من توی تمام روز مشکل داشتم با وصل شدندش
حتما دارند کارهایی میکنند اخه وقتی میخواستند ابدیت بدند بیرون قطع میکردند حالا صبر کن تا فردا احتمالا درست میشه:biggrin1:
حالا اون رفت یه مسئله lol بر انگیز دیگه ای پیش اومد!
میگه کارکتر مجانی این سیستم ps3 هم اکنون در حال ماموریت است...برو mgo shop یه جای خالی بخر!:دی
از بازیه!؟!

'کانکت شدن به MGO یک بار enjoy یک بار'
یعنی شما تا کابل محترمه رو به ps3 میزنید فقط یک بار میتونید از یکی از هاست های بازی دیدن فرماییده بازی کنید lol
اگر کابل رو از ps3 قطع کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه(یکم بالا پایین داره) صبر کنید بعد دوباره کابل محترمه رو بزنید به دستگاه میتونید دوباره کیفور شید.
این روش تست شده هست.
اما اگر بخواهید بدون قطع کابل صبر کنید,به ناچار 30-40 دقیقه تا یک ساعت( ! ) باید صبر کنید تا بتونید دوباره کاکنت شید.
لازم به ذکره که اگر از هاستی کیک یا بن شید یا طرف هاست رو ببنده شما از محیط loby بیرون نمیرید.
من خودم هنوز این روش را امتحان نکردم و این را یکی از بچه ها برایم فرستاد ببین درسته یا نه
بذبختانه من درستی به اینترنت ندارم که ببینم راست میگه یا نه

دوستان این آپدیت ریجن 1 چند گیگه !؟!!!!

امروز میخوام بذارم بگیره بالاخره بعد این همه مدت

هرچی هست زیاده . :d چی کار داری چند گیگ اصل دانلودش که زجر اوره . :(
ابدیتش که زیاد نیست بابا الکی مردم را میترسونی حداقل 2گیگ600مگ بیشتر نیست:d

اقا این اپدیتاش خیلی خیلی زیاده در حد فاجعه! من که 5 ساعت گذاشتم تازه 5 درصد پرشده بود! اینجوری حیف نمیشه انلاینش رو تجربه کرد!
خوب دیگه اگر شماها بازی را زودتر خریداری کرده بودید دیگه احتیاجی به این همه زحمت نبود
من وقتی خریدمش زود زود ابدیتش میکردم تا یک دفعه این قدر زیاد نشه
ولی حیف انلاینش خیلی باحاله
ماله من هم ریجن 1 اددم کنید تا ببین این مشکل اینترنته ما هم حل نمیشه شب ها بیاییم :(()x

الان کلا تعطیل هست نمیشد دانلود کرد

چی کارش کنیم حالا :دی

از P2P که 0 کلا 0 :((

HTTP هم اررور میده یکم از دانلود میگذره

کی درست میشه ؟

خیلی دوست دارم بازی کنم

سلام دوستان مهربان
وقتی میرم رو شروع بازی،میگه که رو این کنسول دیگه اکانت مجانی نیست...
برو از mgo shop بخر...
راه حلی هست؟!
بعد اکانت اصلی psn من آمریکاییِ...و بازی ریجن3...اگه بخوام خرید کنم...ریجن اکانت و بازی یکی باید باشه؟
میخوام DLC ها رو بخرم...!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or