Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان مهربان
وقتی میرم رو شروع بازی،میگه که رو این کنسول دیگه اکانت مجانی نیست...
برو از mgo shop بخر...
راه حلی هست؟!
بعد اکانت اصلی psn من آمریکاییِ...و بازی ریجن3...اگه بخوام خرید کنم...ریجن اکانت و بازی یکی باید باشه؟
میخوام DLC ها رو بخرم...!:دی
چييييييييييييييييييييي توووووووووووووووووووو مطمعني ببينم نوشته اش را بنويس برام ببينم
نامردها نکنه ديگه پولي شد اي بابا :((:((

چييييييييييييييييييييي توووووووووووووووووووو مطمعني ببينم نوشته اش را بنويس برام ببينم
نامردها نکنه ديگه پولي شد اي بابا :((:((
نوشته رو واسه چی میخوای:دی
من اکانت مجانیم رو داغون کردم!:دی
حالا میخوام 8 دلار بدم یه اکانت دیگه بدم...
بازی ریجن 3 و اکانت psn(ps stor ریجن 1...
میشه خرید کرد دیگه؟؟

این ریجن 2 هم گیر نمیاد اصلا !

ببینم اگه گیر نیوردم همینو بذارم آپدیت کنم

رضا حیف ریجن 3 داری ps3 تو میوردی اینجا شیر می کردم واسه خودم گیم دیتا رو :دی

نوشته رو واسه چی میخوای:دی
من اکانت مجانیم رو داغون کردم!:دی
حالا میخوام 8 دلار بدم یه اکانت دیگه بدم...
بازی ریجن 3 و اکانت psn(ps stor ریجن 1...
میشه خرید کرد دیگه؟؟
برو بابا من را ترسوندي خيلي ترسيدم گفتم نکنه که يک دفعه اينم شد پولي والا :((:-o
جات خالي ديروز رفتم بازي کردم رفوندموشون :))دقيقا شانس اوردم رفتم با لونه بالاتره خودم بجنگم دقيقا 3 تا را يک دفعه هندشات کشتم و بعد اون 3 نفر يک دفعه امدند من را بکشند نامردها ضورش که نميرسه يک به يک بياد همشون باهم امدند:-s=((
البته بعد باز هم کشتم ولي زود امدم بيرون تا نکشنم:))فکر کنم حرسشون را در اوردم=))
چه حالي کردم بعداز شش ماه چه کيفي داد اخيش
دوستان من امروز رفتم ببينم اين چيزهاي پوليش تخفيفي براي ايدي هاي پولي اختصاص داده يا نه :-/برام جاي سوال بود وقتي رفتم ديدم نه اصلا اون مالش جداست و اون اصلا حتي يک دالار هم تخفيف نداده بود نامرد کونامي :((
فکر نکنم ديگه منم پريموم بگيريم حيف وقعا حيف شد:((
هر کي حريفه فقط بياد تا لته پارش کنم b-):d
چه حالي داد واقعا ميگم:>:x:x;;)

برو بابا من را ترسوندي خيلي ترسيدم گفتم نکنه که يک دفعه اينم شد پولي والا :((:-o
جات خالي ديروز رفتم بازي کردم رفوندموشون :))دقيقا شانس اوردم رفتم با لونه بالاتره خودم بجنگم دقيقا 3 تا را يک دفعه هندشات کشتم و بعد اون 3 نفر يک دفعه امدند من را بکشند نامردها ضورش که نميرسه يک به يک بياد همشون باهم امدند:-s=((
البته بعد باز هم کشتم ولي زود امدم بيرون تا نکشنم:))فکر کنم حرسشون را در اوردم=))
چه حالي کردم بعداز شش ماه چه کيفي داد اخيش
دوستان من امروز رفتم ببينم اين چيزهاي پوليش تخفيفي براي ايدي هاي پولي اختصاص داده يا نه :-/برام جاي سوال بود وقتي رفتم ديدم نه اصلا اون مالش جداست و اون اصلا حتي يک دالار هم تخفيف نداده بود نامرد کونامي :((
فکر نکنم ديگه منم پريموم بگيريم حيف وقعا حيف شد:((
هر کي حريفه فقط بياد تا لته پارش کنم b-):d
چه حالي داد واقعا ميگم:>:x:x;;)
حیف که PS3 , Metal Gear Online ام اپدیت می خوان وگرنه بهت می گقتم کی به کیه >:)>:)>:) . و اینکه ریجوینمون فرق می کنه . حیففففف .

خوب من یکی از ادد اون را خریدم و برای یکی از دوستان توصیح دادم مختصر برای شما دوستان هم میزارم تا متوجه بشید چی به چیه
#:-s#:-sخوب من امدم
ببین گفنی که میشه چندتا کارتر درست کرد اره میشه ولی پولی هست برای همین که بیام مطمعن شم رفتم یکی از اونها را خریداری کردم توی عکس پایینی که مبینی من گزینه اولی را خریدم
http://forum.bazicenter.com/picture.php?albumid=537&pictureid=6274
شش تا گزینه داره همین طور که میبینی ولی من بدبخت شدم الکی اولی را خریدم حالا هم مجبورم با کارتر اولی بازی کنم و هم این جدیده
http://forum.bazicenter.com/picture.php?albumid=537&pictureid=6275
این یکی هم که مبینی من تازه یک کارتر خریدم و میاد پایین کارترم و فقط میتوانی یک کارت تهیه کنی اگر بیشتر میخواهی باید پول به گزینه اولی بدی تا اجازه دانلود بده
بدبختیش میدونی چیه باید تمام skin ها را از اول برم و خوشبختانه اش هم اینه که لونم 5 هست و اون قبلی 6 هست و ولی خوبه بهتر هر چیزه دیگری با این که خریدم یک ادم ساده بود ولی ایتم زیاد داشت و صورت هم زیاد خلاصه گزینه اولی اصلا به صرفه نیست ادم بخره که من اشتباه کردم
ولی برای کسانی خوبه که تازه میخوان بازی را شروع کنند بد نیست یک کارتر بخرند و با اون جلو برند
بقیه گزینه ها هم دومی و سومی هم برای صداها هست مثلا کمکت کردن یا دستور حمله کردند از این چیزهای جدید گزینه ها 2و3 خوبا چون برای کسی که هدست نداره خوبه
گزینه 4و 5 هم برای جاهای مختلف بازی و همچنین ادم های جدید مثله ومپ و رایدن هست
که بدبختی گرون هستند و من موندمه بخرم نخرم خدا میدونه چه کار کنم:((

حدود 3 گیگ نزدیک به 4 گیگ!!

خوبیش اینه که قابلیت ریزوم داره!!

هم میشه http دان کرد هم با تورنت!! که البته هر دو قابلیت از طریق خود دستگاه PS3 ـی شما پشتیبانی میشه نیازی به PC نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or