Metal Gear 25th Anniversary Event [معرفی بازی MGS: Ground Zeroes]

Behrooz

کاربر سایت

شروع مراسم: پنج‌شنبه ساعت 9:30 صبح [به وقت ایران]>> Countdown

Twitter/Hideo Kojima:
"Prep for tomorrow"

در جریان مراسم 25 سالگی سری MGS، کوجیما از نسخه‌ی جدیدی از این فرنچایز تحت عنوان Ground Zeroes پرده برداری کرد.
GZ به مانند Peace Walker قرار است پیش درآمدی برای سری محسوب شود (احتمالا وقایع بازی بعد از PW رخ می‌دهد) و همچین یک عنوان Open World می‌باشد.
به نظر می‌آید بیگ باس دوباره بازگشته است.
آرم MFS بر روی شونه‌ی وی و استفاده از چشم بند و همچین اشاراتی که تریلر بازی شد، به مانند Paz ،Mother Base و Chico، نشان می‌دهد شخصیت نشان داده شده در تریلر همان بیگ باس معروف است. 4Gamer همچنین گزارش داده که آن‌ها صدای Tomokazu Sugita (صداگذار Miller در PW) نیز شنیده اند.
در اولین تصویر بازی جمله‌ی "From FOX two phantoms were born" نیز به چشم می‌خورد که احتمالا به دو شخصیت بیگ باس و زیرو اشاره دارد.

فامیتسو گزارش داده است که تریلر بازی بر روی فاکس انجین شده است و کاملا In-Game و Real Time بوده و همچنین بر روی PCای که سخت افزار آن متناسب با کنسول‌های نسل فعلی، PS3 و 360 است اجرا می‌شده.
مطمئنا این بازی برای کنسول ها نسل فعلی و احتمالا PC قرار است عرضه شود. (گیم اسپات و فامیتسو هر دو این موضوع رو تایید کردند.)
فاکس انجین هم برای این نسل و هم برای نسل بعد در نظر گرفته شده است.
فامیتسو اضافه کرد که کوجیما پروداکشن همچنین کار بر روی بازی‌های نسل بعد را نیز شروع کرده است.

یک سری توییت از افرادی که در نمایش بازی حضور داشته‌اند، نشان از فوق العاده بودن بازی می‌دهد. به گفته ی یکی از توییت ها نمایش بازی با یک کات سین کاملا ریل تام شروع شد، سپس گیم پلی بازی نمایش داده شد. محیط بارانی و شب هنگام در یک پادگان صحنه های زیبایی را به گفته ی حضار بوجود آورده است. فردی دیگر به محیط فوق العاده بزرگ و پر جزییات و اتمسفر بازی اشاره داشته است. تمام المان های مخفی کاری PW و MGS برگشته اند. دوری کردن از نورافکن های آلارم و جستجو، کشتن چند گارد به صورت مخفیانه، راندن جیپ، برقراری تماس با هلیکوپتر برای Evac و .... در تریلر دیده می‌شد.

اولین تصاویر از MGS: Ground Zeroes:

98225805697895495883.jpg

75074031191400599496.jpg

--------------------------------------------------------

Metal Gear بر روی پرده‌ی نقره‌ای سینما

files_news__tumblr_m9k354qNCo1rpkctxo1_500%5Bw200h200mresizeByMaxSize%5D.jpg

در جریان سالگرد 25 سالگی فرنچایز Metal Gear، بعد از چندین سال شایعه رسما اعلام شد که قرار است فیلمی بر اساس این سری بازی ساخته شود.

وظیفه‌ی ساخت فیلم به Columbia Pictures محول شده است. Avi Arad، تهیه کننده‌ی سرشناس هالیوود که قبلا بر روی پروژه هایی نظیر The Incredible Hulk ،Amazing Spider-Man و Iron Man کار کرده، به تیم پروژه (به عنوان تهیه کننده) ملحق شده است.

Avi Arad در جریان مراسم به روی صحن آمد و اظهار داشت که تاریخ 25 ساله‌ی فرنچایز MG نشان می‌دهد که ما با یک "شگفتی" بزرگ سروکار داریم. وی ادامه داد که سال ها وقت خود را صرف آوردن کمیک‌های بزرگ بر روی پرده سینما کرده و سوپرهیروها را به پرطرفداران ژانر فیلم سازی تبدیل کرده است. اما حالا شرایط فرق می‌کند و تصور وی بر این است که ایندفعه باید بر روی بازی‌های ویدیوی تمرکز کرد، چرا که آن‌ها در این عصر به کمیک‌های جدید این دنیا تبدیل شده‌اند.

وی اضافه کرد که تمام تلاش خود را می‌کند که به بازی و المان‌های آن وفادار باشد و همچنان آن را به یک فیلم تعاملی همانند سری بازی تبدیل کند که شایسته‌ی پرستش باشد.

بعد از آن کوجیما بر روی صحن آمد و به تعریف و تمجید از Columbia Pictures پرداخت و اشاره‌ای به دو فیلم Stand by Me و Taxi Driver به عنوان فیلم‌های مورد علاقه‌ی وی که توسط کلمبیا ساخته شده‌اند نیز کرد. با این‌که به نظر می‌رسد فیلم همان چنان در مرحله‌ی نوشتن فیلم نامه و در وافع مقدماتی به سر می‌برد و هنوز کارگردان و بازیگری به تیم پروژه ملحق نشده است. اما کوجیما از اسم چند تن از کارگردان و بازیگران موردعلاقه خود، کریستوفر نولان، جکمن، مت دیمون و بن انفلک نام برد!

حداقل می‌توان گفت که کوجیما به آرزوی خود یعنی ساخت یک بازی که کاملا کات سین باشد رسیده است!

------------------------------------------------
MGS: Social Ops، عنوانی جدید برای اسمارت فو‌ن‌ها

files_news__A1hjxYLCcAAcZDa%5Bw200h200mresizeByMaxSize%5D.jpg_large%5Bw200h200mresizeByMaxSize%5D.jpg

در جریان مراسم سالگرد 25 سالگی فرنچایز Metal Gear، کوجیما از بازی جدیدی تحت عنوان Metal Gear Solid: Social Ops پرده برداری کرد. Social Ops قرار است برای اسمارت فون‌ها (به صورت 3D) عرضه شود. Gree، شرکت بزرگ ژاپنی که تمرکزش بر روی شبکه‌ها و سرویس‌های اجتماعی و همچین ساخت بازی برای پلتفرم موبایل است، به صورت اختصاصی در حال کار بر روی بازی می‌باشد.
Social Ops قرار است بر پایه‌‌ی موتور بازیسازی یونیتی ساخته شود. ایده‌ی کلی بازی از Peace Walker گرفته شده است و کوجیما به این اشاره کرده که ایده‌ی بازی‌هایی مانند Peace Walker و عناوین نظیر آن به راحتی می‌توانند بر روی پلتفرم های دستی کار کنند و نتیجه‌ی ثمر بخش داشته باشند.
Social Ops برای عرضه در زمستان امسال [در ژاپن] برنامه‌ریزی شده است. کوجیما همچنین اضافه کرد که آن‌ها در حال برنامه‌ریزی برای انتشار جهانی آن نیز هستند که البته اطلاعاتی از زمان عرضه‌ی آن برای بقیه‌ی نقاط در دسترس نیست.

تصاویری از Social Ops:
Untitled-4.jpg

Untitled-1.jpg

Untitled-5.jpg

--------------------------------------------

Metal Gear Rising

31099845131508649461.png

یه چند تا عکس دیگه: [تریلر را هم از اینجا ببینید]

[TABLE="class: cms_table_imgtbl, align: center"]
[TR]
[TD="class: cms_table_thumbnail, align: center"][/TD]
[TD="class: cms_table_thumbnail, align: center"] [/TD]
[TD="class: cms_table_thumbnail, align: center"] [/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_thumbnail"]
[TD="align: center"] [/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_thumbnail"]
[/TR]
[/TABLE]

بقیه ی تصاویر و اخبار فوق العاده جنجالی مراسم از قبیل تیشرت، عروسک و ساعت را از میتوانید از صفحه های قبلی این تاپیک بخوانید و تماشا کنید!

آخرین ویرایش:
دیگه لباس و دید در شب هم اسکی رفتن داره؟
ميدوني،آخه چون تو اون آرت ورك SC بارونه،نتيجه ميگيريم كل Heavy Rain چون بعد SC اومده يه تقليد و اسكي به تمام معناست:d آخه توش بارونه!
شرط ميبندم اگه NV رو نداشت عمرا اينارو ميگفتن!

سر MGS 4 هم اوايل دوستان بسيار ترول ميكردن دوربين جديد رو!گفتن اين كه شوتره!ولي MGS 4 اومد و 94 گرفت و چند تا GOTY هم برد.

ببینم کسی اینجا mgs2 رو بازی نکرده ! عرشه قایق و بارون و شبو ....
شما رو یاد چیزی نمی اندازه . chaos theory
( البته خودمم به شخصه وقتی اولین بار این تصویر و دیدم فکر کردم اسپلینتر سله b-)

:d باشه ... ولی همینکه اولین بار عکس رو میبینی فکر میکنی مربوط به بازی Splinter cell هست ... من فکر میکنم اکثرا توی نگاه اول به این موضوع فکر کردن ...
باور کن اسم تایپک باعث شد برخی اشتباه نکنن ... :d
دیگه اون برخی رو به ما نشناسون که ...

اونوقت خود SC که یه سال بعد از فرزندان آزادی اومد از لباس solid snake تو اون بازی اسکی کرده .

06002821290499494610.jpg

کلا پیشنهاد میکنم با MGS در نیوفتین !!!

آخرین ویرایش:
من نمیدونم این KONAMI چه گناهی به درگاه خداوند کرده که اینقدر بدبخت شده
تاپیک PES رو نیگا میکنی ملت توش مینویسن آشغال برید FIFA بزنید
میای تاپیک به این مهمی راجع به یکی از مهمترین ،بزرکترین و موثرترین بازی ها رو نیگا میکنی 90 درصد دارن دعوای کنسولش رو میکنن 10 درصد بقیه هم دارن میگن که MGS داره از SC تقلید میکنه
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

میشه یوخده به خودِ بازی هم توجه کنیم!؟!؟!؟>:d

---------- نوشته در 06:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:20 PM ارسال شده بود ----------

دیگه اون برخی رو به ما نشناسون که ...

اونوقت خود SC که یه سال بعد از فرزندان آزادی اومد از لباس solid snake تو اون بازی اسکی کرده .
نه خیر شما اشتب میفرمایید
کوجیما 25 سال همه رو بازی داده..........
از همون روز اول به فکر تقلید از SC بوده=))

نیست SC تو این چند سالِ خیلی عنوان خوبِ بترکونی بوده و MGS آشغالی بوده برای همین برادر هیدئو از SC کلی تقلید تابلو کرده تا شاید بازیش یوخده بهتر بشه

حالا اصلا گیریم کاستومش و آرتورکش شبیه SC شده. ما هم قبول کردیم. خب حالا که چی مثلا؟ چی رو میخواستید ثابت کنید با این حرف؟

تجربه نشون داده هیچوقت این حرفها بدون قصد و غرض زده نمیشن. یعنی امکان نداره یه نیش و کنایه ای پشت این حرف نباشه.

یعنی واقعا کوجیما و سری MGS انقدر بدبخت شدن که بیان از یه سری بازی دیگه که نصف متال گیر هم قدمت نداره و از نظر افتخارات هم هیچوقت باهاش برابر هم نبوده اسکی برن؟ دیگه لباس و دید در شب هم اسکی رفتن داره؟ الان یعنی MW3 هم از SC اسکی رفته؟
فعلا که تیم SC باید بیان دست به دامن کوجیما بشن تا بلکی بتونن بازی خودشون رو از این منجلابی که داره توش فرو میره (تبدیل شدن به COD سوم شخص) نجات بدن.
نزنید این حرفها رو، خوبیت نداره به خدا.
این ها همش فکر های مسخره جنابعالی هست که فکر میکنی هر کی بر ضد سونی و بازی های سونی حرفی بزنی با قصد و غرض میزنه. الان شما چندتا صفحه آخر تاپیک رو بخونن ببین کی داره جو رو به هم میریزه. کسی با قصد هیچ حرفی رو نزده فقط بچه ها گفتن که در نگاه اول همه یاد SC افتادن چون استایل این عکس و چشمی ای که داره شبیه سم فیشره، (حتی سایت های دیگه هم اینو گفتن) اما فن های گرامی که همه رو به آیینه خودشون میبینن فکر میکنن جریانیه. نه داداش من هیچ جریانی نیست شما خودتون خودتون رو دارید اذیت میکنید با این حرفا. هیچ کس اینجا بحث مقایسه و تقلید راه ننداخته اما این شماهایید که دارید جو رو به هم میریزید و مقایسه رو پیش میکشید و اصرار دارید که بگید این عکس از SC اسکی رفته! بعدش هم انتظار نداشته باشید که فن های SC بشینن و صحبت های شیرین شما رو در مورد مسخره کردن SC بشنون. خلاصه اینا رو گفتم که بعدا اگه تاپیک تبدیل شد به میدون جنگ SC و MGS ناراحت نشید چون خود شماها دارید شروع میکنید.

We all hail to the great late Big Boss

و خواهد رسید آن زمان که کنسولهایمان دیگر روشن نشوند و خواهد رسید آن روزی که دیگر پولی برای خریدن بازی در جیبمان نباشد .
اما آنروز امروز نیست . تا آن روز ما بازی خواهیم کرد و به امید آمدن روزی که با دستان خود کاور mgs5 را باز کنیم زنده می مانیم . ما تا آخرین نفس خواهیم جنگید

این ها همش فکر های مسخره جنابعالی هست که فکر میکنی هر کی بر ضد سونی و بازی های سونی حرفی بزنی با قصد و غرض میزنه. الان شما چندتا صفحه آخر تاپیک رو بخونن ببین کی داره جو رو به هم میریزه. کسی با قصد هیچ حرفی رو نزده فقط بچه ها گفتن که در نگاه اول همه یاد SC افتادن چون استایل این عکس و چشمی ای که داره شبیه سم فیشره، (حتی سایت های دیگه هم اینو گفتن) اما فن های گرامی که همه رو به آیینه خودشون میبینن فکر میکنن جریانیه. نه داداش من هیچ جریانی نیست شما خودتون خودتون رو دارید اذیت میکنید با این حرفا. هیچ کس اینجا بحث مقایسه و تقلید راه ننداخته اما این شماهایید که دارید جو رو به هم میریزید و مقایسه رو پیش میکشید و اصرار دارید که بگید این عکس از SC اسکی رفته! بعدش هم انتظار نداشته باشید که فن های SC بشینن و صحبت های شیرین شما رو در مورد مسخره کردن SC بشنون. خلاصه اینا رو گفتم که بعدا اگه تاپیک تبدیل شد به میدون جنگ SC و MGS ناراحت نشید چون خود شماها دارید شروع میکنید.
آخه جواب ندی اینا فک میکنن که توهمشون درسته و واقعا mgs از sc اسکی رفته ( شوخیش هم جالب نیس ) . ما هیچوقت شروع نکردیم ما همیشه واکنش دادیم تو تاریخ بازیسنتر همیشه اینجوری بوده :دی

حرفاى خنده دار توى تاپيک ميبينم :))
mgs از sc تقليد کرده؟؟ =))
اگه بخوايم به خاطر يه Night Vision بگيم تقليد کرده (که تازه اول متال گير nv داشته) پس کل هيکله SC تقليد از MGS ه. (البته من خودم طرفدار SC هستم شديد ولى واقعيته ديگه :d)

نمیدونم زدن goggles vision اسنیک چه ربطی داره به سم فیشر و این بحث هایی که دو سه صفحه رفته جلو ....
اگه میخواین بحث را منحرف کنین و کار به درگیری بکشه همین الان اعلام کنین تا فکر دیگه ای بکنیم

این پستم هم به این معنیه که این بحث اسکی و ورزشهای زمستونی از پست من به بعد کلا تموم میشه

من دازم یه مقاله جمع می کنم و می نویسم، در مورد اوایل داستان متال گیر تا هم کسایی که داستان رو نمی دونن با داستان آشنا بشم، هم واسه خودمون تجدید خاطره ای بشه و آماده بشیم برای GZ

فقط یه سوال ؟ Eric Bossic که چند روز پیش گفته بود دارم برای موشن کپچر (Mo-Cap) کار جدید کوجیما کار می کنم، به نظرتون منظورش همین بازیه یا MGS5، چون خودش هم بی خبر بود !

من دازم یه مقاله جمع می کنم و می نویسم، در مورد اوایل داستان متال گیر تا هم کسایی که داستان رو نمی دونن با داستان آشنا بشم، هم واسه خودمون تجدید خاطره ای بشه و آماده بشیم برای GZ

فقط یه سوال ؟ Eric Bossic که چند روز پیش گفته بود دارم برای موشن کپچر (Mo-Cap) کار جدید کوجیما کار می کنم، به نظرتون منظورش همین بازیه یا MGS5، چون خودش هم بی خبر بود !
برای این بازی بوده چون فعلا این بازی در اولیت قرار داره تا mgs 5

قابل تقدیره این کار :d.

حتما این بوده اگه این نبود یعنی کوجیما داره رو دوتا پروژه کار می کنه ؟ امکان نداره، البته شایدم موشن کپچر نسخه موبایلش بوده:d.

آخر 2013 اگه بیاد عالی میشه! :d دو تا MG تو یک سال! >:d<

همین بود! :d البته کوجیما داره رو نسل بعد هم کار میکنه که احتمالا باید MGS5 باشه! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or