Metal Gear 25th Anniversary Event [معرفی بازی MGS: Ground Zeroes]

Behrooz

کاربر سایت



شروع مراسم: پنج‌شنبه ساعت 9:30 صبح [به وقت ایران]>> Countdown

Twitter/Hideo Kojima:
"Prep for tomorrow"




در جریان مراسم 25 سالگی سری MGS، کوجیما از نسخه‌ی جدیدی از این فرنچایز تحت عنوان Ground Zeroes پرده برداری کرد.
GZ به مانند Peace Walker قرار است پیش درآمدی برای سری محسوب شود (احتمالا وقایع بازی بعد از PW رخ می‌دهد) و همچین یک عنوان Open World می‌باشد.
به نظر می‌آید بیگ باس دوباره بازگشته است.
آرم MFS بر روی شونه‌ی وی و استفاده از چشم بند و همچین اشاراتی که تریلر بازی شد، به مانند Paz ،Mother Base و Chico، نشان می‌دهد شخصیت نشان داده شده در تریلر همان بیگ باس معروف است. 4Gamer همچنین گزارش داده که آن‌ها صدای Tomokazu Sugita (صداگذار Miller در PW) نیز شنیده اند.
در اولین تصویر بازی جمله‌ی "From FOX two phantoms were born" نیز به چشم می‌خورد که احتمالا به دو شخصیت بیگ باس و زیرو اشاره دارد.

فامیتسو گزارش داده است که تریلر بازی بر روی فاکس انجین شده است و کاملا In-Game و Real Time بوده و همچنین بر روی PCای که سخت افزار آن متناسب با کنسول‌های نسل فعلی، PS3 و 360 است اجرا می‌شده.
مطمئنا این بازی برای کنسول ها نسل فعلی و احتمالا PC قرار است عرضه شود. (گیم اسپات و فامیتسو هر دو این موضوع رو تایید کردند.)
فاکس انجین هم برای این نسل و هم برای نسل بعد در نظر گرفته شده است.
فامیتسو اضافه کرد که کوجیما پروداکشن همچنین کار بر روی بازی‌های نسل بعد را نیز شروع کرده است.

یک سری توییت از افرادی که در نمایش بازی حضور داشته‌اند، نشان از فوق العاده بودن بازی می‌دهد. به گفته ی یکی از توییت ها نمایش بازی با یک کات سین کاملا ریل تام شروع شد، سپس گیم پلی بازی نمایش داده شد. محیط بارانی و شب هنگام در یک پادگان صحنه های زیبایی را به گفته ی حضار بوجود آورده است. فردی دیگر به محیط فوق العاده بزرگ و پر جزییات و اتمسفر بازی اشاره داشته است. تمام المان های مخفی کاری PW و MGS برگشته اند. دوری کردن از نورافکن های آلارم و جستجو، کشتن چند گارد به صورت مخفیانه، راندن جیپ، برقراری تماس با هلیکوپتر برای Evac و .... در تریلر دیده می‌شد.



اولین تصاویر از MGS: Ground Zeroes:

98225805697895495883.jpg

75074031191400599496.jpg



--------------------------------------------------------

Metal Gear بر روی پرده‌ی نقره‌ای سینما

files_news__tumblr_m9k354qNCo1rpkctxo1_500%5Bw200h200mresizeByMaxSize%5D.jpg


در جریان سالگرد 25 سالگی فرنچایز Metal Gear، بعد از چندین سال شایعه رسما اعلام شد که قرار است فیلمی بر اساس این سری بازی ساخته شود.

وظیفه‌ی ساخت فیلم به Columbia Pictures محول شده است. Avi Arad، تهیه کننده‌ی سرشناس هالیوود که قبلا بر روی پروژه هایی نظیر The Incredible Hulk ،Amazing Spider-Man و Iron Man کار کرده، به تیم پروژه (به عنوان تهیه کننده) ملحق شده است.

Avi Arad در جریان مراسم به روی صحن آمد و اظهار داشت که تاریخ 25 ساله‌ی فرنچایز MG نشان می‌دهد که ما با یک "شگفتی" بزرگ سروکار داریم. وی ادامه داد که سال ها وقت خود را صرف آوردن کمیک‌های بزرگ بر روی پرده سینما کرده و سوپرهیروها را به پرطرفداران ژانر فیلم سازی تبدیل کرده است. اما حالا شرایط فرق می‌کند و تصور وی بر این است که ایندفعه باید بر روی بازی‌های ویدیوی تمرکز کرد، چرا که آن‌ها در این عصر به کمیک‌های جدید این دنیا تبدیل شده‌اند.

وی اضافه کرد که تمام تلاش خود را می‌کند که به بازی و المان‌های آن وفادار باشد و همچنان آن را به یک فیلم تعاملی همانند سری بازی تبدیل کند که شایسته‌ی پرستش باشد.

بعد از آن کوجیما بر روی صحن آمد و به تعریف و تمجید از Columbia Pictures پرداخت و اشاره‌ای به دو فیلم Stand by Me و Taxi Driver به عنوان فیلم‌های مورد علاقه‌ی وی که توسط کلمبیا ساخته شده‌اند نیز کرد. با این‌که به نظر می‌رسد فیلم همان چنان در مرحله‌ی نوشتن فیلم نامه و در وافع مقدماتی به سر می‌برد و هنوز کارگردان و بازیگری به تیم پروژه ملحق نشده است. اما کوجیما از اسم چند تن از کارگردان و بازیگران موردعلاقه خود، کریستوفر نولان، جکمن، مت دیمون و بن انفلک نام برد!

حداقل می‌توان گفت که کوجیما به آرزوی خود یعنی ساخت یک بازی که کاملا کات سین باشد رسیده است!

------------------------------------------------
MGS: Social Ops، عنوانی جدید برای اسمارت فو‌ن‌ها


files_news__A1hjxYLCcAAcZDa%5Bw200h200mresizeByMaxSize%5D.jpg_large%5Bw200h200mresizeByMaxSize%5D.jpg


در جریان مراسم سالگرد 25 سالگی فرنچایز Metal Gear، کوجیما از بازی جدیدی تحت عنوان Metal Gear Solid: Social Ops پرده برداری کرد. Social Ops قرار است برای اسمارت فون‌ها (به صورت 3D) عرضه شود. Gree، شرکت بزرگ ژاپنی که تمرکزش بر روی شبکه‌ها و سرویس‌های اجتماعی و همچین ساخت بازی برای پلتفرم موبایل است، به صورت اختصاصی در حال کار بر روی بازی می‌باشد.
Social Ops قرار است بر پایه‌‌ی موتور بازیسازی یونیتی ساخته شود. ایده‌ی کلی بازی از Peace Walker گرفته شده است و کوجیما به این اشاره کرده که ایده‌ی بازی‌هایی مانند Peace Walker و عناوین نظیر آن به راحتی می‌توانند بر روی پلتفرم های دستی کار کنند و نتیجه‌ی ثمر بخش داشته باشند.
Social Ops برای عرضه در زمستان امسال [در ژاپن] برنامه‌ریزی شده است. کوجیما همچنین اضافه کرد که آن‌ها در حال برنامه‌ریزی برای انتشار جهانی آن نیز هستند که البته اطلاعاتی از زمان عرضه‌ی آن برای بقیه‌ی نقاط در دسترس نیست.

تصاویری از Social Ops:
Untitled-4.jpg

Untitled-1.jpg

Untitled-5.jpg


--------------------------------------------

Metal Gear Rising

31099845131508649461.png



یه چند تا عکس دیگه: [تریلر را هم از اینجا ببینید]

[TABLE="class: cms_table_imgtbl, align: center"]
[TR]
[TD="class: cms_table_thumbnail, align: center"][/TD]
[TD="class: cms_table_thumbnail, align: center"] [/TD]
[TD="class: cms_table_thumbnail, align: center"] [/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_thumbnail"]
[TD="align: center"] [/TD]
[TD="align: center"] [/TD]
[TD="align: center"] [/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_thumbnail"]
[TD="align: center"] [/TD]
[TD="align: center"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]



بقیه ی تصاویر و اخبار فوق العاده جنجالی مراسم از قبیل تیشرت، عروسک و ساعت را از میتوانید از صفحه های قبلی این تاپیک بخوانید و تماشا کنید!
 
آخرین ویرایش:
Ludvig Forssell دیگه کیه باو! :| اسمشو به عنوان Music Composer آخر تریلر نوشته بود. اصلا این یارو انگار وجود خارجی نداره هرچی گشتم! :d:|

آهنگ تریلر شبیه مین تم Battle field 3 بود (کلا جوگیر دهنده بود! :d). البته این مال همین تریلره فقط. امیدوارم Williams دوباره برگرده تا شاهد عظمت موسیقی MGS باشیم! (هر چند هیچ تیمی نمیتونه حتی به انگشت کوچیکه ی تیم Composerـه MGS1 نزدیک بشه. کلا اون تیم بعد از MGS1 پخش و پلا شدن! :( :dفقط Rika Muranaka موند اونم تا MGS3 که بعدش رفت! :|:()

آقا بر و بکس 4 هم عالی بودن
وای که اون آهنگ اول MGS 4 واییییییییییییییییییییییییی
آهنگ تریلر شبیه مین تم Battle field 3 بود
خواهشاً هم حوری رو با سگ مقایسه نکن:دی
کلاً باز هم میگم تو تریلر صدا خیلی خفن تر از تصویر بود:دی
اون تیکه که میرن سوار چرخبال میشن،اصلاً آدم میتونه 1 دیقه چشاش رو ببنده و فقط از صدا لدت ببره:x
 
تو این تریلر محیط بازی به نظر نمیومد اون چنان اپن ورلد باشه البته محیط مطمئنا خیلی بزرگه اما در حد همون نقشه ای که بیگ باس دستش میگرفت که خوب با توجه به اون وسعت میتونه رو این نسل اجرا بشه من که با دیدن تریلر به شدت یاد محیطای MGS3 افتادم انگار فقط با گرافیک تر شده بودن محیطای MGS3 اصلا کوچیک نبودن بافتای بازیم عجیب پلاستیکی به نظر میومد صورت اون شخصیت که سوخته بود و اون صخره ها اصلا طبیعی نبودن شایدم به خاطر این بود که بارون میبارید این ایراد تو MGS4 نبود اما خوب انصافا افکت بارونش مثل WD بود انیمیشنای خوبی داشت و نورپردازی خیره کننده البته کیفیت انیمیشناش اصلا و ابدا به آنچارتد 3 حتی نزدیکم نمیشد در کل چیزی نبود که رو این نسل اجرا نشه WD به خاطر این خاصه که محیطاش پر از آدمه که هر کدوم هوش مصنوعی متفاوت دارن و انگار واقعا زنده ان WD به خاطر این متفاوته که یه اپن ورلد واقعیه همینطور SW1313 که این بازیم ویژگی ها ی خاصه خودشو داره که باعث میشه بگیم نسل بعده فیزیک خیره کننده ای داره و کیفیت بافتاش وحشتناکه این چیزی که تو MGS : GZ دیدم با اینکه عالی بود اما نسل بعدی نیست و میشه انتظار داشت رو 360 و PS3 اجرا بشه چون تو بهترین حالت یه چیزی در حد همون آنچارتد 3 با کمی کیفیت بالاتر بود و خوب با توجه به اینکه دیگه آخر نسلیم پس میشه انتظار داشت بازی با همین کیفیت عرضه بشه هنوز نسل قبل و گرافیک GOW II و BLACK رو همه یادشونه
 
آقا من نشستم دوباره تريلر رو ديدم، موهاي اسنيك كلا قهوه ايه، اون اول هم بخاطر اين سفيده كه ازجلو داره نور پروژكتور بش ميتابه و كلا اون سفيد به نظر اومدنش براي تابش نوره و در كل قهوه اي است. چندتا عكس گرفتم كه مطمئن بشيد :d ، فقط ريشاش كم و بيش سفيد شدن.





 
آقا بر و بکس 4 هم عالی بودن
وای که اون آهنگ اول MGS 4 واییییییییییییییییییییییییی

خواهشاً هم حوری رو با سگ مقایسه نکن:دی
کلاً باز هم میگم تو تریلر صدا خیلی خفن تر از تصویر بود:دی
اون تیکه که میرن سوار چرخبال میشن،اصلاً آدم میتونه 1 دیقه چشاش رو ببنده و فقط از صدا لدت ببره:x

اهنگ MGS 4 عالی بود دقیقا اهنگ اولش که اسنیک هم روش حرف میزنه دیوانه کننده است
 
چبکو زمان PW ده سالش بود اگه اشتباه نکنم، زمان این بازی باید حداکثر 5 سال بعد از اون باشه
پس در نتیجه اسنیک زیاد پیر نیست شاید موهاش زود سفید شده و شاید هم موهای قهوه ای توش پیدا شه !
اما این تریلر کلاً سفید بود !
 
تاثیر بارن رو هم روی رنگ موهاش حساب کتاب کنید !!
خیسی مو رو تیره نشون میده
تا یه ویدیو از یک جای افتابی ندادن نمیشه گفت موهاش چه رنگیه :d
 
چبکو زمان PW ده سالش بود اگه اشتباه نکنم، زمان این بازی باید حداکثر 5 سال بعد از اون باشه
پس در نتیجه اسنیک زیاد پیر نیست شاید موهاش زود سفید شده و شاید هم موهای قهوه ای توش پیدا شه !
اما این تریلر کلاً سفید بود !





---
آخر تریلر وقتی صورت سوخته کلاه میذاشت سرش یاد ocelot افتادم.بهترین شخصیت منفیه امید وارم تو این بازی بیارنش.
البته خاكستري بود شخصيتش، تو آخر شما 4 هم كه مشخص ميشه خوب بوده اصن كل اين مدت :d
 
تو این تریلر محیط بازی به نظر نمیومد اون چنان اپن ورلد باشه البته محیط مطمئنا خیلی بزرگه اما در حد همون نقشه ای که بیگ باس دستش میگرفت که خوب با توجه به اون وسعت میتونه رو این نسل اجرا بشه من که با دیدن تریلر به شدت یاد محیطای MGS3 افتادم انگار فقط با گرافیک تر شده بودن محیطای MGS3 اصلا کوچیک نبودن بافتای بازیم عجیب پلاستیکی به نظر میومد صورت اون شخصیت که سوخته بود و اون صخره ها اصلا طبیعی نبودن شایدم به خاطر این بود که بارون میبارید این ایراد تو MGS4 نبود اما خوب انصافا افکت بارونش مثل WD بود انیمیشنای خوبی داشت و نورپردازی خیره کننده البته کیفیت انیمیشناش اصلا و ابدا به آنچارتد 3 حتی نزدیکم نمیشد در کل چیزی نبود که رو این نسل اجرا نشه WD به خاطر این خاصه که محیطاش پر از آدمه که هر کدوم هوش مصنوعی متفاوت دارن و انگار واقعا زنده ان WD به خاطر این متفاوته که یه اپن ورلد واقعیه همینطور SW1313 که این بازیم ویژگی ها ی خاصه خودشو داره که باعث میشه بگیم نسل بعده فیزیک خیره کننده ای داره و کیفیت بافتاش وحشتناکه این چیزی که تو MGS : GZ دیدم با اینکه عالی بود اما نسل بعدی نیست و میشه انتظار داشت رو 360 و PS3 اجرا بشه چون تو بهترین حالت یه چیزی در حد همون آنچارتد 3 با کمی کیفیت بالاتر بود و خوب با توجه به اینکه دیگه آخر نسلیم پس میشه انتظار داشت بازی با همین کیفیت عرضه بشه هنوز نسل قبل و گرافیک GOW II و BLACK رو همه یادشونه

اتفاقا بافتا خیلی طبیعی بودن و پلاستیکی نبودن.
صخره ها هم خوب بود باید دقت کنی که اون موقع هم شب بود و هم بارون شدید میومد و آب به طور مداوم روی صخره ها جاری بود.
لباس بارونی سرباز ها و لباس Jack هم به خاطر این بافتش پلاستیکی بود چون جنسش پلاستیکی بود :d
شما به سر خوردن آب روی صورت یا اون موقع که یه سرباز میخواد در زندان چیکو رو باز کنه دقت کن (فقط اون هدفونش رو ببین که چه جوری نور ازش انعکاس پیدا میکنه :-o)
یا وقتی رو صورت بیگ باس زوم میکنه و بیگ باس حرف میزنه به اجزای صورتش دقت کن (:x)

با این تفاسیر گرافیک GZ خیلی بیشتر از U3 هست. من نمیدونم چجوری شما GZ رو هم سطح با U3 میدونید.

در مورد WD هم که میگید هر کس کار خودشو میکرد باید بگم اصلا چیز مهمی نیست. شما برو Sleeping Dogs رو بازی کن مردم خیلی متفاوت تر از WD رفتار میکنن و Effect بارونش هم به هیچ وجه به متال گیر نمیرسه.

تازه به قول بچه ها هیچکس متال گیر رو به خاطر گرافیکش بازی نمیکنه :d

---------- نوشته در 12:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:50 AM ارسال شده بود ----------

آخر تریلر وقتی صورت سوخته کلاه میذاشت سرش یاد ocelot افتادم.بهترین شخصیت منفیه امید وارم تو این بازی بیارنش.

آخ نگو. تقریبا میشه گفت بهترین شخصیت منفی ای که تو عمرم دیدم :x اونم وقتی عصبانی میشد یا Volgin یا Boss بهش گیر میدادن یا جک ازش تعریف میکرد میگفت Your Pretty Good :d خیلی حال میداد.
 
من ترجیح میدم موهاش قهوه ای تیره باشه :دی نمیدونم چرا با سفید زیاد حال نمیکنم :دی

ولی اگه داستان بازی دو زمان مختلف رو روایت کنه عجب چیزی میشه ها.

باید قبول کنید قهرمان شما هم مثل پسرش مو سفید شده:دی

---------- نوشته 04-09-2012 در 12:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 03-09-2012 در 11:59 PM ارسال شده بود ----------

البته خاكستري بود شخصيتش، تو آخر شما 4 هم كه مشخص ميشه خوب بوده اصن كل اين مدت :d

از تو 3 میگه این یارو خوبه اما حر...اده است:دی
 
لینک کل کنفرانس MGS تو PAX که حدود 1 ساعته!
https://www.youtube.com/watch?v=SBo3wffGxrU

خوب کامل دیدمش! هیچ نکته ی جدیدی که ازش اطلاع نداشتیم توش نبود! :d

فقط تو دمو (اون آخرش) کوجیما و ترنسلیتورش کاملا تایید کردند که پسری که تو قفسه Chicoـه.

و ایکنه کوجیما سه بار (بخدا سه بار بود! :d) روی این موضوع تاکید کرد که سخت افزار PCای که داره دمو اجرا میکنه تقریبا مثل مال PS3 و 360 هست و "بازی تو نسخه های 360 و PS3 دقیقا همینجوری که تو دمو دیدیم اجرا میشند". (این آخری رو جف سوال کرد که کوجیما تایید کرد این مسئله رو)
بازم تاکید کرد که بازی برای این نسل هست و حتی گفت محدودیت های سخت افزاری این نسل براشون تو دمو وجود داشته. به این اشاره کرد که اگه بازی برای نسل بعد بود و یه سخت افزاری قوی تری داشتن بهتر میتونستن عمل کنن، مثلا به اون صحنه ای که یارو تو آینه داشت نگاه میکرد اشاره کرد، گفت اگه سخت افزار قوی تر داشتن اون صحنه رو میتونستن با تستلیشن، بهتر و روون تر درش بیارن (با توجه به پالگن هاش)
و از این چرت و پرتا دیگه .... :d

تیکه ی اولی که میخواستن درباره ی رایدن صحبت کنند خدا بود. تا 5 دقیقه داشتم میخندیدم! :d=)) (حتما ببینید! :d)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این بیگ باس هم موهاش سفیده ها، حالا من باز بگم اونجا بارون بود، نور زیادی هم نبود که اینجوری دراومده بود! :|:d
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or