Metal Gear 25th Anniversary Event [معرفی بازی MGS: Ground Zeroes]

Behrooz

کاربر سایت

شروع مراسم: پنج‌شنبه ساعت 9:30 صبح [به وقت ایران]>> Countdown

Twitter/Hideo Kojima:
"Prep for tomorrow"

در جریان مراسم 25 سالگی سری MGS، کوجیما از نسخه‌ی جدیدی از این فرنچایز تحت عنوان Ground Zeroes پرده برداری کرد.
GZ به مانند Peace Walker قرار است پیش درآمدی برای سری محسوب شود (احتمالا وقایع بازی بعد از PW رخ می‌دهد) و همچین یک عنوان Open World می‌باشد.
به نظر می‌آید بیگ باس دوباره بازگشته است.
آرم MFS بر روی شونه‌ی وی و استفاده از چشم بند و همچین اشاراتی که تریلر بازی شد، به مانند Paz ،Mother Base و Chico، نشان می‌دهد شخصیت نشان داده شده در تریلر همان بیگ باس معروف است. 4Gamer همچنین گزارش داده که آن‌ها صدای Tomokazu Sugita (صداگذار Miller در PW) نیز شنیده اند.
در اولین تصویر بازی جمله‌ی "From FOX two phantoms were born" نیز به چشم می‌خورد که احتمالا به دو شخصیت بیگ باس و زیرو اشاره دارد.

فامیتسو گزارش داده است که تریلر بازی بر روی فاکس انجین شده است و کاملا In-Game و Real Time بوده و همچنین بر روی PCای که سخت افزار آن متناسب با کنسول‌های نسل فعلی، PS3 و 360 است اجرا می‌شده.
مطمئنا این بازی برای کنسول ها نسل فعلی و احتمالا PC قرار است عرضه شود. (گیم اسپات و فامیتسو هر دو این موضوع رو تایید کردند.)
فاکس انجین هم برای این نسل و هم برای نسل بعد در نظر گرفته شده است.
فامیتسو اضافه کرد که کوجیما پروداکشن همچنین کار بر روی بازی‌های نسل بعد را نیز شروع کرده است.

یک سری توییت از افرادی که در نمایش بازی حضور داشته‌اند، نشان از فوق العاده بودن بازی می‌دهد. به گفته ی یکی از توییت ها نمایش بازی با یک کات سین کاملا ریل تام شروع شد، سپس گیم پلی بازی نمایش داده شد. محیط بارانی و شب هنگام در یک پادگان صحنه های زیبایی را به گفته ی حضار بوجود آورده است. فردی دیگر به محیط فوق العاده بزرگ و پر جزییات و اتمسفر بازی اشاره داشته است. تمام المان های مخفی کاری PW و MGS برگشته اند. دوری کردن از نورافکن های آلارم و جستجو، کشتن چند گارد به صورت مخفیانه، راندن جیپ، برقراری تماس با هلیکوپتر برای Evac و .... در تریلر دیده می‌شد.

اولین تصاویر از MGS: Ground Zeroes:

98225805697895495883.jpg

75074031191400599496.jpg

--------------------------------------------------------

Metal Gear بر روی پرده‌ی نقره‌ای سینما

files_news__tumblr_m9k354qNCo1rpkctxo1_500%5Bw200h200mresizeByMaxSize%5D.jpg

در جریان سالگرد 25 سالگی فرنچایز Metal Gear، بعد از چندین سال شایعه رسما اعلام شد که قرار است فیلمی بر اساس این سری بازی ساخته شود.

وظیفه‌ی ساخت فیلم به Columbia Pictures محول شده است. Avi Arad، تهیه کننده‌ی سرشناس هالیوود که قبلا بر روی پروژه هایی نظیر The Incredible Hulk ،Amazing Spider-Man و Iron Man کار کرده، به تیم پروژه (به عنوان تهیه کننده) ملحق شده است.

Avi Arad در جریان مراسم به روی صحن آمد و اظهار داشت که تاریخ 25 ساله‌ی فرنچایز MG نشان می‌دهد که ما با یک "شگفتی" بزرگ سروکار داریم. وی ادامه داد که سال ها وقت خود را صرف آوردن کمیک‌های بزرگ بر روی پرده سینما کرده و سوپرهیروها را به پرطرفداران ژانر فیلم سازی تبدیل کرده است. اما حالا شرایط فرق می‌کند و تصور وی بر این است که ایندفعه باید بر روی بازی‌های ویدیوی تمرکز کرد، چرا که آن‌ها در این عصر به کمیک‌های جدید این دنیا تبدیل شده‌اند.

وی اضافه کرد که تمام تلاش خود را می‌کند که به بازی و المان‌های آن وفادار باشد و همچنان آن را به یک فیلم تعاملی همانند سری بازی تبدیل کند که شایسته‌ی پرستش باشد.

بعد از آن کوجیما بر روی صحن آمد و به تعریف و تمجید از Columbia Pictures پرداخت و اشاره‌ای به دو فیلم Stand by Me و Taxi Driver به عنوان فیلم‌های مورد علاقه‌ی وی که توسط کلمبیا ساخته شده‌اند نیز کرد. با این‌که به نظر می‌رسد فیلم همان چنان در مرحله‌ی نوشتن فیلم نامه و در وافع مقدماتی به سر می‌برد و هنوز کارگردان و بازیگری به تیم پروژه ملحق نشده است. اما کوجیما از اسم چند تن از کارگردان و بازیگران موردعلاقه خود، کریستوفر نولان، جکمن، مت دیمون و بن انفلک نام برد!

حداقل می‌توان گفت که کوجیما به آرزوی خود یعنی ساخت یک بازی که کاملا کات سین باشد رسیده است!

------------------------------------------------
MGS: Social Ops، عنوانی جدید برای اسمارت فو‌ن‌ها

files_news__A1hjxYLCcAAcZDa%5Bw200h200mresizeByMaxSize%5D.jpg_large%5Bw200h200mresizeByMaxSize%5D.jpg

در جریان مراسم سالگرد 25 سالگی فرنچایز Metal Gear، کوجیما از بازی جدیدی تحت عنوان Metal Gear Solid: Social Ops پرده برداری کرد. Social Ops قرار است برای اسمارت فون‌ها (به صورت 3D) عرضه شود. Gree، شرکت بزرگ ژاپنی که تمرکزش بر روی شبکه‌ها و سرویس‌های اجتماعی و همچین ساخت بازی برای پلتفرم موبایل است، به صورت اختصاصی در حال کار بر روی بازی می‌باشد.
Social Ops قرار است بر پایه‌‌ی موتور بازیسازی یونیتی ساخته شود. ایده‌ی کلی بازی از Peace Walker گرفته شده است و کوجیما به این اشاره کرده که ایده‌ی بازی‌هایی مانند Peace Walker و عناوین نظیر آن به راحتی می‌توانند بر روی پلتفرم های دستی کار کنند و نتیجه‌ی ثمر بخش داشته باشند.
Social Ops برای عرضه در زمستان امسال [در ژاپن] برنامه‌ریزی شده است. کوجیما همچنین اضافه کرد که آن‌ها در حال برنامه‌ریزی برای انتشار جهانی آن نیز هستند که البته اطلاعاتی از زمان عرضه‌ی آن برای بقیه‌ی نقاط در دسترس نیست.

تصاویری از Social Ops:
Untitled-4.jpg

Untitled-1.jpg

Untitled-5.jpg

--------------------------------------------

Metal Gear Rising

31099845131508649461.png

یه چند تا عکس دیگه: [تریلر را هم از اینجا ببینید]

[TABLE="class: cms_table_imgtbl, align: center"]
[TR]
[TD="class: cms_table_thumbnail, align: center"][/TD]
[TD="class: cms_table_thumbnail, align: center"] [/TD]
[TD="class: cms_table_thumbnail, align: center"] [/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_thumbnail"]
[TD="align: center"] [/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_thumbnail"]
[/TR]
[/TABLE]

بقیه ی تصاویر و اخبار فوق العاده جنجالی مراسم از قبیل تیشرت، عروسک و ساعت را از میتوانید از صفحه های قبلی این تاپیک بخوانید و تماشا کنید!

آخرین ویرایش:
تاپیک انقدر سریع جلو میره ، نمیرسم همه پست ها رو بخونم ! :دی
این رو کسی گفت یا نه ؟! عکس جدید از تریلر رو دیدم و یاد اون عکس قبلی افتادم که تیکه سمت چپش رو فکر میکردیم شاید آدم دیگه ای باشه :

یعنی اون پشتیه آدم دیگه ای نیست و همون Big Boss هست.
فقط من هنوز در مورد رنگ موی Big Boss شک دارم !! دو حالت داره :
1. به طرز فجیعی کوجیما سر کارمون گذاشته و جریان یه چیز دیگه هست. (حالت توهم توطئه ! :دی)
2. به خاطر نورپردازی هست و مثلآ توی یه حالت خاصی اون رنگی به نظر میاد.
ولی در کل یه جا قهوه ای هست و یه جا خاکستری مایل به سفید و نمیشه این موضوع رو انکار کرد ! :دی

مهدی اون که ادامه همون بود! :d
نه بابا اوني كه تو pax نشون دادن تا جايي بود كه آژير خطر به صدا در مياد و اسنيك رو ميبينن. اما اوني كه تو خود event نشون دادن تاجايي نشون داد كه ميره تو بيس و با ايوك ميره از اونجا بيرون. باور كن اون اوليه قهوه ايه موهاش ايني كه تو pax نشون دادن موهاش سفيده :d . يه بار دموي pax رو ببين يه بار دموي خود ايونت
ولی در کل یه جا قهوه ای هست و یه جا خاکستری مایل به سفید و نمیشه این موضوع رو انکار کرد ! :biggrin1:
بفرما آريا هم به اين نتيجه رسيده. :d

دوستان کسی لینکی ندراه که کل داستان این بازی رو از اول تا آخر نوشته باشهخ و ما بخونیم ( ترجیح میدم از همین انجمن باشه.اگر نبو داز جای دیگه اشکالی نداره....) ؟

ممنون.

این رنگ مو برای من هم مسئله شده!
فقط اینکه احتمالا بیگ باس با زیرو هم برخورد میکنه دیگه!چون تو تریلر اون صدائه(که احتمالا میلره)میگفت اگر اطلاعاتی از قدرت ما به بیرون درز کنه همه دنیا میفتن دنبالمون.این حرف آخر PW هم زده شد.اینجا هم که چیکو و پاز دست فاکس افتادن.کاملا محتمله درگیری زیرو و بیگ باس:d
بعد احتمالا بازی یه حالت سند باکس خرکی داره(:d)واسه همین بهش میگن Open World.یعنی یه چیزی مقل هیتمن ولی در ابعاد وسیع تر.مثلا یه جا نقشه رو نشون داد گفت شما هرجوری که بخواید میتونید برید به اون قفسی که پاز و چیکو هستن.

اقا بحث گرافیک خدایی خیلی کلیشه ای شده نکنید بذارید بیایم این تاپیک
بدبخت کوجیما ... بازی نمیده واسه 360 یه حرفه بازی میده همه میگن اصلا اجرا میشه ؟ مال این نسل نیست
بابا یه مقدار با دید بازتر نگاه کنیم بیچاره اومده داره میگه(( فاکس انجین)) یه انجین جدید با قابلیت های جدید بعد یه سریا پاشونو کردن تو یه کفش این مال این نسل نیست انگار 10 تا بازی رو این انجین بازی کرده تا حالا.شاید رو این انجین ازین بهترم بشه ساخت ریلکس ریلکس صبر کنیم.
به نظر من روی ps3 میتونه همینجوری باشه.چند سال پیشم کوجیما همرو حیرت زده کرد من به گفته سازنده بازی اطمینان دارم مخصوصا روی ps3 حالا شاید رو 360 کمی کمتر بشه شایدم نشه که طبیعیه
ولی همه فقط بازی رو میبینن هیچ کس حواسش نیست که این نمایش فاکس انجین بود چون همونطور که دیدید گیم پلی بازی خیلی کامل نبود

شما همونطور حرف خودت رو میزنی منم از حرف خودم پایین نمیام در ضمن عزیز کی گفته تصاویر کات سن از پیش رندر شده هست و به نظر من اصلا تفاوتی با گیم پلی نداره 1080 هم نگاه کردم فقط چون در حالت گیم پلی میره یک سری افکت های مربوط به کات سن از قبیل موشن بلور پیشرفته هست که در گیم پلی کمتر شده که باید هم این طور باشه چون تصویر در حالت گیم پلی موشن بلور پیشرفته زیاد از حد به کار برده بشه تصاویر تار میشه وگرنه بقیه افکت ها همگی در گیم پلی قابل مشاهده هستن . بعد کوجیما خودش رو کشته داره گرافیک بازی رو چه در کات سن و گیم پلی نشون میده که کاملا شبیه همن و قدرت موتور خودش رو نشون بده بعد شما میای میگی تصاویر کات سن از پیش رندر شدست تو یکی از پستات گفتی بعد حرفت رو عوض کردی عزیز .
من هیچ جا حرفم رو عوض نکردم. اگه منظورم کلمه از پیش رندر شده بود که باید به عرض برسونم منظورم از پیش رندر شده GC نیست که! اگه بگم از پیش آماده شده خوبه؟ اینکه از حرف خودت نمیخوای بیای پایین مشکل من نیست ومشکل خودتونه دوست عزیز. من عکس هم گذاشتم براتون. ویدئو هم آماده و حاظره و خیلی هم تایید میکنن که کیفیت کات سین با گیم پلی فرق داره حالا شما نمیخوای قبول کنی و میخوای به همین امید کنسول نسل باشی مشکلی نیست. اینم نظریه و ما هم احترام میذاریم براش ;)

حتی اگر تئوری عجیب غریب فردین ام درست باشه با توجه به Open-World بودنش و اینکه اون PC نزدیکترین سخت افزار رو به کنسولهای الان داره و لوگوی ps360 اخر تریلر; این میتونه یه معجزه باشه توی صنعت Video Game.​

خدای جنگ 2 معجزه بودن زمان خودش. آنچارتد 3 هم معجزه بود.

پ.ن: اینقدر هم گیر ندین به این امضای من منظور رو بگیرید بعد اینقدر پیام بدین بهم. حتما که نباید زیر عکس بنویسم منظورم رو :دی

این رو کسی گفت یا نه ؟! عکس جدید از تریلر رو دیدم و یاد اون عکس قبلی افتادم که تیکه سمت چپش رو فکر میکردیم شاید آدم دیگه ای باشه :

1. به طرز فجیعی کوجیما سر کارمون گذاشته و جریان یه چیز دیگه هست. (حالت توهم توطئه ! :دی)
ولی در کل یه جا قهوه ای هست و یه جا خاکستری مایل به سفید و نمیشه این موضوع رو انکار کرد ! :دی

به نکته ی خوبی اشاره کردی:biggrin1:
نظر من این بود که این جوانه اسنیک هست رفته یک چشم بند زده:biggrin1:
ولی با این عکس دیدم عوض شده:biggrin1:
نوشته اسنیک یعنی اسنیک پیر تر از بیگ باس هست:d
ولی انقدر موهاش توی تریلر بلند نبود پس پشتی کس دیگه ای هستش:d

دوستان کسی لینکی ندراه که کل داستان این بازی رو از اول تا آخر نوشته باشهخ و ما بخونیم ( ترجیح میدم از همین انجمن باشه.اگر نبو داز جای دیگه اشکالی نداره....) ؟

ممنون.

امید جان (O|d Snake) زحمت این تاپیکو کشیده:
http://forum.bazicenter.com/thread67384/

آقا منم احساس میکنم اون تریلر گیمپلی که بعدا اومد موهاش خیلی جوون میزنه ( قهوه ای خوش رنگ :دی )

پ.ن: اینقدر هم گیر ندین به این امضای من منظور رو بگیرید بعد اینقدر پیام بدین بهم. حتما که نباید زیر عکس بنویسم منظورم رو :دی

منظورت اینه ینی mgs از SC تقلید کرده ؟ آخه هر جور حساب کنی همچین چیزی ممکن نیس:دی

همون که چند صفحه قبل گفتم، مسخره کردین :دی.
این توی MGS4 هم بود، یک ماسک میدادن مثلن صورت اسنیک چقدر جوون میشد :دی.
بعدش تفاوت نور آخه اینقدرکه سفید رو بکنه قهوه ای؟ :دی؟
--------------------

والا ما که تو این تریلر از گیم پلی چیز شگفت انگیزی ندیدیم بگیم تو این نسل نمیشه. طراحی وسایل که تابلو بود مال این نسله، مثلن بیگ باس وقتی تو علفا رد میشد علفا میرفت تو بدنش، تسلیشنی هم ندیدیم بگیم آره به خاطر اونه.
خلاصه که اون گرافیک کات سین خیلی خوب بود ولی اینجا؟ فقط aa خیلی خوب بود :دی.

یعنی درود میفرستم به روح کوجیما تو همین نسل بزنیم تو رگش :|.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or