Meme Center (Video Game Edition)

چندتا پیرمرد داریم که از این سیستم ها داشته :>
و آیا یادتونه که بعد از هر بار خاموش کردن، روش کاور می کشیدیم؟ :D:lol:
View attachment 388208
یاد باد آن روزگاران را یاد باد
اینم باید یادتون بیاد :
X23567Ut_90601-20431383!1.jpg

من به این نتیجه رسیدم اونایی که از سولزلایک خوششون میاد یه چیزیشون میشه :D
آخه چرا یه آدم باید از این همه سختی لذت ببره؟؟؟!!! 😐
من بعد مدتها اومدم و خب چند صفحه عقبم.
خواستم در جواب این پست بگم که همونطور که ملت فیلم ترسناک میبینن به دنبال این هستن که هرچی ترسناک تر باشه بهتره.
حتی محیط رو آماده میکنن ، خونه خالی باشه ، چراغها رو خاموش میکنن و با هدست فیلم رو میبینن.

هنگام دیدن فیلم ترسناک یا با یه باس سخت مبارزه کردن... آدرنالین+کورتیزول ترشح میشه و بعد اتمام فیلم یا انداختن باس هم دوپامین وارد کار میشه که دوست داشته باشی دوباره یه فیلم ترسناک دیگه ببینی و یا بری سر یه باس و دشمن سخت دیگه.
جوابت تو همین چرخه تکراره (لوپ خانمان برانداز:D)

مثال زیاده ، مثل اونهایی که سوار ترن هوایی میشن ، یا بانجی جامپ و...
اما از فیلم و بازی مثال زدم که ملموس تر باشه.

من بعد مدتها اومدم و خب چند صفحه عقبم.
خواستم در جواب این پست بگم که همونطور که ملت فیلم ترسناک میبینن به دنبال این هستن که هرچی ترسناک تر باشه بهتره.
حتی محیط رو آماده میکنن ، خونه خالی باشه ، چراغها رو خاموش میکنن و با هدست فیلم رو میبینن.

هنگام دیدن فیلم ترسناک یا با یه باس سخت مبارزه کردن... آدرنالین+کورتیزول ترشح میشه و بعد اتمام فیلم یا انداختن باس هم دوپامین وارد کار میشه که دوست داشته باشی دوباره یه فیلم ترسناک دیگه ببینی و یا بری سر یه باس و دشمن سخت دیگه.
جوابت تو همین چرخه تکراره (لوپ خانمان برانداز:D)

مثال زیاده ، مثل اونهایی که سوار ترن هوایی میشن ، یا بانجی جامپ و...
اما از فیلم و بازی مثال زدم که ملموس تر باشه.
خب همه اینا میشه همون که گفتم...یه چیزیتون میشه دیگه ;))

من و پسرخاله ام یه بار نصف شب نشستیم پارانرمال اکتیویتی 1 رو دیدیم(اون زمان فروشنده بهمون گفته بود فیلم نیست و مستند واقعیه :)) ) بعد تا وقتی آفتاب طلوع نکرده بود از ترس خوابمون نبرد بعد شما شرایط رو آماده میکنید برای دیدن فیلم ترسناک؟؟؟؟😧:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or