Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن Sep 26, 2020 #286 خودتو جمع کن لینک Reactions: shayan7, Sarvior, mr-game&watch و 2 کاربر دیگر
mr-game&watch کاربر سایت Sep 29, 2020 #287 با قندشکن ببینید Reactions: stanley, Z-fan, TwistedFate and 1 other person
Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن Sep 29, 2020 #289 as a DS player, Can Relate Reactions: Alireza_j, Subject 16, Sepi_60 و 3 کاربر دیگر
mr-game&watch کاربر سایت Sep 29, 2020 #290 پ.ن: اینو تو تو یتر دیدم فقط اون Among Us اونجا چکار میکنه نمیدونم Reactions: AnnaBlue4ever, IMANOKA, ce7en44 و 3 کاربر دیگر
ce7en44 کاربر سایت Sep 30, 2020 #291 Reactions: Kirk-Hammedd, SHAYAN1999, PoP--General.2020 و 3 کاربر دیگر
Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن Oct 2, 2020 #292 Nigerundayooooo Reactions: mr-game&watch, ce7en44 and Eazy-E
Kirk-Hammedd Abandon the safety of mindless following Loyal Member Oct 2, 2020 #293 @Z-fan اسم تاپیک رو بذاریم بهترین جوک های دنیای نینتندو. یه سری جوک ها مربوط به اخبار روز نینتندوه که اولش ممکنه متوجه نشم تا اخبارش رو بخونم. Reactions: XMohsen, IMANOKA and Z-fan
@Z-fan اسم تاپیک رو بذاریم بهترین جوک های دنیای نینتندو. یه سری جوک ها مربوط به اخبار روز نینتندوه که اولش ممکنه متوجه نشم تا اخبارش رو بخونم.
Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن Oct 2, 2020 #294 نوشته شده توسط Kirk-Hammedd: @Z-fan اسم تاپیک رو بذاریم بهترین جوک های دنیای نینتندو. یه سری جوک ها مربوط به اخبار روز نینتندوه که اولش ممکنه متوجه نشم تا اخبارش رو بخونم. بیشتر... خدایی تاپیک آزاده هر کی هر چی خواست بذاره من هر چی ببینم بخندم میذارم این جا جدا... (با این که میدونم خیلیا متوجه نمیشن) هر کی دیگه هم خواست بذاره. تاپیک جوک و میم ـه دیگه البته این که یه سری شون خیلی وابسته به اخباره رو قبول دارم که خوب نیست. Reactions: Arima Kishou and Kirk-Hammedd
نوشته شده توسط Kirk-Hammedd: @Z-fan اسم تاپیک رو بذاریم بهترین جوک های دنیای نینتندو. یه سری جوک ها مربوط به اخبار روز نینتندوه که اولش ممکنه متوجه نشم تا اخبارش رو بخونم. بیشتر... خدایی تاپیک آزاده هر کی هر چی خواست بذاره من هر چی ببینم بخندم میذارم این جا جدا... (با این که میدونم خیلیا متوجه نمیشن) هر کی دیگه هم خواست بذاره. تاپیک جوک و میم ـه دیگه البته این که یه سری شون خیلی وابسته به اخباره رو قبول دارم که خوب نیست.
ce7en44 کاربر سایت Oct 3, 2020 #296 View attachment Fischl after watching one ep of JoJo - Genshin_Impact.mp4 View attachment Nothing Special, Just Practice Prinzessin Edition - Genshin_Impact.mp4 Reactions: ShahryR, Z-fan, PoP--General.2020 و 4 کاربر دیگر
View attachment Fischl after watching one ep of JoJo - Genshin_Impact.mp4 View attachment Nothing Special, Just Practice Prinzessin Edition - Genshin_Impact.mp4
Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن Oct 4, 2020 #298 Reactions: joey tribbiani, mehrdad122, m1647 و 12 کاربر دیگر
Bizhanl کاربر سایت Oct 4, 2020 #299 بهترین جک رو کاپیتان پرایس میگه (COD) توی COD:MW 2019 میگه : وقتی از کسی خیانت میبینی ک بهش اعتماد کنی، من هیچ موقع اعتماد نکردم Spoiler: اما جوک عمه من بود ک به شپرد اعتماد کرد Reactions: mr-game&watch and Arima Kishou
بهترین جک رو کاپیتان پرایس میگه (COD) توی COD:MW 2019 میگه : وقتی از کسی خیانت میبینی ک بهش اعتماد کنی، من هیچ موقع اعتماد نکردم Spoiler: اما جوک عمه من بود ک به شپرد اعتماد کرد
mr-game&watch کاربر سایت Oct 5, 2020 #300 اینو میزارم آواتارم Reactions: Tidus & Shayne, ShahryR, Sarvior و 4 کاربر دیگر