MEGA SPOILERS: MGS4 Topic

خب این Solidus یعنی چی؟ لیکوئید که مایعه،سالید هم جامده،حالا این چی میشه؟
چند وقت پیش IGN یه مقاله راجع به 10 تا دشمن برتر سری بازیهای MGS نوشته بود که اگه اشتباه نکنم , اونجا اینو نوشته بود : Solidus به معنی حالتی بین Solid ( جامد ) و Liquid ( مایع ) هست و چون ژنهای Solidus از دوتای دیگه بهتر و قوی تر و کامل تر ( یا یه همچین چیزی ! ) بوده اسمش رو گذاشتن Solidus یعنی از نظر ژنتیکی متعادل تر از اون دو تا هست و نه از اون طرف لب مرزه نه از اون طرف داره میفته پایین !

آخرین ویرایش:
اگه از اون دو تا بهتره،چرا رایدن تونست بکشتش؟ فقط با یه شمشیر در حالی که سالیداس دوتا شمشیر داشت.
ضمنا رایدن خیلی شخصیت ضایعی بود،صد رحمت به این نرو.

اگه از اون دو تا بهتره،چرا رایدن تونست بکشتش؟ فقط با یه شمشیر در حالی که سالیداس دوتا شمشیر داشت.
انتظار داری Raiden که نقش اوله بدست آدم بده کشته بشه ؟
در ضمن Raiden رو با نرو مقایسه می کنی ؟ اصلا نرو شخصیت پردازی داشت ؟
توی قسمت اولم سالید ضعیفتره بود اما لیکوئید رو که قویتره بود شکست داد :
Yes. The inferior one was the winner after all. ...That's right
Until the very end, Liquid thought he was the inferior one

آخرین ویرایش:
لیکوئید ژن های غالب (dominant) و برتر رو از بیگ باس به ارث برده و سالید هم ژن های مغلوب یا نهان (recessive) و پَست ! اما سالیدوس یه بالانس کامل از این دو نوع ژن رو به ارث برده ! و به همین خاطر خیلی شبیه بیگ باس هست ! همون طور هم که آریا گفت سالیدوس یعنی نه لیکوئید و نه سالید بلکه یه چیزی بین این دو !
البته موضوع نوع ژن های لیکوئید و سالید در ابتدای حادثه ی Shadow Moses دقیقا برعکس تشریح میشه! و لیکوئید به همین خاطر معتقد بود که از همون روزی که به دنیا اومد نوخاله بوده ! ولی دقیقا در اشتباه بود ! همون طور هم که سینا گفت کلون پست (یعنی سالید), کلون برتر (یعنی لیکوئید) رو شکست میده!

کوجیما با معرفی رایدن تو MGS2 راه رو برای شخصیت پردازی عالی و بی نقص ش تو MGS4 هموار کرد ! در واقع آینده نگری و دقت بالای کوجیما رو هیچ سازنده ی دیگه ای نداره ! هر چه قدر هم از اینکه رایدن توی MGS2 جایگزین سنیک شده بود ناراحت شدیم ولی بازم سگ رایدن می ارزه به صدتا شخصیت آبکی دیگه !!!

آخرین ویرایش:
یه خبر خیلی خوب برای کسایی که مثل من نمیتونن MGS4 رو بازی کنن ( البته من نصف Cutscene ها رو توی Youtube دیدم دیگه ! )
یه آدم نیکوکار (!) اومده کل Cutscene های سری بازیهای MGS رو برای دانلود گذاشته که MGS4 رو هم شامل میشه. ولی از نظر حجم یه ذره ( فقط یه ذره ) سنگین به نظر میاد !
5 تا Act این بازی به صورت جدا برای دانلود قرار داده شده که حجمشون روی هم میشه 4 گیگ و 200 مگ ناقابل ! اون طوری که هم خودش گفت رزولوشن فیلمها 480*856 هست.

اون OCTO COMO قرمز اسمش CORPSE است چطوری ازاد می شه ولباس ASSASSINرو چطوری می ده لطفا راهنمایی کنید و طریقه گرفتنش رو فارسی بگید

Corpse Camo:
25 بار یا بیشتر Continue کنید, از بیش از 41 ration استفاده کنید, 75 تا یا کمتر alert بدین, کمتر از 250 نفر بکشید تا emblem هزارپا رو بدست بیارید!

Altair:
50 نفر یا بیشتر رو با knife گیج کنید یا بکشید, بیش از 50 بار CQC chokehold انجام بدید, کمتر از 25 تا alert داشته باشید, تا emblem ه Assassin رو بده !

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا من اين اخرش گير كردم. همون اونجايي Raiden مياد بره vamp بكشه. بعد بايد اون ادم اهني يارو بزني . من هرچي ميزنمشون بازم اخرش game over ميشم .
زيادم پول ندارم وقتي تيرهام تموم ميشه ديگه فقط بازوكا دارم.:(:(:(:(
؟؟:confused::confused::confused:

سلام.
لطفا به سوالهام جواب بدید. ممنونم.

1- از آوتر هیون چه حرفهای بیشتری در میون میاد؟
2- نقش بیگ باس در بازی چیه؟ با سالید اسنیک ملاقات میکنه؟
3- رایدن به طرف اسنیک برمیگرده یا میمیره؟
4- آتکان میمیره؟
5- این قضیه ی میجور زیرو توی بازی چیه؟ اصلا چطوری زندست بعد اینهمه سال؟
6- سیجینیت چی؟ اون یارو سیاهپوسته، دربین، با سیجینیت ارتباطی داره یا نه؟
7- سانی چی؟ چطور از دست پتریوتها آزاد شده در حالی که آخر MGS2 همه رفتن پی کار خودشون؟
8- ازون 12 نفر آدم باهوش اسمی معلوم میشه؟ از گذشته ی بیگ باس چی؟

همین ممنونم جواب بدید.مرسی:love:

فکر کنم جواب این سوال ها رو با خوندن این تاپیک می گرفتید ولی حالا برای اینکه سردرگمتون نکنم همین جا می گم !

لطفا به سوالهام جواب بدید. ممنونم.

1- از آوتر هیون چه حرفهای بیشتری در میون میاد؟
2- نقش بیگ باس در بازی چیه؟ با سالید اسنیک ملاقات میکنه؟
3- رایدن به طرف اسنیک برمیگرده یا میمیره؟
4- آتکان میمیره؟
5- این قضیه ی میجور زیرو توی بازی چیه؟ اصلا چطوری زندست بعد اینهمه سال؟
6- سیجینیت چی؟ اون یارو سیاهپوسته، دربین، با سیجینیت ارتباطی داره یا نه؟
7- سانی چی؟ چطور از دست پتریوتها آزاد شده در حالی که آخر MGS2 همه رفتن پی کار خودشون؟
8- ازون 12 نفر آدم باهوش اسمی معلوم میشه؟ از گذشته ی بیگ باس چی؟

همین ممنونم جواب بدید.مرسی

1.ببین یه Outer Heaven داریم (خودت می دونی جریاناتش رو) و همون مادر 5 تا PMC هست و یه Outer Haven !
Outer Haven یه مدل اصلاح شده از Arsenal Gear هست که Rail Gun رکس هم روش سوار شده و مجسمه ی سنیک ها (نیکد,سالید,لیکوئید و سالیدوس) هم روش طراحی شده و در واقع سلاح اصلی اسلات هست که می خواد با اون به JD حمله کنه !
2.بله اصلا بیگ باس هست که از خودکشی سالید جلوگیری می کنه.
3.رایدن از حالت سایبورگ به حالت انسانی در میاد و با رز آشتی می کنه بچه ش هم می بینه که اسمش "جان" هست
4.خیر, عشقش یعنی نیومی خودکشی می کنه !
؟ اصلا چطوری زندست بعد اینهمه سال
5.با لبخند :d
آن چنانی ها هم زنده نیست یه مرده ی متحرک ه! درباره ی نقشش در پیتریوتس هم توضیح دادم قبلا !
6.آره یعنی نه :biggrin1: یعنی با دربین ارتباطی نداره !
7.رایدن
8.Wisemen's committee که اصلا اعضای اولیه ی فیلاسفرز بودن و به پیتریوتس ربطی ندارن (همون عکس دوازده تایی یادت هست ؟! اونا همین WC بودن) که آخرین عضوشون هم تا حوالی 1930 جان به جان آفرین تسلیم کرده ! مثلا یکی از این ها, پدر باس هست !
قسمت دوم: بله کلی !! جریان تاسیس پیتریوتس, کلون سازی از روش توسط زیرو و پارا-مدیک, اختلاف با زیرو, Ally هاش یعنی ایوا و اسلات, جدایی از پیتریوتس, تاسیس Outer Heaven !

آخرین ویرایش:
فکر کنم جواب این سوال ها رو با خوندن این تاپیک می گرفتید ولی حالا برای اینکه سردرگمتون نکنم همین جا می گم !

1.ببین یه Outer Heaven داریم (خودت می دونی جریاناتش رو) و همون مادر 5 تا PMC هست و یه Outer Haven !
Outer Haven یه مدل اصلاح شده از Arsenal Gear هست که Rail Gun رکس هم روش سوار شده و مجسمه ی سنیک ها (نیکد,سالید,لیکوئید و سالیدوس) هم روش طراحی شده و در واقع سلاح اصلی اسلات هست که می خواد با اون به JD حمله کنه !
2.بله اصلا بیگ باس هست که از خودکشی سالید جلوگیری می کنه.
3.رایدن از حالت سایبورگ به حالت انسانی در میاد و با رز آشتی می کنه بچه ش هم می بینه که اسمش "جان" هست
4.خیر, عشقش یعنی نیومی خودکشی می کنه !

5.با لبخند :d
آن چنانی ها هم زنده نیست یه مرده ی متحرک ه! درباره ی نقشش در پیتریوتس هم توضیح دادم قبلا !
6.آره یعنی نه :biggrin1: یعنی با دربین ارتباطی نداره !
7.رایدن
8.Wisemen's committee که اصلا اعضای اولیه ی فیلاسفرز بودن و به پیتریوتس ربطی ندارن (همون عکس دوازده تایی یادت هست ؟! اونا همین WC بودن) که آخرین عضوشون هم تا حوالی 1930 جان به جان آفرین تسلیم کرده ! مثلا یکی از این ها, پدر باس هست !
قسمت دوم: بله کلی !! جریان تاسیس پیتریوتس, کلون سازی از روش توسط زیرو و پارا-مدیک, اختلاف با زیرو, Ally هاش یعنی ایوا و اسلات, جدایی از پیتریوتس, تاسیس Outer Heaven !
سلام
خیلی ممنون از توضیحاتت.

بازی در حد خدا بود خیلی حال کردم ولی چون با سری قبلش بازی نکردم یک سری سوال دارم
البته یکی از اعضا داستان این بازی از اول تا آخر نوشته بود و متوجه خیلی چیزها شدم
1.PMC ها دو نوع بودن سربازهای عادی که اول بازی باهاشون برخورد میکنیم و نوع دیگه که لباس مخصوص داشتن و شبیه فضایی ها بودن؟
2.PMC ها از دارودسته لیکوئید بودن؟
3.سولیدوس , سولید , لیکوئید مادرشون اوا یه همون بیگ ماما بود؟
4.داستان زیرو چیه؟زیرو همون ساورو که ت. قسمت اول بوده؟
5.به نظر شما غیر منطفی نبود که چون اسلات دستش قطع شد و دست لیکوئید به بدنش پیوند زد لیکوئید تونست کنترل اسلات بدست بگیره؟(میدونم بازی ولی.....
6.اسلات چرا دستش قطع شد؟
7.بیگ باس مگه نمرده بود؟آصلا این همه مدت چیکار میکرد؟
8.نقش درابون هومون سیاه تو داستان چیه؟ پستی که سوال شده بود خوندم ولی جواب درستی نگرفتم (
(بذارید به خنگی من)
9.رایدن سولیدوس شکست میده تو اون نسخه از بازی که میگن شخصیت بازی رایدن و اسنیک نقش نداره؟

1.PMC ها دو نوع بودن سربازهای عادی که اول بازی باهاشون برخورد میکنیم و نوع دیگه که لباس مخصوص داشتن و شبیه فضایی ها بودن؟

PMC ها دو دسته بودند تو بازی که یک دسته مردم بیچاره ی معمولی بودن یک دسته هم سربازان لیکویئد ( ارتش خصوصی یا همون PMC ـه Liquid یا ocelot :دی ) اونایی که لباس های خاصی داشتن سربازای پیشرفته تره لیکوئید بودن که اسمشون هم Frog بود... خودم یک سوالی در مورد اینا دارم، اینها زن بودند ؟ چرا زن ؟ :دی

2.PMC ها از دارودسته لیکوئید بودن؟

یک دستشون بله... PMC کلاً یعنی Private military company که میشه یه چیزی تو مایه های ارتش خصوصی.

3.سولیدوس , سولید , لیکوئید مادرشون اوا یه همون بیگ ماما بود؟

اگر تاپیک رو بخونی اینا رو میفهمی ... لیکوئید و سالید تو رحمِ Eva بودند ... سالیدوس معلوم نیست تو رحم کی بوده...

4.داستان زیرو چیه؟زیرو همون ساورو که ت. قسمت اول بوده؟

ساورو کیه ؟ Sorrow ؟ ( Sorrow که تو 3 معرفی شد... )
زیرو یکی از فرمانده های Big Boss بود که توی 3 بهت میگفت چی کار کنی... توی 3 با اسم های Major Zero و Major Tom هم بود ... برای اطلاعات بیشتر از چگونگی وارد شدن به Patriot ها تاپیک رو بخون...

5.به نظر شما غیر منطفی نبود که چون اسلات دستش قطع شد و دست لیکوئید به بدنش پیوند زد لیکوئید تونست کنترل اسلات بدست بگیره؟(میدونم بازی ولی.....

لیکوئید کلاً مثل اینکه خیلی قوی بوده و برای همین تونسته بود کنترل اسلات رو به دست بگیره ولی توی 4 اصلاً اون لیکوئید نبود ! اون خود اسلات بود چون آخرش 1- میبینی که دستش با دست مصنوعی عوض شده، 2- BB به اسنیک میگه که بعضی وقتها گربه ها دوست دارن نقش مار ها رو بازی کنند، یه همچین چیزی... ( اسلات در اصل به معنیه یک نوع گرگ یا گربه هست. )

6.اسلات چرا دستش قطع شد؟

تو 1 هنگام مبارزه ی سالید با اسلات دستش قطع شد.

7.بیگ باس مگه نمرده بود؟آصلا این همه مدت چیکار میکرد؟

نمرده بوده بلکه در کما بوده که با استفاده از ژن هاي بدن ليکوئيد و ساليدوس او رو احيا کردند. مخفی شده بوده، چون اگر Patriot ها میدیدنش میکشتنش، این کار رو هم کردند البته !

8.نقش درابون هومون سیاه تو داستان چیه؟ پستی که سوال شده بود خوندم ولی جواب درستی نگرفتم (

دربین خودش رو به عنوان یک اسلحه فروش جا میزنه ولی اون یکی از خدمتگذارای Patriot ها بوده که اول بازی هم یک سرنگی رو به اسنیک تزریق میکنه و میگه که این سرنگ ID Gun ـه تفنگ های دشمنان رو باز میکنه ولی در حقیقت اون سرنگ نوع جدیدی از Fox Die بوده که به بدن اسنیک تزریق کرده و باعث میشده که Big Boss و Eva و Ocelot بمیرند...

9.رایدن سولیدوس شکست میده تو اون نسخه از بازی که میگن شخصیت بازی رایدن و اسنیک نقش نداره؟

چی ؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or