MEGA SPOILERS: MGS4 Topic

من با یکی از دوستام حرف میزدم اون داشت از حالت چند رختی بازی حرف میزد میگفت که این کوجیما اونجا هم یه بازی رو از چند حالت می ساخت و الان هم تو یه سایت خونده بود که الان حالت اسنیک تمام شده یعنی metal gear solid تمام شده و یه حالت جدید میاد به نام (.... metal gear ) اینو دیگه نمی دونست:-" چون قبلی ها هم لقب متال گیر رو داشتن:love:

ممنون از جواب های بهزاد و سوال های دوستان ... :دی

یک سوال برای من پیش اومده و اون اینه که چرا توی آخر Shadow Mooses اونجا که اسنیک با ومپ میجنگن، نئومی چسبیده به ومپ و یک دستش رو سینه های ومپ هست ؟ :دی (مگه نئومی دلش با اسنیک اینا نیست ؟ :دی)
ممم ... MGS رو یادته؟ نئومی گفت که فرانک برادرش بوده ولی اینو نمی دونست که اون گری فاکسی که وجود داره همون فرانک هست .... از طرفی سر مبارزه با رکس که سروکله گری فاکس پیدا شد به اسنیک گفت که نئومی خواهرش نیست! زمانی که تو فاکس بوده زده خانواده نئومی رو کشته بعد به خاطر عذاب وجدان و اینا نئومی رو بزرگ کرده به عنوانه خواهر ....
اسنیک هم که این موضوع رو می فهمه مردونگی می کنه و به نئومی نمیگه که قضیه اینه ....
پس نئومی هنوز اسنیک رو قاتل برادر خودش می دونه و می خواد به وسیله گناهش (ومپ) انتفام بگیره....
اگه اشتباه نکنم همونجا یه سری دیالوگ یاد اسنیک می افتاد ...
طبق روایات تو MGS اون FoxDieـی هم که تزریق کرده رو اول دست تو ساختار و عمل کردش برده بعد به اسنیک تزریق کرده ، که یه بلایی سرش بیاد...

البته اینا همش بر حسب حدسیات و برداشتهای خودمه :cheesygri
حالا اگه جایی اشتباهی بود دوستان تصحیح کنند خوشحال میشم.
9. چرا سانی نمیمیره ؟! حداقل توی تریلرها که خیلی ازش بدم میاد !
E! چرا؟ با اون انتر( یا عنتر )دربین پایم چون خیلی علاقه داشتم که با شلیک یه شاتگان می ترکید!:دی جات خالی یه جا آویزونه اسنیک بود ، اسنیک بهش گفت Boo! کرک و پرش ریخت خیلی خوش گذشت :دی ولی سانی خوب بود که...

آخرین ویرایش:
ممم ... MGS رو یادته؟ نئومی گفت که فرانک برادرش بوده ولی اینو نمی دونست که اون گری فاکسی که وجود داره همون فرانک هست .... از طرفی سر مبارزه با رکس که سروکله گری فاکس پیدا شد به اسنیک گفت که نئومی خواهرش نیست! زمانی که تو فاکس بوده زده خانواده نئومی رو کشته بعد به خاطر عذاب وجدان و اینا نئومی رو بزرگ کرده به عنوانه خواهر ....
اسنیک هم که این موضوع رو می فهمه مردونگی می کنه و به نئومی نمیگه که قضیه اینه ....
پس نئومی هنوز اسنیک رو قاتل برادر خودش می دونه و می خواد به وسیله گناهش (ومپ) انتفام بگیره....
اگه اشتباه نکنم همونجا یه سری دیالوگ یاد اسنیک می افتاد ...
طبق روایات تو MGS اون FoxDieـی هم که تزریق کرده رو اول دست تو ساختار و عمل کردش برده بعد به اسنیک تزریق کرده ، که یه بلایی سرش بیاد...

اینا رو همرو میدونستم :دی ولی نئومی بعداً میفهمه که اسنیک در واقع برای کارایی که میکرده هدف داشته و یه جورایی میبخشتش، بعدشم مگه نئومی عاشق اتاکان نبود ؟ آخه به بدن ومپ به یک صورت S**Yـی چسبیده بود ! در صورتی که 2 دقیقه بعدش که مرد خیلی هم با اتاکان و ... خوب بود !!!

اون قضیه ی FoxDie رو در حقیقت پتریوت ها گفته بودن که به بدن اسنیک تزریق کنه ولی نئومی هم برای نفرت و اون انتقامی که میخواست از اسنیک بگیره، FoxDie رو تو یک حالت Random قرار داد که سر انجام خود اسنیک هم باهاش از بین بره ...

9. چرا سانی نمیمیره ؟! حداقل توی تریلرها که خیلی ازش بدم میاد !

به نظر من هم روی کارکتر سانی خیلی کار کردند و یه جوری صورت با مزه ای داره و من دوستش دارم ... ( اصلاً هم شبیهه پیرزن ها نیست :دی )
منم از اون میمون و خودِ دربین به شدت بدم میاد و مخصوصاً از اون آرق ( درست نوشتم ؟ :دی ) زدن های مسخرشون ...

یک سوال برای من پیش اومده و اون اینه که چرا توی آخر Shadow Mooses اونجا که اسنیک با ومپ میجنگن، نئومی چسبیده به ومپ و یک دستش رو سینه های ومپ هست ؟ (مگه نئومی دلش با اسنیک اینا نیست ؟ )

بعدشم مگه نئومی عاشق اتاکان نبود ؟ آخه به بدن ومپ به یک صورت S**Yـی چسبیده بود ! در صورتی که 2 دقیقه بعدش که مرد خیلی هم با اتاکان و ... خوب بود !!!

ومپ (در حالی که نیومی داره feel up ش می کنه :biggrin1::biggrin1:) میگه :
I'm afraid so unfortunatly for U, the rail gun is no longer here.this place will be your grave as my Queen wishes
یعنی ومپ هم یه جورایی عاشق نیومی بوده ! خو نیومی می تونه از این برای نزدیک شدن به اسلات و پی بردن به نقشه هاش استفاده کنه ! و وقتی ومپ می گه As her wishes به احتمال زیاد نیومی تحریکش کرده بوده تا بیاد و با سنیک بجنگه! تا سنیک بکشتش !

بعد از جنگ رایدن با ومپ هم, نیومی وقتی اون سرنگ رو به اتاکان (MK) میده تا بده به ومپ میگه :
U have to Trust me dr.Emmerich give this to him,not to revenge but to end his suffering !

من فقط دلم برا این اتاکان می سوزه که هی عاشق میشه ولی عشقش می میره !! واقعا تو صحنه ای که نیومی خودکشی کرد دلم برا اتاکان کباب شد ! چه اشکی می ریخت, دو دقیقه بعد هم انگار نه انگار :biggrin1:

البته نیومی وقتی می فهمه که سنیک یه قاتل نیست دشمنی ش رو با اون کنار می زاره ولی بعد از Shadow moses به خاطر اینکه ویروس FoxDie رو به سنیک تزریق کرده بود, در یک پایگاه زندانی میشه ولی با کمک یک فرد غریبه از اونجا فرار می کنه, در واقع تنها کسی که می تونسته به اون پایگاه نفوذ کنه و اون رو سالم فراری بده سالید بوده, ولی خود سنیک این رو تکذیب می کنه و میگه شاید لیکوئید اینکار رو کرده !!!!!

من تويه يه مرحله گر كردم. تويه همون خيابونه. ميرم ميگه برو يكسري ادم هارو بكش .محدودش تو نقشه معلومه . بعد من حدود 100000000000 مي كشم هي ميگه the resistance .بعد هيچ اتفاقي نمي يفته؟ روز از نو روزي از نو!..:mad::mad::mad:

باید دنبال اونا کنی تا تو رو به big mama یعنی Eva هدایت کنن نباید اونا رو بکشی هر کی از افراد pmc هم سر راهت قرار گرفتن بدون اینکه از افراد resistance ببینتت بکشش و اگرم کسی از افراد pmc ّبه resistance گیر داد بکشش تا بتونه فرار کنه و باید انقدر تعقیبش کنی تا به قرارگاه eva برسی
لطفا مکالمات بین snake و otacon رو هم گوش بده تا متوجه شی باید چی کار کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or