MEGA SPOILERS: MGS4 Topic

این تیکه آخر رو نفهمیدم منظورم استفاده از Sixaxis هستش ،
ببین وقتی عروسک منتیس دستته ، منتیس رو هدف میگیری وقتی R1 رو که نگه داری شکل کاری که باید انجام بدی رو نشونت میده یعنید دسته رو حول محور Y نود درجه به سمت خودتون می چرحونید!!
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی.

برای گرفتن تایتل Big Boss از Stealth و Bandana نمیشه استفاده کرد
Big Boss:Beat the game on the Boss Extreme difficulty with 0 deaths, 0 alerts, 0 kills, 0 recovery items used, 0 special items used, and in under 5 hours. Also awards the Patriot.

Stealth و bandanna جز Special Item محسوب می شه
منبع : http://metalgear.wikia.com/wiki/Metal_Gear_Solid_4_Secrets#Emblems
نه با همون 2تا!
البته خیلی بازیرو تموم کردم تا اماده شدم واسه BiG BOSS یعنی خیلی از چیزای بازی Unlock شده بود بجز همون Big Boss Facecamo.... خیلی سخته ولی ممکنه! البته با این Save دیگه نیازی به تلاش نیست!;)
خوش باشین!
:confused::confused::confused:

مرسی ازNeMeSiS ولی اصل ماجرا رو Master Behi گفت که :
'وانمود' کرد که لیکوئید کنترلش رو به دست گرفته
کلا دوست و دشمن مستقیم یا غیر مستقیم میخواستن patriots رو از بین ببرن ولی نقشه ی آسلات و بیگ باس بود که اسنیک رو بهدف مشترکشون رسوند
=========================
اما جدا از این بحث داستان اونجایی که اسنیک خودشو به محوطه ای که GW داخلش بود میرسونه خیلی پر معنا بود.پردازشگرای GW مثل آرامگاه سربازای آمریکایی بودن(حتی یه لحظه دسته گل هم روش دیده میشد که معلوم میشنه کوجیما از اینکار منظوری داشته)مثل همونجایی که اسنیک و بیگ باس توی آخر MGS3 ,MGS4 میرن.شاید منظور کوجیما این بود که فرای این AI ها سربازایی که برای آمریکا میجنگن و میمیرن اداره کننده های اصلی آمریکا هستن!
========================
حالا شرمنده یه سوال دیگه:
آخر بازی وقتی اسنیک رو توی او آرامگاه نشون میده یه قبری بود که یه دسته گل هم روش بود قبر The Boss بود(از روی نوشته های روی قبر میشد فهمید) که اون گل روهم حتما بیگ باس گذاشته بود اما اون قبری که اسنیک بهش احترام نظامی گذاشت یه قبر دیگه بود که یه چیزایی هم روی سنگ قبرش نوشته شده بود که یادم نیست و بالاخره نفهمیدم مال کی بود اون قبر؟!!

آخر بازی وقتی اسنیک رو توی او آرامگاه نشون میده یه قبری بود که یه دسته گل هم روش بود قبر The Boss بود(از روی نوشته های روی قبر میشد فهمید) که اون گل روهم حتما بیگ باس گذاشته بود اما اون قبری که اسنیک بهش احترام نظامی گذاشت یه قبر دیگه بود که یه چیزایی هم روی سنگ قبرش نوشته شده بود که یادم نیست و بالاخره نفهمیدم مال کی بود اون قبر؟!!

فکر کنم اون قبری که اسنیک بهش احترام گذاشت قبر Big Boss بود ;)
چون اسنیک که نمی دونست Big Boss زندست ! می دونست ؟

ببین وقتی عروسک منتیس دستته ، منتیس رو هدف میگیری وقتی R1 رو که نگه داری شکل کاری که باید انجام بدی رو نشونت میده یعنید دسته رو حول محور Y نود درجه به سمت خودتون می چرحونید!!
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی.

خیلی مسخره بود من اون یکی عروسک رو میزدم واسه همین گیر کرده بودم .
واقعا باسها توی این بازی خیلی ساده بودن اصلا نمیشد بهشون بگی باس . تازه من با bbhard میرفتم .

حالا شرمنده یه سوال دیگه:

همون طوری که دوستمون گفت اون دوتا سنگ قبر مال بیگ باس و باس بودند !
سالید به قبر بیگ باس ادای احترام کرد, بیگ باس هم به قبر باس !

چه دلیلی داشت اسنیک بخواد به بیگ باسی که دوبار کشتش احترام بذاره؟
چون بالاخره پدرش رو درک کرده بود و فهمیده بود که چرا پدرش می خواسته Outer Heaven رو سرپا کنه! (جلوگیری از قدرت طلبی زیرو !)

آخرین ویرایش:
چون بالاخره پدرش رو درک کرده بود و فهمیده بود که چرا پدرش می خواسته Outer Heaven رو سرپا کنه! (جلوگیری از قدرت طلبی زیرو !)
خب این مساله رو آخر فهمیده بود ولی اول بازی(که میشد قبل از ماجرای Midle east) هم اسنیک بالای همون قبر بود که otacon ,campbell اومدن دنبالش.اوموقع که اسنیک از این ماجراها خبر نداشت!

آخرین ویرایش:
(که میشد بهد از ماجرای Midle east)

البته رضا جان فکر کنم قبل از Middle East میشد اونجا ! یعنی یک Flash Back ـه کوچولو میزنه. ( اونجا بود که Campell ماموریتش رو به اسنیک میگفت دیگه ... )

من فکر میکنم اون احترام هایی که میذاشت به دور از قضیه ی جنگ و ... بود ! بلاخره BB یه جورایی پدرش بود دیگه ...

اخر بازی من نفهمیدم نااومی چی بسرش اومد :confused:
در ضمن رایدن چی بود ؟ انسان یا ماشین ؟ چون اونهمه بلا سرش اومد ، دستاش قطع شد و ... پس چرا آخر بازی سالم شد ؟ ( حال کردم با شخصیتش )
اون پیره مرده رو ویلچر کی بود ؟ چرا بیگ باس کشتش ؟
ببخشید چون من اولین بارمه که متال گیر بازی کردم از این چیزا سر در نیاوردم .

خب ! منم بالاخره تصمیم گرفتم این تاپیک رو باز کنم و بخونم و ... !
چندین و چند سوال دارم که شرمنده اگه تکراریه ولی سریع که این 15 صفحه رو خوندم ندیدم این سوالها رو :

1. Naomi میمیره دیگه ؟ اگه آره چطوری میمیره ؟!
2. سوال بالا رو در مورد Campbell هم دارم.
3. چه اتفاقی برای Raiden افتاده که سایبورگ شده ؟
4. توی اون جنگی که بین Raiden و Vamp اتفاق میفته ( توی تریلر ها ) بعد از اونجا که Raiden شمشیرش رو میکنه تو شکم دوتاشون چی میشه و کدوم یکی اون یکی رو شکست میده ؟
5. این Johnny که توی چند صفحه بحث بود به جای Snake بیاد , چی داره که این حرف رو راجع بهش میزنین ؟! هرچی تریلر ازش دیدم , یا داره کتک میخوره , یا سوتی میده و ... { راستی خیلی آشناست این شخصیت برام ! نمیدونم توی MGS های قبلی بوده یا نه , حتی یه همچین اسمی توی MGS3 هم فکر کنم شنیدم , اونجا که توی زندون بودیم :confused: }
6. اون میمون Drebin نمیمیره ایشالله ؟!
7. اون دو تا عروسک ( Psycho Mantis و The Sorrow ) فقط نقش بامزه بازی داشتن یا ربطی به MGS های 1 و 3 هم داشتن ؟
8. Meryl و دار و دسته توی این بازی چی میشن ؟! سالم میمونن همشون ؟
9. چرا سانی نمیمیره ؟! حداقل توی تریلرها که خیلی ازش بدم میاد !
10. بازم سوال دارم ولی یادم نیست الآن ! ایشالله مزاحم میشم دوباره :دی

خب ! منم بالاخره تصمیم گرفتم این تاپیک رو باز کنم و بخونم و ... !
چندین و چند سوال دارم که شرمنده اگه تکراریه ولی سریع که این 15 صفحه رو خوندم ندیدم این سوالها رو :

1. Naomi میمیره دیگه ؟ اگه آره چطوری میمیره ؟!
2. سوال بالا رو در مورد Campbell هم دارم.
3. چه اتفاقی برای Raiden افتاده که سایبورگ شده ؟
4. توی اون جنگی که بین Raiden و Vamp اتفاق میفته ( توی تریلر ها ) بعد از اونجا که Raiden شمشیرش رو میکنه تو شکم دوتاشون چی میشه و کدوم یکی اون یکی رو شکست میده ؟
5. این Johnny که توی چند صفحه بحث بود به جای Snake بیاد , چی داره که این حرف رو راجع بهش میزنین ؟! هرچی تریلر ازش دیدم , یا داره کتک میخوره , یا سوتی میده و ... { راستی خیلی آشناست این شخصیت برام ! نمیدونم توی MGS های قبلی بوده یا نه , حتی یه همچین اسمی توی MGS3 هم فکر کنم شنیدم , اونجا که توی زندون بودیم }
6. اون میمون Drebin نمیمیره ایشالله ؟!
7. اون دو تا عروسک ( Psycho Mantis و The Sorrow ) فقط نقش بامزه بازی داشتن یا ربطی به MGS های 1 و 3 هم داشتن ؟
8. Meryl و دار و دسته توی این بازی چی میشن ؟! سالم میمونن همشون ؟
9. چرا سانی نمیمیره ؟! حداقل توی تریلرها که خیلی ازش بدم میاد !
10. بازم سوال دارم ولی یادم نیست الآن ! ایشالله مزاحم میشم دوباره

به سلامتی ! :biggrin1:

1.آره, در واقع سرطان داشته ولی با نانوماشین مهارش کرده بوده, ولی آخرای بازی نانوماشین ها رو غیر فعال میکنه !
2. نه !
3.رایدن در بین اتفاقات بیگ شل و این نسخه توسط پیتریوتس صدمه می بینه و دکتر مدنار (قبلا توضیح دادم!) اون رو به حالت سایبورگ در میاره !
4.هیچ کدوم ! فقط ومپ میفته زمین, رایدن هم با هلی کوپتر فرار میکنه ولی صدمه ی زیادی می بینه که می برنش پیش همون دکتر مدنار تا خون سفید بهش تزریق کنه!
5.در واقع هیچی نداره ! :biggrin1: فقط یکم شبیه سنیک هست ! نانوماشین هم نداره! چون از امپول می ترسیده !! :biggrin1:
{توی MGS1 که زندان بان مریل هست و از همون جا عاشق مریل میشه ! توی MGS3 هم اون زندان بانه, بابا یا بابا بزرگش هست !}
6.نه !
7.از عروسک Mantis برای از بین بردن Screaming mantis استفاده میشه !
8.مریل فرمانده ی یه گروه به اسم rat patrol 01 هست که این جوری هم نوشته میشه : Rat Pt. 01 ------> PatR10t و این تیم در واقع یکی از تیم های Army CID (اداره ی رسیدگی به مسائل جنایی ارتش امریکا که در اصل زیر نظر میهن پرستان است ولی کسی از این موضوع خبر نداره!) هست.
همشون هم زنده می مونن. جانی و مریل هم با هم ازدواج می کنن !
9.سانی کلید از بین بردن پیتریوتس هست !!
10. در خدمتیم ! :biggrin1:

اخر بازی من نفهمیدم نااومی چی بسرش اومد
بالا گفتم !

در ضمن رایدن چی بود ؟ انسان یا ماشین ؟ چون اونهمه بلا سرش اومد ، دستاش قطع شد و ... پس چرا آخر بازی سالم شد ؟ ( حال کردم با شخصیتش )
رایدن سایبورگ بود یعنی اعضای بدنش ماشینی و الکترونیکی بودن ! آخرش هم به حالت انسانی برش گردوندند !

اون پیره مرده رو ویلچر کی بود ؟ چرا بیگ باس کشتش ؟
میجر زیرو ! قبلا هم توضیح کامل داده شده !

آخرین ویرایش:
ممنون از جواب های بهزاد و سوال های دوستان ... :دی

یک سوال برای من پیش اومده و اون اینه که چرا توی آخر Shadow Mooses اونجا که اسنیک با ومپ میجنگن، نئومی چسبیده به ومپ و یک دستش رو سینه های ومپ هست ؟ :دی (مگه نئومی دلش با اسنیک اینا نیست ؟ :دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or