خب ! منم بالاخره تصمیم گرفتم این تاپیک رو باز کنم و بخونم و ... !
چندین و چند سوال دارم که شرمنده اگه تکراریه ولی سریع که این 15 صفحه رو خوندم ندیدم این سوالها رو :
1. Naomi میمیره دیگه ؟ اگه آره چطوری میمیره ؟!
2. سوال بالا رو در مورد Campbell هم دارم.
3. چه اتفاقی برای Raiden افتاده که سایبورگ شده ؟
4. توی اون جنگی که بین Raiden و Vamp اتفاق میفته ( توی تریلر ها ) بعد از اونجا که Raiden شمشیرش رو میکنه تو شکم دوتاشون چی میشه و کدوم یکی اون یکی رو شکست میده ؟
5. این Johnny که توی چند صفحه بحث بود به جای Snake بیاد , چی داره که این حرف رو راجع بهش میزنین ؟! هرچی تریلر ازش دیدم , یا داره کتک میخوره , یا سوتی میده و ... { راستی خیلی آشناست این شخصیت برام ! نمیدونم توی MGS های قبلی بوده یا نه , حتی یه همچین اسمی توی MGS3 هم فکر کنم شنیدم , اونجا که توی زندون بودیم }
6. اون میمون Drebin نمیمیره ایشالله ؟!
7. اون دو تا عروسک ( Psycho Mantis و The Sorrow ) فقط نقش بامزه بازی داشتن یا ربطی به MGS های 1 و 3 هم داشتن ؟
8. Meryl و دار و دسته توی این بازی چی میشن ؟! سالم میمونن همشون ؟
9. چرا سانی نمیمیره ؟! حداقل توی تریلرها که خیلی ازش بدم میاد !
10. بازم سوال دارم ولی یادم نیست الآن ! ایشالله مزاحم میشم دوباره
به سلامتی ! :biggrin1:
1.آره, در واقع سرطان داشته ولی با نانوماشین مهارش کرده بوده, ولی آخرای بازی نانوماشین ها رو غیر فعال میکنه !
2. نه !
3.رایدن در بین اتفاقات بیگ شل و این نسخه توسط پیتریوتس صدمه می بینه و دکتر مدنار (قبلا توضیح دادم!) اون رو به حالت سایبورگ در میاره !
4.هیچ کدوم ! فقط ومپ میفته زمین, رایدن هم با هلی کوپتر فرار میکنه ولی صدمه ی زیادی می بینه که می برنش پیش همون دکتر مدنار تا خون سفید بهش تزریق کنه!
5.در واقع هیچی نداره ! :biggrin1: فقط یکم شبیه سنیک هست ! نانوماشین هم نداره! چون از امپول می ترسیده !! :biggrin1:
{توی MGS1 که زندان بان مریل هست و از همون جا عاشق مریل میشه ! توی MGS3 هم اون زندان بانه, بابا یا بابا بزرگش هست !}
6.نه !
7.از عروسک Mantis برای از بین بردن Screaming mantis استفاده میشه !
8.مریل فرمانده ی یه گروه به اسم rat patrol 01 هست که این جوری هم نوشته میشه : Rat Pt. 01 ------>
PatR10t و این تیم در واقع یکی از تیم های Army CID (اداره ی رسیدگی به مسائل جنایی ارتش امریکا که در اصل زیر نظر میهن پرستان است ولی کسی از این موضوع خبر نداره!) هست.
همشون هم زنده می مونن. جانی و مریل هم با هم ازدواج می کنن !
9.سانی کلید از بین بردن پیتریوتس هست !!
10. در خدمتیم ! :biggrin1:
اخر بازی من نفهمیدم نااومی چی بسرش اومد
بالا گفتم !
در ضمن رایدن چی بود ؟ انسان یا ماشین ؟ چون اونهمه بلا سرش اومد ، دستاش قطع شد و ... پس چرا آخر بازی سالم شد ؟ ( حال کردم با شخصیتش )
رایدن سایبورگ بود یعنی اعضای بدنش ماشینی و الکترونیکی بودن ! آخرش هم به حالت انسانی برش گردوندند !
اون پیره مرده رو ویلچر کی بود ؟ چرا بیگ باس کشتش ؟
میجر زیرو ! قبلا هم توضیح کامل داده شده !