MEGA SPOILERS: MGS4 Topic

اسنیک میمیره....؟ (حالا باز نگی لیلی زن بود یا مرد بهزاد میکشمت ها!).
خو باید بمیره دیگه !!

البته اگه کوجیما حال کنه می تونه یه انتی فاکس دای ویروس بده سانی درست کنه :biggrin1:

در مورد اون سوالت هم :
Decoy Octopus رو تو MGS1 یادت هست ؟! اون خودش رو به شکل کی در آورده بود ؟! Donald Anderson
حالا سمت Donald Anderson چی بود ؟! رییس DARPA ! حالا Donald Anderson کیه ؟! Sigint !
حالا توی MGS4 معلوم میشه Sigint چیکارس ؟! یکی از موسسین پیتریوتس !
حالا Sigint که Donald Anderson اصلی باشه توسط کی کشته شد؟! اسلات
بعد وقتی بیگ باس و زیرو با هم بحثشون میشه اسلات طرف کی رو می گیره ؟! بیگ باس !!
پس انگیزه اصلی اسلات از کشتن Sigint یا همون Donald Anderson توی MGS1 همین هست !

همچنین مشخص میشه Para-Medic هم Dr. Clark بوده که توسط 'گری فاکس' کشته شده !

آخرین ویرایش:
خب مگه تو MGS1 اون یارو در حقیقت همین "Decoy Octopus" نبوده بهزاد جان ؟ پس Ocelot کی رو کشته ؟
نه دیگه !!! Donald Anderson اصلی توسط اسلات کشته میشه ولی Decoy Octopus خودش رو به شکل اون در میاره و اصلا به خاطر FoxDie می میره !!

اگر امكان دارد در رابطه آيكون هاي مخفي اين بازي و وسيلها و تفنگهاي مخفي و دوربين عكاسي وووو راهنمايي كنيد چون من انگليسم خوب نيست و رفتم از سايتهاي مختلف ولي زياد چيزي متوجه نشدم ممنون مي شوم اگر كمك كنيد و يا به هم ايميل بزنيد متشكرم (god_aliakbar@yahoo.com).

خب مگه تو MGS1 اون یارو در حقیقت همین "Decoy Octopus" نبوده بهزاد جان ؟ پس Ocelot کی رو کشته ؟ :دی
یکم بهتر توضیح بدم
ایشالا که قسمت اول رو بازی کردی
تو بازی دو تا دونالد اندرسون می بینی یکی اونی که تو سلوله و فاکس دای می کشتش که این اندرسون واقعی نیست بلکه Decoy Octopus هست
وقتی اسنیک رو میندازن تو زندان جسد اندرسون هم هست و اسنیک می گه به اوضاعش می خوره چند روزه که مرده و تمام خونش هم کشیده شده این یکی اندرسون واقعیه

یکم بهتر توضیح بدم
ایشالا که قسمت اول رو بازی کردی
تو بازی دو تا دونالد اندرسون می بینی یکی اونی که تو سلوله و فاکس دای می کشتش که این اندرسون واقعی نیست بلکه Decoy Octopus هست
وقتی اسنیک رو میندازن تو زندان جسد اندرسون هم هست و اسنیک می گه به اوضاعش می خوره چند روزه که مرده و تمام خونش هم کشیده شده این یکی اندرسون واقعیه
ممنون. فهمیدم ! بهزاد که گفت با FoxDie کشته شد دیدم راست میگه ! :دی

در هر صورت ممنون از شما و بهزاد عزیز...

آقا خيلي ممنون كه جواب ما را داديد ما يك بار سوال كرديم چقدر استقبال شد از سوالمون:((
اگر خواستيد جواب بديد ممنون كه اگر امكان دارد در رابطه آيكون هاي مخفي اين بازي و وسيلها و تفنگهاي مخفي و دوربين عكاسي وووو راهنمايي كنيد چون من انگليسم خوب نيست و رفتم از سايتهاي مختلف ولي زياد چيزي متوجه نشدم ممنون مي شوم اگر كمك كنيد :(

آقا خيلي ممنون كه جواب ما را داديد ما يك بار سوال كرديم چقدر استقبال شد از سوالمون:((
اگر خواستيد جواب بديد ممنون كه اگر امكان دارد در رابطه آيكون هاي مخفي اين بازي و وسيلها و تفنگهاي مخفي و دوربين عكاسي وووو راهنمايي كنيد چون من انگليسم خوب نيست و رفتم از سايتهاي مختلف ولي زياد چيزي متوجه نشدم ممنون مي شوم اگر كمك كنيد :(

بحث وسيعی هست که متأسفانه منم اصلاً وقت توضيح دادن ندارم:biggrin1:شرمنده
تو Gamespot يه جا کامل Unlockable های بازی رو نوشته.هر جاشو نفهميديد بگيد توضيح داده ميشه.

ممنون و متشكرم از آقاي master_ behi اگر امكان دارد و وقت داشتيد يك كم در مورد آيكون هاي مخفي در بازي توضيح بدهيد ممنون مي شوم و مي دنم زياد هستند ولي اگر وقت كرديد

ULTRA-UBER-SPOILERS WARNING!
خیلی خوشحالم که اشک هام به سنگ خورد و اسنیک نمرد، عوضش خوشحالیمم بعد از دیدن بیگ باس، دیری نپایید و دوباره آبشار راه افتاد

بهتر نبود به جای big boss بازم david hayter حرف میزد؟
نظر شخصی :
من توی همون قسمت 3 هم کامل حس می کردم که صدای هیتر به BB نمی خوره
چون از نظر من از لحاظ شخصیت سالید و BB کاملا متفاوتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or