MEGA SPOILERS: MGS4 Topic

آقا ممنون بابت توضیحات
هرکدومشون کدوم یکی از این چهارتا هستن ؟! ( مثلآ Laughing Octopus یا Crying Wolf کدوم یکی از این چهارتا عکس واقعی هستن ! ) :دی

image85_2.jpg

image83_2.jpg

image75_2.jpg

image81_2.jpg

به نظر من دو چیز توی این بازی به وفور یافت میشه یکی انواع اسلحه ها و یکی دیگه PS3 Reference ها !!!

از بالا

RAGING RAVEN-1
CRYING WOLF-2
LAUGHING OCTOPUS-3
SCREAMING MANTIS-4

ترتیب مبارزه در بازی (براساس اعداد)
از چپ
4 - 2 - 1 - 3
جذابیت مبارزه ( نظر شخصی)
1- 2 - 4 - 3

آخرین ویرایش:
پوریای عزیز دستت درد نکنه.
این پایان بازی چقدر زیبا بود واقعآ ! میگم توی MGS4 هم میشه مثل قبلی ها Cutscene ( و از همه مهمتر Cutscene های آخر بازی ) رو با آنالوگ تکون داد و ... ؟!

میگم توی MGS4 هم میشه مثل قبلی ها Cutscene ( و از همه مهمتر Cutscene های آخر بازی ) رو با آنالوگ تکون داد و ... ؟!
تکون Cutscene ها رو فکر نکنم (چون اصلا امتحان نکردم !!) ولی تصویر کدک رو می شه !!
در بین Cutscene ها هنوز هم دکمه هایی نمایش داده می شه که مثلا دوربین رو به دید سنیک می بره یا تصویرهایی رو نشون میده !

آریا برو اون Cutscene مربوط به جنگ اسلات و سنیک رو هم ببین باحاله !

تکون Cutscene ها رو فکر نکنم (چون اصلا امتحان نکردم !!) ولی تصویر کدک رو می شه !!
در بین Cutscene ها هنوز هم دکمه هایی نمایش داده می شه که مثلا دوربین رو به دید سنیک می بره یا تصویرهایی رو نشون میده !

آریا برو اون Cutscene مربوط به جنگ اسلات و سنیک رو هم ببین باحاله !
مرسی ! آخه توی Youtube که آخر بازی رو دیدم , یه لحظه گرافیکش از این فیلمای اول Final Fantasy و Warcraft هم بالاتر بود !! ( البته شاید چون کیفیت توی Youtube پایین بوده این طوری نشون میداده ! )
اون Cutscene و بقیه رو هم میزارم برای 1 ماه دیگه. اگه مطمئن شدم PS3 نمیخرم اون وقت مطمئن باش همه Cutscene ها رو میخورم ! :دی

کمک
این یارو خیمه شب بازی رو چجوری باید کشت دوتا عروسکشم بر میدارم ولی بعد هر چقدر شلیک میکنم نمی میره
اون عروسکی که روش نوشته شده mantis doll را به طرفش پرتاب کن بعد L1 را بگیر و SIXAXIS را به سمت پایین قرار بده .یه چیزی شبیه به گرفتن روح folk ها در بازی folklore

یه چیز جالب دیگه هم اینکه اولِ اول بازی یه مصاحبه با دیوید هیتر پخش می شه که شما می تونید با زدن دکمه, کانال ها رو عوض کنید !! مثلا یه کانال دارن میرقصن و ... !!

بالاخره امروز بازیرو تموم کردم که جرات کردم وارد این تاپیک شم!
درمورد بازی که چیزی نگم بهتره:cool:
The Best damn Thing That My Eye Have Ever Seen
مبارزه ی بین Snake و Liquid هم که بالای Outer Haven و وسط اقیانوص میکنن(با اون منظرش) واقعا......چی بگم فوق بشری!!!بود:eek:
میگم توی MGS4 هم میشه مثل قبلی ها Cutscene ( و از همه مهمتر Cutscene های آخر بازی ) رو با آنالوگ تکون داد و ... ؟!
دوربینو که هم میشه تکون داد و هم زوم کرد ولی ایندفعه باید جهت بالارو بزنی تا زوم کنه و بعد با انالوگ راست تکون بدی فکر کنم.
============================================
اینجوری که کوجیما گفته بازی بازم قراره ادامه داشته باشه ولی من فکر کنم داستان به جایی رسیده که ادامه ندنش قشنگتره .البته گفتنش سخته که دیگه MGS ای وجود نداشته باشه ولی......نمیدونم اصلا هرچی master کوجیما بگه درسته. صلاح مملکت خویش خسروان دانند:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or