به طور کلی داستان بازی در مورد تلاش لیکوئید برای دستیابی به ارتش و یا سلاحی است که بتونه با patriot به مبارزه بپردازه و اون به این تکنولوژی دست پیدا میکنه و اسم اونو guns of the patriot میزاره .این تکنولوژی باعث میشه که تمام تجهیزات نظامی به فرمان لیکوئید در بیان و در یک دمو در اروپا می بینیم که چطور لیکوئید تمام ارتش را از پا در میاره.به طور کلی شکل گیری patriot توسط zero بوده که در متال گیر 3 باهاش اشنا شدیم و در دمو پایانی بازی big boss کپسول تنفسی اونو قطع میکنه تا اخرین عضو میهن پرستان هم کشته بشه گروهی که شامل zero,ocelot,eva,sigint ,para medic بوده .جالبه بدونید سیگینت همون پرزیدنت اندرسون بود که در متال گیر 1 در اثر foxdie دچار حمله قلبی میشه و میمیره .در پایان هم خود big boss هم میمیره اما بر خلاف شایعات اسنیک زنده میمونه اما خودش میدونه که تا چند وقت دیگه بیشتر زنده نیست و سعی میکنه بقیه عمر خودش را در اسایش سپری کنه و اتاکان هم بهش میگه که من به عنوان یک شاهد با تو میام تا روزهای پایانی زندگی این افسانه را برای نسل های بعدی تعریف کنم .در کل mgs4 یک بازی خارق العاده بود که میشه اسمشو گذاشت فیلم تا بازی .تنها ایرادی که من از بازی می گیرم اینه که بازی خیلی دمو داشت و بیشتر به نظر من دمو بود تا بازی .که البته این برای طرفداران mgs و از جمله خودم زیاد مهم نیست. خداحافظ اسنیک