Mega Man وPac-Man دو شخصیت انحصاری دیگر برای PS3/Vita بازی Street Fighter X Tekken

کاش خودPacman بود،یعنی‌ سوار اون نبود با دهانش کتک میزد :دی

مگامن هم که داره میمیره اینجا :دی، با شک الکتریکی زندست :دی
حالا Pacman یه چیزی چرا مگامن بی‌چاره رو اونجوری کردن:(

اتفاقا پک من خیلی باحاله! :d چون هم پک من ـه هم یکی از شخصیت های تکن :d
ولی این مگامن خیلی زشت شده! چرا همچینه ؟ :d مگه این بشر همیشه یک پسر جوون نبود؟ ( شایدم من پیری هاش رو ندیدم :d )

دوستان اگه قراره پُست بدین و توش بنویسین فلانی و فلانی رو هم اضافه کنن دو نقطه یه علامه پرانتز، به من پیغام بدید تو همین پُست اضافه کنم که تعداد صفحه ها زیاد نشه :\

خبر به این باحالی، هی ترول کنین :دی یعنی اوج ِ ایستره دیگه این :دی

Pac-Man?:-o
اینها مگه حالشون خوب نیست؟ مسخره ها.

خیلی واجب شد این حرفو بزنم:دی
همین جا رسما تقاضا دارم، که من رو هم بذارن تو بازی. :دی

یعنی بالا تا پایین سونی رو :| نکن آقا نکن ! با همچین بازی ای نکن از این کارا :| انقدر احمقن که نمی کنن به جای به گند کشیدن بقیه بازیا برن اگه وجودش رو دارن خودشون توی سبک فایتینگ یه چیزی بزنن شخصیت هاشون رو بریزن توش ! عین عقده ای ها مورتال بهشون چسبید از این دفعه توی همه ی فایتینگ ها دارن ابراز وجود میکنن ! :| فایتینگ بعدی با حضور ننه ی کریتوس با تتوی ویژه در رنگ های مختلف :|

یعنی بالا تا پایین سونی رو :| نکن آقا نکن ! با همچین بازی ای نکن از این کارا :| انقدر احمقن که نمی کنن به جای به گند کشیدن بقیه بازیا برن اگه وجودش رو دارن خودشون توی سبک فایتینگ یه چیزی بزنن شخصیت هاشون رو بریزن توش ! عین عقده ای ها مورتال بهشون چسبید از این دفعه توی همه ی فایتینگ ها دارن ابراز وجود میکنن ! :| فایتینگ بعدی با حضور ننه ی کریتوس با تتوی ویژه در رنگ های مختلف :|
Take it easy my friend... :d

ما که نفهمیدیم مشکل این شخصیت های اضافه چیه ! :دی کلآ حال و هوای بازی فانتزی و عجیب غریب هست و هیچ منطقی توش دیده نمیشه. ترکیب کاراکترهای دو تا بازی Tekken و Street Fighter خودش به تنهایی یه سوپر پارادوکس میسازه ! :دی این وسط نقطه درخشان بازی ، گیم پلی فوق العاده اون هست و حالا Mega Man و Pac Man و ... هم هرکدوم یه کاراکتر با ویژگی های منحصربفرد هستن که لیست کاراکترها رو بیشتر میکنن و با توجه به سابقه سازنده بازی احتمالآ مشکلی هم برای بالانس بودن بازی پیش نمیارن. نمیدونم دیگه ناراحتیش بابت چیه ! :دی اگه یه بازی با داستان درست حسابی و دنیای منطقی بود و یه دفعه چند تا شخصیت اضافه میریختن توش یه حرفی ، ولی برای همچین بازی ای من مشکلی نمی بینم. متآسفانه حیفم میاد پول یه بازی اوریجینال رو بدم وگرنه توی خرید نسخه ای که کاراکترهای بیشتری داره شک نمیکردم ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or