Media Molecule و فاصله گيري از LBP

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
20110316lbp.jpg

رئيس استديو Media Molecule خانوم Siobhan Reddy در مراسم Game Lab بارسلونا صحبتي درباره ي آينده ي LBP كردن. و اينكه فعلا از اين بازي فاصله ميگيرن.

"ما از بزرگ سياره كوچك فاصله ميگيرم تا بر روي ايده هاي نو و جديد متمركز شويم "

اين استديو 2 عنوان LBP رو برروي PS3 عرضه كردن كه آخرين اون LBP2 بود و اول همين سال عرضه شد. همچنين 2 عنوان براي كنسول دستي كه يكي از آنها براي PSP توسط استديوي Cambridge ساخته شد و عنوان ديگر را Double 11 در دست ساخت براي كنسول دستي PSVita دارد.

منبع

عاشق این بازی و استودیوشون هستم، آخر خلاقیت در این استودیو موج میزنه.

بهترین کار ممکن رو کردن که یک آی پی جدید و خلاقانه بسازن و بازم هم به نفع مصرف کنندگان هست و بخصوص دارندگان PS3.
امیدوارم مثل LBP بتونن موفق باشن تا ما گیمرها لذت ببریم از بازی و مطمین هستم که این بازی جدیدشون با سبک LBP فرق میکنه چون نمیخوان برای بازی استودیوی خودشون یه حریف بسازن

برخلاف دوستان اصلا با این بازی حال نمیکنم.فکر کنم فروششم زیاد براشون راضی کننده نبوده.ولی کاملا مشخصه که استودیوی بسیار با استعدادیه.امیدوارم یه بازیه توپ بسازن.

برخلاف دوستان اصلا با این بازی حال نمیکنم.فکر کنم فروششم زیاد براشون راضی کننده نبوده.ولی کاملا مشخصه که استودیوی بسیار با استعدادیه.امیدوارم یه بازیه توپ بسازن.
در مورد نسخه 2 اطلاع دقیقی ندارم ولی شماره 1 این عنوان به نظرم یه فروش عالی داشت و به سود دهی خوبی رسید!!

به نظر من بشینن یک عنوان AAA بسازن بسی نکوست با این همه خلاقیتی که این استدیو داره .;)
همین بازی سگش به صد تا AAA و از این حرفا می ارزید.
دنیا دیگه نیازی به بازی های 18+ نداره مردیم بس که بازی هایی با درجه رده بندی M بازی کردیم که اوج نوآوریش این که دست یارو رو قطع کنی خون بچکه ازش بیرون ...

آدم LBP بازی میکرد روحش شاد میشد. امیدوارم بازی بعدیشون هم یه بازی خلاقانه با تم فانتزی باشه نه از این مدل بازی ها که معلوم نیست سازنده هاش رو از توی تیمارستان آوردن یا جای دیگه ...

همین بازی سگش به صد تا AAA و از این حرفا می ارزید.
دنیا دیگه نیازی به بازی های 18+ نداره مردیم بس که بازی هایی با درجه رده بندی M بازی کردیم که اوج نوآوریش این که دست یارو رو قطع کنی خون بچکه ازش بیرون ...

آدم LBP بازی میکرد روحش شاد میشد. امیدوارم بازی بعدیشون هم یه بازی خلاقانه با تم فانتزی باشه نه از این مدل بازی ها که معلوم نیست سازنده هاش رو از توی تیمارستان آوردن یا جای دیگه ...

بابا همه چی عنوان AAA که به شوتر و عنوان +18 بر نمیگرده که .

من خودم عاشقشم خداست LBP 1 , 2 .

وقتی میخواد یک عنوان متفاوت بسازه به نظر من یک عنوان AAA خلاقانه خیلی بهتر از یک عنوان هستش که در سبک های فانتزی باشه که به LBP هم نزدیک باشه .

یک عنوان RPG بسازه یک بازی خلاقانه ادونچر بسازه خیلی بازی میشه ساخت که خلاقیت توش موج بزنه .

و از دنیای LBP به دور باشه شوتر و .... هم نباشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or