Medal of Honor ~ XBox360

با وجود اینکه دیدم امتیاز ها زیاد جالب نیست و دوستان هم زیاد ازش تعریف نمیکنن ، هنور فکر میکردم جایی برای امید هست ولی وقتی بازی کردم ، ..........
به شخصه نسخه ی قبلی ، یعنی Airborn رو خیلی بهتر از این نسخه ی جدید میدونم .
تو خبرها دیده بودم که گفته بودن MOH ، واقع گرایانه است . من که همچین چیزی ندیدم .
کلا نکته ی مثبتی تو بازی ندیدم ، هوش مصنوعی که کلا تعطیل ، صداگذاری که ... ، گرافیک هم در حد متوسط بود ، تا دلتون بخواد باگ ... ، فکر نکنم چیز دیگه ای مونده باشه .
راستی من وقتی به طرف مقابل تیر میزنم و میمیره ، هیچ خونی ازش بیرون نمیاد ، ولی به جنازش یه چاقو میزنم ، کلا زمین رو خون بر میداره !!!
دقت کردین لحظه ای که تیر میخورین چه حالتی میشین ؟ انگار یه نفر میزنه تو سرتون !!!
در کل همون 7 براش کافیه .

من هم مقداری از بازی رو فکر میکنم تا مرحله 5 بود بازی کردم !و در قسمت مرحله هلیکوپترها گیر کردم !اونجا که یه توخونه هست 2 نفر دو نفر میان خومپاره پرتاب میکنن ما که هر چی زدیم اینارو نشد که نشد !از دوستان میخوام که راهنمایی کنن!

اما نظر شخصی خودم در خصوص این گیم :
انصافا باید اعتراف کرد که گرافیک بازی در حد خوبی کار شده ولی عالی نیست !همچنین کندی حرکت کارکتر اصلی خیلی روی بازیگر تاثیر میزاره !متاسفانه کندی کارکتر اصلی بسیار مشخص هست !صدا گذاری بسیار ضعیف کار شده منظورم این هست که موزیک دلچسبی این بازی نداره که اون حس حال خاص رو به این بازی ببخشه و بازیگر رو به عمق بازی فرو ببره !کلیه کارکترها و مبارزات بسیار خشک طراحی شدن که متاسفانه خوب کار نشدن !
من به نوبه خودم 7 رو به این بازی میدم !!!!!!

من هم مقداری از بازی رو فکر میکنم تا مرحله 5 بود بازی کردم !و در قسمت مرحله هلیکوپترها گیر کردم !اونجا که یه توخونه هست 2 نفر دو نفر میان خومپاره پرتاب میکنن ما که هر چی زدیم اینارو نشد که نشد !از دوستان میخوام که راهنمایی کنن!
باید خمپاره اندازه ها رو نابود کنی, با تیر بار نمیشه با موشک:d با LB روشون Lock کن تموم.
سر جمع 3 تا هستن.

خوب منم امروز وقت کردم و بازی رو گرفتم . یه 3 4 تا مرحله رفتم . تا اینجا بازی در حد متوسط بود . از نظر گرافیکی خوب بود ولی نمی دونم چرا این بازی و BC 2 توی نورپردازی اشکال دارن . اصلا خوب نور پردازی و سایه زنی نمی کنن . اما توی شب توی هر دو بازی نور پردازیاشون خیلی بهتر از روزش هستش . اما بازی باگم کم نداره . مثلا می خواست یه مرده رو از تو ماشینه بکشه بیرون پاشو گرفت به جای اینکه از در بیاد بیرون از کاپوت اومد بیرون :d . از نظر گیم پلی هم تا اینجا متوسط بوده . صداگذاری و موسیقیشم خوب هستش و به نظرم صداگذاریش به BC 2 خیلی شبیه هستش . در کل تا اینجا بازی متوسطی هستش .
مثلا می خواست Halo Killer و COD Killer باشه :d

دیروز بازی رو تموم کردم بازی خیلی افتضاح تر از اونی بود که فکرشو میکردم از اول بازی تا اخرش پر از مشکل بود هوش مصنوعیه پایین افکتای تکراری و مضحرف مخصوصا تو انفجاراش اگر دقت کرده باشید مثل ترکیدن سیگارت میمونه مردن افرادم اصلا طبیعی نبود من به پای طرف یه تیر میزدم میمرد باگ تو بازی خیلی بود مراحل به شدت تکراری بود یعنی اینا حتی نتونسته بودن خوب از call of duty کپی کنن از مرحله 6 -7 به بغد که 4-5 تا مرحله باقی میمونه همش یه جور بود سوار هلیکوپتر میشی با RPG میزننت میری همرو میکشی و مرحله ی بعد اخرشم که خیلی بی مزه تموم شد به نظرم این نمره ی 7.5 خیلی زیاد این بازی بود اونم سیاست سایتهایی مثل gamespot و امثال اونه که به اینجور بازیای میهن پرستانه نمره بدن و به بازی قشنگی مثل castlevania نمره ی پایین که البته خوب اگر مام جای اونا بودیم همینکارو میکردیم در کل بازی خیلی افتضاح بود و الان احساس میکنم وقتم رو تلف کردم :(

خوب دوستان منم الان دو مرحله از این بازیرو رفتم و تا اینجا که نا امید شدم.
اصولا از EA خوشم نمیاد و اینبار هم نشون داد که فقط بلده موج سواری کنه
و نمی تونه یه شاهکار خلق کنه.
در مورد گیم هم همه ایرادهاش به کنار-نکته اینه که تو این دوران دیگه یه گیم
با این همه باگ واقعا افتضاحه.جاییکه حتی شرکت های کوچیک با تست های مکرر
بازی رو با کمترین باگ بیرون میدن شرکتی مثل EA فقط برای اینکه زودتر از
کال او دیوتی 6 بازار رو در اختیار بگیره این کلکسیون باگ رو ریلیز میکنه.
you disappointed me again,EA

آخرین ویرایش:
بازی رو منزل یکی از دوستان امتحان کردم.بازی که به جای افغانستان تو باگ ستان هست.من موندم اینا بازی رو امتحان نکردن؟حرکات شخصیت هم که با یه پیکان 57 برابری می کنه.حالا بازی رو خودم بگیرم بیشتر بیام بکوبمش:d

• Like
Reactions: гадюка
با احترام کامل نسبت به نظر همه دوستان .
ولی بازی شبیه این بازی ایرانی ها بود که تو نمایشگاه رسانه گذاشته بودن.مخصوصا انفجار ماشین هاش.
من 1 ساعت بیشتر بازی نکردم.خیلی زد تو ذوقم........

سلام ... نظرات همتون رو دیدم ...
البته بنده تا الان نسخه پی سی بازی رو انجام دادم ( حدود 3 ساعت بازی کردم ). نه مشکل گرافیکی دیدم و نه افت فریم و نه باگ ... گرافیک که از MW2 بالاتره .... البته شاید نسخه کامپیوتر اینجوری باشه .... دوستانی که هر دو نسخه رو امتحان کردن ( هم کامپیوتر و کنسول) بیان و یه توضیحی بدن ....
واجب شد برم نسخه 360 رو هم بگیرم !

سلام.یه سوال داشتم.تو مرحله 2 قسمته اخرین ابجکت که میری تو اتاق زده Get to the Tower.داخله در قرمزه هم که میرم باگ میشه میمیرم.کسی میدونه چیکار باید بکنم!!

من هم نسخه pc رو بازی کردم و تقریبا هیچ باگی ندیدم یعنی اینایی که شما میگین رو ندیدم باگ ها معمولی که تو call of duty هم وجود داشت مثل فرو رفتن دست وپای جنازه ها توی دیوار رو توی چند صحنه دیدم و جز اونها چیز دیگه ای ندیدم در کل بازی خوبه و دارای گرافیک خوب وگیمپلی و صدل گذاری خوب هست فقط یکمی تو داستا لنگ میزنه که اونم واسه من مهم نیست اونایی که 360ش رو بازی کردن pc ش رو بگیرن چون تو پی سی خبری از این مشکلات نیست من فکر میکنم نسخه های 360 یک مشکلی داره که از بازی نیست شاید ناقصن چون مگه میشه این همه باگ رو ندیده باشن و برطرف نکرده باشن بعد جالبه که این باگها تو pc وجود نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or