Medal of Honor: Warfighter | PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
طبق معمول من Medal Of Honor رو خیلی دوست دارم این نسخه قدیمی هم هنوز بازی می کن

البته من مولتیش برام مهمه که خوبه

بعدش من این تریلر جدید رو دیدم تو E3 رسما فک ــم افتاد :| ! خیلی خفن بود

در مورد مولتیش شبیه چه بازیه

گیم پلی BF3

باقی COD ... !

انصافاً بازیش از چارچوب "مزخرف" نسخه قبلیش بیرون اومده.
گرافیکش هم به شدت اصلاح شده،دیگه دشمنا به سبک بازیای میکرو ، انیمیشن هاشون فعال نمیشه و همین امیدوارم کرده.
ولی کلاً مدال ، باید جنگ جهانی رو روایت کنه و بس! چه خاطراتی که با شاهکار assault pacific نداشتم!

آخرین ویرایش:
نه نداشت :دی من دارم بدون کد آنلاین راحت بازی می کنم :دی !
عزيزم فقط ١ ماه ميتوني بازي كني
ميخواي از انلاين پس عكس بزارم ببيني؟:d
z8757412X.jpg

آخرین ویرایش:
خب بالاخره نمايش گيم پلي بازي تو كنفرانس رو ديدم و ميتونم بگم بشدت هايپ شدم و چون رو XBOX داشتن نشونش ميدادن گرافيك بازي هم خيلي خوب بود و در نتيجه گرافيك بازي رو كنسول ها عالي خواهد بود و مثل BF اختلاف اونچناني نداره !!

بشدت با گيم پلي بازي هايي مثل اين و كلا سري BF حال ميكنم بخاطر سرعت گيم پلي . در كل اميدوارم اگه مولتي اش هم خوب باشه جز ليست خريد هاي من خواهد بود . چون تريلر گيم پلي فوق العاده بود از نظر من !

عزيزم فقط ١ ماه ميتوني بازي كني
ميخواي از انلاين پس عكس بزارم ببيني؟:d
z8757412X.jpg
اون کد برای باز شدن یکسری سلاح ها بود اگه اشتباه نکنم . من یکساله بازی رو دارم و کد انلاین هم وارد نکردم و بازیش میکنم . گر چه برای نسخه ی جدید مطابق تمام بازی هایی که برای PS3 میاد این بازی هم انلاین کد داره.

نمیدونم چرا یه سری با این انجین جدید مشکل دارن
Frostbite 2 واقعا به نظرم عالیه قدرتش و تو Bf3 و The run نشون داده (صرف نظر از ماشین های The run ! ) محیط های فوق العاده ای داشت

---------- نوشته در 08:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:24 PM ارسال شده بود ----------

اون کد برای باز شدن یکسری سلاح ها بود اگه اشتباه نکنم . من یکساله بازی رو دارم و کد انلاین هم وارد نکردم و بازیش میکنم .
سرورهاش هنوز به راه؟! کسی هست؟

سرورهاش هنوز به راه؟! کسی هست؟
اره معمولا در بهترین زمان در مد HARDCORE بازی نزدیک 200 نفر تو سرور هاش هستن . ولی یک مقدار لگ وجود داره و البته چون بازی حالت POINT STREAK داره پینگ خوب شرط اوله .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or