idden]-[ کاربر سایت Dec 16, 2012 #16 نوشته شده توسط ops2: تو بتل زدی؟میشه دقیق دربارش توضیح بدی؟منم دوس دارم مدال بزنم اما پوینت میخواد که من . . . . :d بیشتر... آره برادر ! نابودش کردیم تا colonel 100 رفتیم دیگه خز شد...الانم این...من تا حالا 3بار Trial ازش گرفتم...:d
نوشته شده توسط ops2: تو بتل زدی؟میشه دقیق دربارش توضیح بدی؟منم دوس دارم مدال بزنم اما پوینت میخواد که من . . . . :d بیشتر... آره برادر ! نابودش کردیم تا colonel 100 رفتیم دیگه خز شد...الانم این...من تا حالا 3بار Trial ازش گرفتم...:d
O ops2 کاربر سایت Dec 16, 2012 #17 نوشته شده توسط idden]-[;2393095: آره برادر ! نابودش کردیم تا colonel 100 رفتیم دیگه خز شد...الانم این...من تا حالا 3بار Trial ازش گرفتم...:d بیشتر... چجوری 3بار گرفتی؟
نوشته شده توسط idden]-[;2393095: آره برادر ! نابودش کردیم تا colonel 100 رفتیم دیگه خز شد...الانم این...من تا حالا 3بار Trial ازش گرفتم...:d بیشتر... چجوری 3بار گرفتی؟
idden]-[ کاربر سایت Dec 17, 2012 #18 نوشته شده توسط ops2: چجوری 3بار گرفتی؟ بیشتر... من هر باری که میگیرم و بعد تموم میشه 1هفته سراغش نمیرم...بعد هفته بعد که میرم تو بازی باز میگه Try Trial منم میگم چشم
نوشته شده توسط ops2: چجوری 3بار گرفتی؟ بیشتر... من هر باری که میگیرم و بعد تموم میشه 1هفته سراغش نمیرم...بعد هفته بعد که میرم تو بازی باز میگه Try Trial منم میگم چشم