Medal of Honor Vs Call of Duty

Medal of Honor Vs Call of Duty

• مجموع رای دهنده‌ها
    187
Medal of Honor هایی که روی PS1 بود واقعا فوق العاده بود! شدیدا حال میکردم باهاش :love:
Call of Duty هم تو این نسل خیلی عالی کار کرده...!!
همون Medal of Honor رای میدم یاده دوران قدیم

Medal of Honor هایی که روی PS1 بود واقعا فوق العاده بود! شدیدا حال میکردم باهاش :love:

دقیقا .مدال تو این نسل و نسله قبل خوب نبود ولی کال اف این نسل ترکونده شاید پس فردا یه مدال منتشر بشه به نام ؟؟؟؟؟نمیدونم مثلا مدرن ارمر.کسی چه میدونه:confused::confused:

من اول با پلی استیشن 1با مدل افتخار آشنا شدم وخیلی سریهاش رو دوست داشتم ولی الان کال آف دیوتی یه چیز دیگه است:love:

دقیقا منم همینطور.:biggrin1:
من کلا 2تا MOH رو روی PS1 بازی کردم.
بهترینش هم همون MOH بود که آخر سر بمب میخورد تو سر خودمون.:biggrin1:
شماره چندش بود؟:confused:

به نظر منCOD بهتره.چون MOH مشکلات گرافیکی داشت مثلا وقتی میخواستیم به SNIPE بزنیم یارو رو شپلخ کنیم تیر بهش نمی خورد زاقارت میشدیم :biggrin1: ولی COD بدون مشکله

تا یه مدت زیادی شونه به شونه میومدن, فک کنم MoH رو EA داد به شرکت های دیگه بسازن که خراب کردن ولی CoD رو با اینکه Trytech سعی خودشو کرد ولی IW هم خودش باز میساخت و سری رو سرپاه که چه عرض کنم, غول نگه میداشت.

COD نسخه هاش يكي در ميون كه ميوفته دست Infinity Ward خوب از آب در مياد و اونهايي هم كه Treyarch ميزنه ميشه افتضاح:biggrin1:.... ولي Medal Of Honor غير از اون نسخه هاي قديميش كه رو ps1 بازي ميكرديم(:biggrin1:) ديگه بعد از اونا زياد طرفدار نداشته....

اگه مبنا بر جنگ جهانی بودن هر دوست پس نباید CoD4 رو حساب کنیم (حسابم میکردیم فرقی نمی کرد :دی)
به نظر من CoD 2 کاری کرد که نام Call od Duty جاودانه شه ... من MoH رو خیلی دوست دارم و همه نسخه های اصلی (قدیمی های غیر کنسولی) بازی کردم ... ولی به هر حال من به CoD رای میدم.

بهترین MoH هم به نظرم AA بود، نسخه های PS1 هم عالی بود.

عیول امین آفرین عجب چیزی گفتی.:p
واقعا مدال های PS1 یه شاهکار به تمام معنا بودن ، جز اولین اکشن هایی بود که بازی کردم و واقعا خاطره انگیز بودن...:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or